שתף קטע נבחר

איפה אוכלים בסילבסטר?

מתכוננים לערב היקר ביותר בשנה: ארוחות, ספיישלים, קוקטיילים ותוכניות אומנותיות - כל מה שאתם צריכים לדעת לקראת הבילוי בערב השנה החדשה

בעוד שבוע יחגגו המונים את השנה האזרחית החדשה - במסיבות, באירועים פרטיים, בברים ובמסעדות. אז איפה יציעו לכם ספיישלים, איפה יציעו לכם קוקטיילים מיוחדים ואיפה יציעו לכם בילוי מאוד יקר, אולי היקר ביותר של השנה?  

 (  )
 

ARIA

המסעדה של השף גיא גמזו מציעה תפריט אוכל חגיגי ומגוון  וקוקטיילים ייחודיים. בין המנות שיוגשו בארוחה: טורטליני כבד אווז (92 שקלים), צלעות טלה (220 שקלים), ג'מבו שרימפס (172 שקלים) ועוד.

   (צילום: גל זהבי)
(צילום: גל זהבי)
 

נחלת בנימין 66 תל אביב, 03-5296054, לא כשר

 

יפו תל אביב

במסעדתו של השף חיים כהן מתוכנן להתקיים ערב חגיגי שיחל בשעה 18:00 בערב עם די.ג'יי שינגן מוזיקת אווירה וילווה את השקת תפריט הערב החדש של המסעדה. בנוסף, כל סועד יקבל כוס מבעבעת רגע לפני הספירה לאחור.

   (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

בין המנות שיוגשו: טאקוס טונה צרובה (65 שקלים), ניוקי סרטנים כחולים, גירוס עם שווארמה שפונדרה של טלה וציזיקי (70 שקלים), ריזוטו קלמרי סגול (170 שקלים) ומנות נוספות.

 

יגאל אלון 98 תל אביב, 03-6249249, לא כשר

 

Pomo

במסעדה האיטלקית יחגגו עם ספיישלים של השף שחר ברנע, קוקטיילים, תפאורה מושקעת ודי.ג'יי.

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

בין המנות הספיישל יהיו קנלוני אבוקדו ושרימפס, פפרדלה לובסטר ומח עצמות ולקינוח - מסקרפונה תותים. סבב ראשון יתחיל ב-19:00, סבב שני יתחיל 22:00.

 

הברזל 11 רמת החייל, 03-9225320, לא כשר

 

פרונטו

שף המסעדה, דיוויד פרנקל, יכין לכבוד שנת 2019 הבאה עלינו לטובה, תפריט סגור שישלב מנות ממטבחים אירופיים עילאיים, כשכל סועד יוזמן לבחור מנה אחת מחמשת הקטגוריות (מנת פתיח, מנה ראשונה, מנת ביניים, מנה עיקרית וקינוח).

 

בין המנות שיוצעו בארוחה: טרטר סקאלופ שלג, רוסטביף סינטה עגל, בטן חזיר עם קרם דלורית, פילה דג ים אסקבצ‘ה רייזר קלאמס וזנב לובסטר עם ספגטי "אלא גיטרה".

 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: הסבב הראשון שיתקיים בשעה 19:00 יעלה 350 שקלים לסועד, ובסבב השני תעלה הארוחה 450 שקלים לסועד.

 

הרצל 4 פינת שדרות רוטשילד, 03-5660915, לא כשר

 

הולה ו-ברולה

במסעדה של ויקטור גלוגר, יציעו בערב השנה החדשה ארוחה בת שש מנות, כולן יוגשו למרכז השולחן. בין המנות שתוכלו לטעום בערב זה: טרין כבד אווז בקראסט פיסטוקים עם ריבת בצל, באן עם שווארמה מטלה ספרדי ופאייה פירות ים שחורה עם סקאלופ, שרימפס, תמנון, קלמארי ומולים.

     (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

ואם תרצו, תוכלו לבקש מראש להוסיף לארוחה בקבוק שמפנייה של לורן פרייה (350 שקלים במקום 415 שקלים) וכוסות שמפנייה עם תותים, שימתינו לכם בשמפניירה עם בלונים לצד השולחן. הארוחה החגיגית תעלה שם 350 שקלים לסועד (לא כולל שתייה).

 

בבר האינטימי שממוקם ממש בתוך המסעדה, יחגגו את הסילבסטר בערב נוטף גלאם, במהלכו יוגשו מנות שף ללא הגבלה ואלכוהול חופשי, שיכלול בין היתר כמה ממותגי האלכוהול המובילים ומגוון קוקטיילים.

 

50 ברי המזל שיזמינו מקום מראש, יוכלו ליהנות לא רק מהאוכל עצמו אלא גם ממוזיקה ואווירה שמחה וחגיגית, עליהן תהיה אחראית די.ג'יי אנה לן.

