האנשים שעושים גורמה חרדי בישראל

הם יוצאים להשתלמויות מסביב לעולם מבלי לטעום את האוכל, מצליחים ליצור קינוחי פרווה מופלאים ומבשלים עבור חסידויות ורבנים מסביב לעולם – שפים ואנשי קולינריה חרדים מספרים על קהל סועדים שהולך ומתרחב, ועל העולם הקולינרי שהתפתח סביבם. "מה שקורה פה לא נופל מניו יורק או מתל אביב", הם אומרים


"אוכל אצלנו הוא מצווה, ולכן רוצים לקנות את הכי טוב והכי טעים" - כך, בקצרה, מסביר הסו-שף יצחק לוי גרוסמן את הקשר שהתפתח בין הקהילה החרדית לאוכל גורמה.

premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image אירועים, הטבות והרצאות למנויים


הצטרפו עכשיו