האנשים שעושים גורמה חרדי בישראל

הם יוצאים להשתלמויות מסביב לעולם מבלי לטעום את האוכל, מצליחים ליצור קינוחי פרווה מופלאים ומבשלים עבור חסידויות ורבנים מסביב לעולם – שפים ואנשי קולינריה חרדים מספרים על קהל סועדים שהולך ומתרחב, ועל העולם הקולינרי שהתפתח סביבם. "מה שקורה פה לא נופל מניו יורק או מתל אביב", הם אומרים


"אוכל אצלנו הוא מצווה, ולכן רוצים לקנות את הכי טוב והכי טעים" - כך, בקצרה, מסביר הסו-שף יצחק לוי גרוסמן את הקשר שהתפתח בין הקהילה החרדית לאוכל גורמה.

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?