 

ומה יהיה בתפריט החגיגי? טרטר דג עם כמהין, פואה גרא עם פנטונה, סלט פורל מעושן, קרפצ'יו ירקות, בליני עם סלמון מעושן וקרם פרש, קוקי סאן ז'אק צרוב ברוטב ביסק סרטנים, מבחר קינוחים קטנים ועוד. הארוחה תיפתח בשעה 21:00, ומחיר הכניסה אליה הוא 690 שקלים (כולל שירות).

 

הירקון 87 תל-אביב, 03-5759060, לא כשר

 

קלארו

במסעדה של השף רן שמואלי, יגישו בערב השנה החדשה מנות ראשונות כמו שרקטורי בעבודת יד (92 שקלים), "פלאטו רויאל" עם אוייסטרים, ג'מבו שרימפס ותמנון על הקרח, סשימי של דג ים עם רוטב סרירצ'ה וירקות חיים (74 שקלים) ועוד.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

בעיקריות אפשר יהיה לבחור בין מנות כמו צלעות טלה שיוגשו עם לשון הפר במילוי בשר טלה לצד מג'דרה פריקי ופול ירוק (248 שקלים) ומנה של אנלוטי במילוי בשר סרטנים לצד אספרגוסים וקרם פרש (112 שקלים).

הארבעה 23 פינת דוד אלעזר, תל אביב, 03-6017777

 

גרינברג ביסטרו

בביסטרו "גרינברג" האינטימי יגישו בערב החגיגי ספיישלים כמו סקאלופ טרי צרוב בחמאה חומה, אנשובי, שום, לחם ופטרוזיליה (58 שקלים), מנה של רביולי במילוי לובסטר וקרם פרש ברוטב ביסק וקציפת אצות ( 98 שקלים), וקינוח מפונפנן של עוגת תותים עם ביסקוויט מרציפן, מוסלין וניל ורוטב טונקה-וניל (48 שקלים).

   (צילום: יהונתן בן חיים)
(צילום: יהונתן בן חיים)
  

אורי צבי גרינברג 25 תל אביב, 03-6136132

 

ביסטרו רוטשילד

כאן מציעים חגיגת סלבסטר בסגנון רומנטי, שתכלול תפריט שף מיוחד עם מנה ראשונה, מנת ביניים, מרענן חייך ועיקרית. לסיום הארוחה, יוגש לסועדים קינוח הדגל של המסעדה, הלוא הוא ה-Foreplay לצד דז'סטיף של מזקקת "יוליוס". בנוסף, לכל מנה בתפריט שידכו שם יין אותו אפשר יהיה להזמין גם בחצאי כוסות. ואם זה לא מספיק, כל סועד יקבל כוס שמפניה בחצות.

 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: בסבב הראשון, שיתקיים ב-19:30, מחיר הארוחה יהיה 280 שקלים לסועד. בסבב השני, שיתחיל ב-22:00, מחיר הארוחה יהיה 350 שקלים לסועד.

 

שדרות רוטשילד 96 תל אביב, 03-9578870, לא כשר

 

משייה

מסעדת השף תחגוג את ערב השנה האזרחית בחגיגה מרוקאית; הצוות יהיה לבוש בגלביות, והשף יוסי שטרית יגיש למרכז השולחן פתיחים קטנים ומסורתיים של סינייה שרימפס, פריקסה טונה וכדורי קדאיף במילוי קובה.

 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)
 

למנה העיקרית אפשר יהיה לבחור שם בין בקלאווה טלה ועוף, סרדינים מחותנים, קבב וולינגטון, רביולי מחוביזה עם שרימפס וצדפות או צדפות וונגוליי. הארוחה תסתיים עם מגש פטיפורים.

 

הארוחה תוגש בשני סבבים: הסבב הראשון יתחיל ב-18:00 ויעלה 360 שקלים לסועד, והסבב השני ייערך ב-21:00 ויעלה 450 שקלים לסועד.

 

מנדלי מו"ס 5 תל אביב, 03-7500999, לא כשר

 

אלנה

כאן יגישו השנה ארוחה צרפתית שתכלול את כל הקלאסיקות הצרפתיות האהובות - החל מכבד אווז צלוי עם אגס בוסק מושרה בברנדי (96 שקלים), דרך טורשון כבש אווז ושזיף באמרניאק (96 שקלים) ושרימפס קריסטל בחמאה מתובלת (168 שקלים), ועד פטריות בטימין וקוניאק (98 שקלים) וטורנדו רוסיני על טוסט בריוש עם רוטב יין אדום וכבד אווז (245 שקלים).

   (צילום: דותן לוי)
(צילום: דותן לוי)
 

נחמני 23-25 תל-אביב, 03-5435400, לא כשר

 

MESSA ו-QUATTRO

בשתי המסעדות, שעל התפריט שלהן חתום השף אביב משה, מציעים לכם לחגוג עם מוזיקה שתשלב בין די.ג'יי לנגני סקסופון וגיטרה, תפאורה מושקעת במיוחד ותפריט אוכל מפנק. ב"מסה" יכלול התפריט אויסטרים עם גרניטה לימון, מנה של כבד אווז "אלפחורס", "רביולי מרוקאי" עם טחינת פיסטוק וטורטליני סרטנים.

     (צילום: MY SOCIA)
(צילום: MY SOCIA)
 

ב"קוואטרו" יגישו מנות כמו קלמרי במילוי טלה ופריקי, כבד אווז עם קרם חלווה ופאף קינואה שחורה וגזרים בוויסקי מעושן עם קציפת שקדים, טורנדו רוסיני עם ציר מרלו ובוקצ'וי ואוסובוקו טלה.

 

בסבב הראשון שיתקיים במסעדת "מסה" בשעה 19:00, מינימום הזמנה לסועד יעמוד על 375 שקלים ובסבב השני, על 450 שקלים לסועד; בקוואטרו: בסבב הראשון, שיתקיים ב-19:00, מינימום הזמנה לסועד יעמוד על 350 שקלים, ובסבב השני על 400 שקלים לסועד.

 

הארבעה 21 תל אביב, 03-9191555, לא כשר

  

יא פאן

שף יובל בן נריה מציע במסעדה שלו תפריט חגיגי המורכב מחמש מנות, שיוגשו לצד בקבוקי סאקה ויין מיוחדים שימזגו לקארפים. בין המנות שאפשר יהיה לזלול שם בערב הסילבסטר: סשימי, שרימפס קריסטל בטמפורה, טטאקי שייטל, לובסטר סובה, פילה בקר עם מח עצם ומנות נוספות.

   (צילום: יפית שמחה)
(צילום: יפית שמחה)
 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: הסבב ראשון שייערך עד השעה 20:00 בערב, יעלה 279 שקלים לסועד. בסבב השני, מחיר הארוחה יהיה 299 שקלים לסועד.

 

נחמני 26 תל אביב, 03-6487796, לא כשר

 

טאיזו

במסעדתו השנייה של בן נריה, מציעים בערב הסילבסטר תפריט סגור שכולל שלוש מנות - ראשונה, ביניים ועיקרית. בין המנות לבחירה: סשימי דג ים, דאמפלינג במילוי לחי עגל, קארי פירות ים עם שרימפס קריסטל ומולים, פילה בר ים טנדורי ומנות נוספות.

 

הארוחה תתקיים בשני סבבים - עד השעה 20:00 היא תעלה 320 שקלים, ובסבב השני מחירה יהיה 350 שקלים.

 

דרך מנחם בגין 23 תל אביב, 03-5225005, לא כשר

 

פופינה

השף אוראל קמחי יגיש במסעדה שלו תפריט טעימות בן שש מנות, ביניהן: טורטליני במילוי פולנטה מעושנת, טרטר טונה ולוקוס עם קרם ברולה, כבד אווז וקוויאר שחור מקומי, פילה לוקוס עם ריזוטו זעפרן, סקאלופ, צלעות טלה וקינוחים. את כל הטוב הזה, ילווה תפריט ספיישל מבעבעים בכוסות.

מסעדת "פופינה" (צילום: חיים יוסף) (צילום: חיים יוסף)
מסעדת "פופינה"(צילום: חיים יוסף)
 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: הסבב ראשון שיתקיים ב-18:30 יעלה 350 שקלים, ובסבב השני שיתחיל ב-21:30 - מחירה של הארוחה יעמוד על 395 שקלים.

 

אחד העם 3 תל-אביב, 03-5757477, לא כשר

  

דריסקו

השף תומר טל, שעבר לאחרונה ממסעדת "יפו תל אביב" ל"דריסקו", בנה תפריט חגיגי לערב המיוחד שיכלול סלסלת לחמים ומאפים שיוגשו למרכז השולחן לצד תרד טורקי וגבינה מלוחה, ומנה של קישואים קטנים בעגבניות צלויות וחריף.

 

בהמשך, יוגשו מנות כמו טרטר בקר ומח עצם עם רוטב חלמון כתום (70 שקלים), לחי עגל לצד תבשיל "פקיילה" וניוקי תפוחי אדמה מדורה (150 שקלים) ומנות נוספות.

 

אורבך 6 תל אביב, 03-7269309, לא כשר

 

דון קמילו

במסעדה שפועלת במתחם מלון THE JAFFA, יציעו בערב הסילבסטר תפריט ספיישלים שהשף רועי ענתבי רקח במיוחד לכבוד האירוע. התפריט ישלב בין המטבח האיטלקי, הניו-יורקי והים-תיכוני, ואת הארוחה יפתחו שם עם כוס שמפניה טייטינגר (la Maison Taittinge) שתוגש לכל סועד.

מסעדת דון קמיליון ביפו (צילום: דן פרץ)
מסעדת "דון קאמילו" ביפו(צילום: דן פרץ)
 

הארוחה תתחלק לארבעה שלבים: שלוש מנות קרודו שיוגשו למרכז שולחן, מנת אנטיפסטי לבחירה, שתי מנות פסטה למרכז השולחן, עיקרית לבחירה וקינוח. מחיר הארוחה הוא 480 שקלים לסועד.

 

יפת 36 יפו, 03-7785660, לא כשר

 

דיינינגס

במסעדה שברחוב נחמני בתל אביב, יחגגו את ערב השנה האזרחית החדשה עם אחת הארוחות היוקרתיות שנראו כאן: במהלך הארוחה יוגשו לחוגגים שמפניה, קוויאר, כמהין, טונה בלו-פין ובקר וואגיו. כל אלה הם רק חלק מארוחה בת 11 מנות, עליה ינצח השף מאסאקי סוגיסאקי, שיגיע מלונדון במיוחד לרגל האירוע.

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

הערב יתחיל מטעימות של שמפניות וקוקטיילים לצד נשנושי פתיחה: אורז פריך עם טרטר טונה חריפה וקוויאר, אורז פריך עם טרטר פטריות וכמהין, מיני באן המבורגר וואגיו בטריאקי, סיגר בסגנון ״מונקה״ עם סלמון מעושן ואיקורה, ומנות נוספות.

 

בגזרת העיקריות יוגשו מנות ברוח האומאקסה: רפרפת אצות ודאשי ״צ׳אוואן מושי״ עם קציפת כמהין ופטריות כמהין לבנות; טרטר טונה בלופין עם צוקורי סויה, קוויאר ואצת נורי; סביצ׳ה סקאלופ טריים, לובסטר צרוב עם ביסק מיסו ועוד. בסיום הארוחה יוגש תפריט קינוחים, לבחירה. הארוחה עצמה תתחיל בשעה 20:30, ומחירה יהיה 750 שקלים לסועד (כולל כוס שמפניה בחצות).

 

נחמני 25-23 תל אביב, 03-5435555, לא כשר

 

הוטל דה ויל

בבר האוכל התל אביבי, יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם ארוחה בניחוח פריזאי שתתחיל עם באגט וקוגלהוף פריכים לצד ממרחים שונים. לאחריהם, יוגשו לכל סועד מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה וכוס יין.

 

התפריט עצמו יכלול מנות כמו Cappuccino de crevettes (ביסק סרטנים כחולים), Vichysoisse (קרם תפוח אדמה, כרישה ותרד טורקי), Coquille Saint-Jacques (פרוסות של סקאלופ נא עם פלחי הדרים), Tartare de ville (סטייק טרטר עם איולי מעושן, חלמון שליו ואנשובי אורטיז), Fillet de poisson (פילה בר ים עם צדפות תער, מולים, בויאבז ופרנו) ומנות נוספות.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: בסבב של השעה 20:00 מחירה יהיה 260 שקלים לסועד, ובסבב של השעה 21:00 היא תעלה 320 שקלים לסועד.

 

דיזנגוף 230 תל אביב, 03-9746999, לא כשר

 

קאב קם

בבר האסייתי מבית היוצר של "בית התאילנדי", יפתחו את שנת 2019 בערב שילווה הדי.ג׳יי רונן גוטמן, במהלכו תוגש ארוחה תאית חגיגית, עם תפריט שכולל שלוש מנות מיוחדות שהרכיב השף יריב מלילי. בנוסף, תכלול הארוחה קינוח וקוקטייל אפריטיף. מחיר הארוחה הוא 380 שקלים לסועד.

   (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)
 

לינקולן 11 תל אביב, 03-6889960, לא כשר

 

ספייסהאוס

בבר הקוקטיילים של המיקסולוג יותם שילה, ייערך כמדי שנה נשף סילבסטר חגיגי, כשהשנה יתארח בו השף דור אבן ("שילה", "פלורנטין האוס") שלרגל הערב היוקרתי, הרכיב תפריט בן שש מנות.

     (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

בין המנות שבתפריט: כדורי פורי עם סביצ'ה סלמון ויוזו, טטאקי טונה עם גזר מוחמץ וריבת שאלוט, סלט שערות עוף ויאטנמי, פילה לברק ועוד. לצד תפריט האוכל, יוגשו במהלך הארוחה שישה קוקטיילים מיוחדים על בסיס ויסקי ושמפניה.

 

הארוחה תתחיל בשעה 19:00 ומחירה יהיה 150 שקלים לסועד (לא כולל הקוקטיילים).

 

דיזינגוף 117 תל אביב, 03-9674400‏

   

KIRKAS

ב"קרקס" של השף דניאל לוי רקחו ארוחה חגיגית שכוללת שש מנות ראשונות שיוגשו בתחילת הארוחה למרכז השולחן, מנה עיקרית לבחירה וכוס קאווה.

 

בין המנות הראשונות: פלטת דגים על קרח ובייגלה ירושלמי משער שכם עם מח עצם, כבד אווז וריבת פירות יער. בגזרת העיקריות אפשר יהיה לזלול שם פאייה ספרדית של ירקות שתוגש בתוך דלעת ערמונית, שתי לחמניות באן במילוי סרטן רך שריון וקימצ'י קוריאני ופילה לוקוס עם פירה אפונה, ספרות יוגורט, שמן אדום וגזרים צבעוניים. מחיר הארוחה הוא 220 שקלים לסועד.

 

וושינגטון 25 תל אביב, 03-7528555, לא כשר

 

TYO

השף יאמה סאן, הכין במסעדה האסייתית ארוחת סילבסטר בסגנון של נשף מסכות קולינרי בהשראת הסרט "עיניים עצומות לרווחה". הארוחה עצמה כוללת שתי מנות פתיחה, חמש מנות ראשונות ולעיקרית אפשר יהיה לבחור בין מיקס פירות ים לבלק קוד במרינדת מיסו וסאקה, פילה בקר עם כבד אווז במירין או קומבינציית סושי. לסיום הארוחה, תינתן אפשרות בחירה בין צלחת פטיפורים לקינוח סודי של השף.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

בתוספת של 100 שקלים, תוכלו לשדרג את כל הטוב הזה בכוס שמפנייה בולינג'ר, קוויאר במקום טוביקו או חצי לובסטר למנה עיקרית.

 

הארוחה תוגש בשני סבבים: בסבב של השעה 19:00 היא תעלה 290 שקלים לסועד, ובסבב של 21:45 מחירה יעמוד על 390 שקלים.

 

מונטיפיורי 7 תל אביב, 03-9300333, לא כשר

  

ויסקי-בר מוזיאון

אירועי הסילבסטר ייערכו כאן בשני מתחמים שונים מתחת לאדמה - במתחם ה-W תיערך מסיבת סילבסטר עם די ג'יי מארק פינקל ודי ג'יי אסי קוז'אק (החל מ-21:30, מחיר הכניסה יהיה 120 שקלים לאדם, כולל משקה ראשון). במתחם השני תיערך ארוחה חגיגית לצד הופעה חיה, בה יוגשו מנה של פילה בקר עם כבד אווז בזיגוג ויסקי (154 שקלים), ומנות ספיישל נוספות שיצטרפו לתפריט הרגיל של המקום.

 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: הראשון יתחיל ב-19:30, והשני ב-22:00.

 

דוד אלעזר 27 מתחם שרונה תל-אביב, 03-9551105, כשר בהשגחת צהר

  

מאפו

השף ניר צוק מציע לסועדים בערב זה תפריט חגיגי, הכולל מנות כמו פולנטה תירס טרי עם פטריות שימאג'י קצוצות ומרק ארטישוק ירושלמי עם צ'יפס ארטישוק ירושלמי. בהמשך, יוגשו מנות ראשונות למרכז שולחן ומנה עיקריות לבחירה מתוך מבחר הכולל סלמון טרי עם תבשיל מנגולד, אוסובוקו בקר אפוי בפטריות ורביולי פול בעבודת יד. לסיום הארוחה יוגש קינוח זוגי.

מחיר הארוחה הוא 290 שקלים לסועד.

 

מאפו 9 מלון "פרימה סיטי" תל אביב, 03-7629002, כשר

 

משק ברזילי

במסעדה הטבעונית-צמחונית יציעו לכם ארוחת טעימות טבעונית על טהרת המטבח הצרפתי, אותה רקח השף עמרי סיבול שלקח על עצמו אתגר לא קטן וויתר על החמאה והשמנת. הארוחה תורכב מעשר מנות, ביניהן עלי אנדיב בווינגרט ארטישוק, גבינת קממבר אפויה בתנור עם שום קונפי וסלט סלקים עם רוקפור ואגוזי לוז.

 

למנת ביניים יוגש מרק בצל פרובינציאלי, ומבחר העיקריות יכלול סייטן בורגניון ביין אדום שיוגש לצד מניפת תפוח אדמה ומנה של רביולי תרד עם שום שחור. את הארוחה יסיימו שם עם שני קינוחים לבחירה - מילפיי במילוי קרם וניל וטארט לימון עם מרנג צרפתי.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: בסבב ראשון שייערך בשעה 19:00 הארוחה תעלה 190 שקלים לסועד (כולל שתייה קלה וחמה); בסבב שני שייערך ב-22:00, מחירה יעלה 220 שקלים לסועד.

 

אחד העם 6 תל אביב, 03-5166329, לא כשר

 

סילו

ארוחת הסילבסטר החגיגית תיפתח כאן עם מנות ראשונות שיוגשו למרכז  השולחן. בהמשך, אפשר יהיה לבחור בין פילה מוסר ים עם קראסט פיסטוקים על ריזוטו כמהין לבין ניוקי פילה בקר ורביולי בשר סרטנים עם ריקוטה פרסקה מעל.

     (צילום: בן חסדאי)
(צילום: בן חסדאי)
 

הארוחה תתקיים בשני סבבים - בסבב הראשון שיתקיים בשעה 19:00, מחיר הארוחה יהיה 330 שקלים לזוג. בסבב השני, שייערך בשעה 21:00, מחיר הארוחה יהיה 450 שקלים.

 

מתחם "לה פארק" חולון, 03-5733315, לא כשר

 

 (  )

אורטוריו

במסעדת השף ששוכנת במלון הבוטיק "אלמא", יציינו את השנה האזרחית החדשה עם ארוחת טעימות בת 11 מנות ולקינוח - מופע של עברי לידר ודי.ג'יי תומר מייזנר.

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

התפריט, שרקח שף המלון איציק חזות, יכלול מנות כמו טרטר אינטיאס עם תפוחי גרנד סמית, ברזאולה ביתית, טאג'ין של כתף טלה, מרק קרם ערמונים, טורטליני ארטישוק ומנות נוספות.

הארוחה תתחיל ב-19:30, המופע ייערך ב-22:30. מחיר החבילה כולה היא 600 שקלים לסועד.

 

יאיר 1 זכרון יעקב, 04-630-0111, כשר

 

איסקנדר

במסעדה שבקיבוץ גדות, מציעים בסילבסטר ארוחת טעימות זוגית לאור נרות. הארוחה תכלול לחם שאופים במקום וארבע מנות ראשונות. בהמשך, תוגש פלטת בשרים זוגית הכוללת אנטרקוט, פרגית וקבב לצד ירקות קלויים ברוטב צ'ימיצ'ורי. לסיום הארוחה, יוגש קינוח זוגי.

מחיר הארוחה הוא 260 שקלים לזוג (כולל שתי כוסות יין או שתייה קלה)

 

גדות, 04-9007020, כשר למהדרין

 

ROOT'S

במסעדת השף החדשה שבראשה עומד השף אורי ארנולד, יגישו בערב הסילבסטר תפריט טעימות זוגי שיכלול פרנה עם מתבלים וסביצ׳ה אינטיאס, פטה כבדים עם ברנדי וקרפצ׳יו עגל לראשונות. לעיקרית יוגשו צלע טלה, שיפוד יאקיטורי של נתח קצבים ומדליוני פילה עגל עם כבד אווז וכמהין.

     (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

לסיום הארוחה יוגשו שני קינוחים, ואם כל זה לא מספיק - כל אחד מהסועדים יקבל כוס יין מבעבע עם תות. מחיר הארוחה הוא 280 שקלים לסועד.

 

ויצמן 1 עכו העתיקה, 04-8848040, כשר

  

 (  )

המעשנה

במסעדת הבשרים שבמושב ינוב, יגישו לרגל השנה האזרחית החדשה סעודה קרניבורית שבה כל סועד ייהנה מבשרים במשקל של כ-500 גרם. בין הנתחים שיוגשו שם: שורטריבס ופיקאנייה, בריסקיט טקסס סטייל, חזה אווז ביין לבן, שוק טלה, וסינטה בצ'ילי וקפה.

 

לצד מנות הבשר יוגשו גם תוספות חגיגיות של שורשים, פקעות צבעוניות וסלט גינה עם אפוני שלג. במהלך הארוחה יוגשו יין, עראק שמכינים במקום וסודה ללא הגבלה, ובסיומה תוגש חליטת צמחים מהגינה ומנה אחרונה.

 (צילום: סופגי ) (צילום: סופגי )
(צילום: סופגי )
 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: בסבב הראשון, שייערך בשעה 19:00 בערב, הארוחה תעלה 550 שקלים לזוג, ובסבב השני שיתחיל ב-21:00, מחירה יעמוד על 600 שקלים לזוג.

 

ינוב, 09-8945118‏, לא כשר

 

תל יצחק

כאן יגישו לכם ארוחת "שרינג" בסגנון בוצ׳ר (הגשה על גבי פלטות ענקיות למרכז השולחן), והאווירה עצמה תהיה בסגנון "מרדי גרא" (הקרנבל של ניו אורליס).

 

הארוחה תיפתח עם שלושה פתיחים שיוגשו למרכז השולחן, שבע מנות ראשונות ובעיקרית אפשר יהיה לבחור בין "פלטת הקצב", "פלטת ים מבית זיקו הדייג" שכוללת סרטנים כחולים, קוקי סאן ז'אק ופילטים של דגי ים או פלטה צמחונית. לסיום החגיגה, יוגשו פלטות של קינוחים.

   (צילום: יהונתן בן חיים)
(צילום: יהונתן בן חיים)
 

בגינת האירועים של המסעדה יתקיים נשף ריקודים עם מסכות ותחפושות שיחולקו לאורחים, וכדי שהסועדים לא יישארו רעבים  - יפעלו במקום גם מזנוני סטריט פוד ובר קוקטיילים שישמרו על מצב הרוח המרומם.

 

הארוחה תתקיים בשני סבבים: בשעה 19:30 מחירה יהיה 350 שקלים (לא כולל שתייה), ויכלול גם כניסה לנשף. במהלך הסיבוב השני מחיר הארוחה יהיה 350 שקלים (לא כולל משקאות וכניסה לנשף). הסועדים בסיבוב השני יוכלו לרכוש כרטיס כניסה לנשף תמורת 100 שקלים נוספים.

 

בכניסה לקיבוץ תל יצחק, 09-7411110, לא כשר

 

המקדש

במסעדה של השף לירן בלו, יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם תפריט טעימות קרניבורי זוגי. במסגרת הארוחה יוגשו מנות ראשונות לבחירה, פלטת בשרים במשקל של 800 גרם, קינוח זוגי ויין הבית ללא הגבלה. הארוחה תיפתח בשעה 19:00 בערב, ומחירה יהיה 400 שקלים לזוג.

 

עתיר ידע 4 מתחם אושילנד א.ת כפר סבא, 09-7488824, כשר

 

 (  )

רופטופ

במסעדת השף שבמלון "ממילא", מציעים לכם לחגוג את תחילת 2019 עם ארוחת טעימות שיצר שף המסעדה, קובי בכר, שתכלול מנות כמו טארט שורשים מפורק, מילפיי כבד אווז, טורטליני שורט-ריב, סשימי פלמידה, בר ים עם כרוב בגריל פחמים, שקדים וקציפת יין לבן, פילה בקר בגריל פחמים עם תבשיל פריקה ועוד.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

בגזרת וקינוחים, מציעים שם קינוח של "בוש דה נואל"- קרם שוקולד עם אנגלייז שקדים וגלידת אגוזי לוז. מחיר הארוחה הוא 400 שקלים לסועד.

 

מלון ממילא ירושלים, 02-5482230

 

אמריקן קולוני

במסעדת "ערבסק" שבמלון "אמריקן קולוני", יציינו את השנה האזרחית החדשה בארוחת גורמה בת שש מנות, ולאחריה תתקיים מסיבת ריקודים אל תוך הלילה.

 

בין המנות שיוגשו בערב החגיגי: כבד אווז, לובסטר מאודה על להבה של רוזמרין, פילה טלה, קנלוני חציל ועוד. בנוסף, במהלך הארוחה יחולקו כוסות שמפניה לסועדים. הארוחה תיפתח בשעה 19:00 בערב, ומחירה יהיה 700 שקלים לסועד.

 

לואי ונסן 1 ירושלים, 02-6279777 , לא כשר

 

מנזה

ב"מנזה" יגישו ב-31 בדצמבר ארוחת טעימות שתכלול מנה אחת מתוך כל ארבע הקטגוריות שבתפריט: מנת פתיח, מנת ביניים, מנה עיקרית וקינוח.

 

בין המנות שיוגשו שם אפשר יהיה לבחור בין קרפצ׳יו תמנון, ברולה דלורית עם קוקי סן ז'אק, דג "שד ים" עם טורטליני זנב שור וסרטנים. הארוחה עצמה תיפתח ב-19:30 בערב, ומחירה יהיה 300 שקלים לסועד (כולל כוס ריזלינג).

 

בצלאל 10 ירושלים, 02-6255222‏, לא כשר

 

פרימיטיבו

בבר היין הקולינרי שבבירה, יציעו ב-31 בדצמבר ארוחת טעימות בת חמש מנות, ביניהן מרק חצילים, קרפצ'יו אינטיאס ונתח קצבים בדמי גלאס. בשעה 23:00 יעלה לתקלט די.ג'יי לסט מסיבתי שיימשך לתוך הלילה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

הארוחה תתקיים בשני סבבים (19:30 ו-21:30), ומחירה יהיה 250 שקלים כולל קוקטייל פתיחה.

 

קינג ג'ורג' 37 ירושלים, 02-9419190‏, לא כשר

 

אנדלוסיה

בר הקוקטיילים והטאפאס הירושלמי פותח את שנת 2019 עם ארוחה בסגנון "אכול כפי יכולתך". לאורך כל הערב החגיגי יוגשו לסועדים מגוון מנות טאפאס מהתפריט הקבוע, מהן יוכלו לאכול באופן חופשי וללא הגבלה.

מסעדות חדשות בארץ (צילום: אסף קרלה)
(צילום: אסף קרלה)
 

וכדי להפוך את האווירה לשמחה וחגיגית עוד יותר, ילווה את הערב די.ג'יי שי דניאל, שיהפוך את הבילוי במסעדה למסיבה של ממש. מחיר הארוחה והמסיבה שלאחריה הוא 95 שקלים לסועד (לא כולל שתייה).

 

מעבר בית הכנסת 12 כיכר המוסיקה ירושלים, 02-6266306, כשר

 

 (  )

Nina Bianca

השף איתי עטיה, שעומד בראש מסעדת השף החדשה שנפתחה לאחרונה במתחם ביל"ו, תכנן לערב הסילבסטר ארוחה שתורכב מספיישלים חגיגיים ותלווה בהופעה של ההרכב המוזיקלי Retro Band.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

הארוחה עצמה תכלול חמש מנות פתיחה שיוגשו למרכז השולחן, ותמשיך עם מנה עיקרית לבחירה מתוך מבחר הכולל ניוקי פולנטה וביצה עלומה, פילה אנטיאס על ריזוטו זעפרן, פטוצ'יני אספרגוס ועוד. לקינוח, יוגש בר שוקולד לבן וליצ'י עם מי ורדים, פטל, פיסטוקים ופצפוצי פנינה. מחיר הארוחה הוא 400 שקלים לזוג, והיא תיפתח בשעה 22:00.

 

בוסי סנט ג'ורג 9 מתחם ביל"ו, 08-9480080, חלבי כשר

 

אברטו

במסעדת השף שבגדרה, יציעו ארוחת גורמה בשלושה מסלולים ברמות מחיר שונות. לפתיחת הארוחה תוגש מנת לחם עם קובנה, פרעצל כמהין ומחמצת וכנאפה טרטר סלמון. בהמשך, תוגש מנה ראשונה ואחריה מנות עיקריות לבחירה.

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

במסלול שמחירו 200 שקלים, תוכלו לבחור בין ניוקי שקדי עגל, קפלטי עגל ודניס פרפר על תבשיל פריקי. במסלול שמחירו 250 שקלים, המבחר יכלול ביף וולינגטון, בר ים על ריזוטו שחור ואוסובוקו טלה אסייתי. במידה שתבחרו במסלול שמחירו 300 שקלים, תוכלו להתפנק עם מחבת פירות ים וטורטליני או עם צלעות טלה.

 

שכביץ 5 גדרה, 08-6680066, לא כשר

 

Sins

במסעדה שנמצאת בשער הנגב ומגישה מנות המשלבות בין בשר לפירות ים, יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם ארוחת טאפאס שתכלול, איך לא, בשר ופירות ים (45-35 שקלים). המנות יוגשו בתוספת צ'ייסרים על חשבון הבית.

 (צילום: סינס) (צילום: סינס)
(צילום: סינס)
 

לשדרוג האווירה, ינגן בערב החגיגי די.ג'יי ויוגשו מגוון קוקטיילים מיוחדים במחירים נוחים.

 

צומת גבים, 08-6890452, לא כשר

 

כפרה

השף יוסי נחמן יגיש בערב הסילבסטר תפריט טעימות חגיגי שיכלול סשימי לוקוס וקמפארי, רביולי במילוי גבינת שמנת ותרד, מילפיי טרטר בקר, לוקוס ו"רוטלו" מסקרפונה ותרד, פילה בקר המושרה 24 שעות בבירת מרפ'יס ולקינוח, פאדג' טופי קראנצ'י.

   (צילום: גליה אבירם)
(צילום: גליה אבירם)
 

מחיר הארוחה הוא 240 שקלים, ובתוספת של 60 שקלים אפשר יהיה גם לשתות שם אלכוהול ללא הגבלה.

 

סמילנסקי 23 באר שבע, 08-6654854, לא כשר

 

אלבי

במסעדה של השף רועי דאי, מבטיחים לחוגגים ערב חגיגי באווירת מסיבה שיכלול את כל האלמנטים הקיטיצ'יים ביותר של הסילבסטר (כולל בלונים, נרות ולבבות ורודים), די.ג'יי שיתקלט ויהפוך את הערב לחגיגי במיוחד, ותפריט ספיישלים מושחתים.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

המנות המושחתות יוגשו כאן בצורת מזטים (49-29 שקלים) ויכללו, בין היתר, קינוח של בוריקה תוניסאית ממולאת בשוקולד, בננות ותותים. לצד האוכל, יוגשו גם קוקטיילים בעיצוב חגיגי ומרשים, כזה שיהיה לכם כיף לעלות לסטורי.

 

חיל ההנדסה 2 מרכז ביג באר שבע, 08-6655601‏, כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: גליה אבירם
מה יגישו לכם במסעדות בסילבסטר?
צילום: גליה אבירם
מומלצים