שתף קטע נבחר
 

המסעדות הרומנטיות בארץ

העיקר זה הרומנטיקה: איזו אווירה מדגדגת לכם את בלוטות החשק? קבלו את 23 המסעדות הכי רומנטיות בארץ

 

אורי דוידוביץ'

אורי דוידוביץ'

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

זה לא משנה אם אתם בקטע של רומנטיקה כפרית או רומנטיקה אורבאנית, זכרו שהעיקר זה הרומנטיקה: אולי הפרשנות של המושג רומנטיקה משתנה מאחד לשני וממקום למקום, אבל מה שבטוח הוא שכאשר אנחנו מדברים על מסעדה רומנטית הכוונה היא למקום שהוא קודם כל אינטימי ואלגנטי, כזה שבו אפשר לשלב ידיים ולהרגיש קרובים ואוהבים.

מתכונים עם תותים (צילום: ירון ברנר)
מכל הלב: ולנטיין(צילום: ירון ברנר)
 

לפניכם רשימה של מסעדות רומנטיות מכל הסוגים, עם מפות לבנות, בתוך מבנים עתיקים, באווירה קלאסית או עם טאץ׳ צרפתי. אז רק תחליטו איזו אווירה מדגדגת לכם את בלוטות התשוקה, ועופו על זה - כל יום, כל השנה.

 

  

טיביס

מסעדת השף של חיים טיבי שנמצאת ב"וורד הגליל", היא אחת מהמסעדות האולטימטיביות לחגיגות הערב הרומנטי של השנה. "טיביס" היא מסעדה כפרית, אלגנטית ומרווחת. העיצוב כולל הרבה עץ בגוון מהגוני, ואם זה לא גורם לכם להרגיש כמו בחופשת סקי באלפים, אז בטח חוות הסוסים שנמצאת עשרה צעדים מהמרפסת, תעשה את העבודה.

מסעדות רומנטיות בארץ לוולנטיין (צילום: איתיאל ציון)
מסעדות רומנטיות בארץ לוולנטיין(צילום: איתיאל ציון)

למרות החלל הגדול שלה והעובדה שברוב ימות השנה היא הומה בסועדים הפוקדים את האזור, אפשר למצוא בה את השלווה הדרושה לארוחה רומנטית.

מסעדות רומנטיות בארץ לוולנטיין (צילום: איתיאל ציון)
מסעדות רומנטיות בארץ לוולנטיין(צילום: איתיאל ציון)

אם החלטתם להגיע לכאן, אל תשכחו לבדוק את תפריט היינות המרשים וזכרו שמלבד נתחי הבשר המעולים בהם המסעדה מפורסמת, מומלץ לנסות גם מנת הטורטליני במילוי שורט ריב בקר (79 שקלים) ואת חזה הברווז הצלוי שמוגש ברוטב פירות יער חמצמץ ותוספת של גבינה המיוצרת במקום.

 (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

 (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

חוות ורד הגליל, 04-6330885, ראשון-שבת 12:00-22:00, לא כשר

 

ביסטרו מיכאל

מסעדת שף גלילית, קטנה ואינטימית, שבחלל שלה יש שולחנות עץ מעוטרים במפות לבנות ועיצוב שכולל הרבה עץ בגוון מהגוני. או בקיצור, רומנטיקה במיטבה.

שף מיכאל רטופסקי (צילום: יח"צ)
שף מיכאל רטופסקי(צילום: יח"צ)

המסעדה, ששייכת לשף מיכאל רטופסקי שגם אחראי על התפריט שמוגש בה, פועלת במושב לימן ומציעה מנות כמו מלפוף (כרוב ערבי) ממולא בפריקי וטלה קצוץ, מנה של שקדי טלה מעל קרם ארטישוק ירושלמי, קרפצ'יו דג ים ומנה של רביולי בצורת חצי ירח ובמילוי מנגולד. מחיר המנות הראשונות כאן נע בין 78-39, ועל המנות העיקריות תשלמו בין 149-69 שקלים.

 

הגפן 43, מושב לימן, 04-9821250, רביעי-שישי 24:00-18:00, שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

Roots

מסעדת שף כשרה שנפתחה לאחרונה בעכו, במבנה עתיק מהמאה ה-11 ששימש בעבר המצודה של העיר. קירות האבן והתקרות המקושטות יוצרים כאן אווירה מאגית כמעט, שמשתלבת באופן נפלא עם התפריט הלבנטיני של השף אורי ארנולד שמוגש במקום.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בין היתר, תמצאו כאן פטאייר פילו במילוי תרד, בצל מטוגן וסילאן (48 שקלים) ומנה מצוינת של כבד אווז צרוב בגריל עם רוטב פירות יער (118 שקלים). מבחר העיקריות כולל מקלובה, צוואר טלה, כופתא בטחינה, ספריבס טלה וטורנדו רוסיני (168-68שקלים).

     (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

ויצמן 1 עכו העתיקה, 04-8848040, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 15:00-11:00, שבת 23:00-19:30, כשר

  

אלומה

ביסטרו צרפתי קלאסי שכולל שולחנות עץ מעוטרים במפות לבנות קלאסיות, תאורה עמומה ומוזיקת רקע שיוצרת במקום אווירה אלגנטית.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)
 (צילום: חיים יוסף) (צילום: חיים יוסף)
(צילום: חיים יוסף)

במסעדה, ששייכת לשף עלאא סוויטאת, יש תפריט המשלב בין מנות מהמטבח הגלילי למטבח הצרפתי כמו ניוקי תפוח אדמה ברוטב של חמאת ערמונים עם כמהין ופרמזן מיושנת (98 שקלים), סקאלופ צרוב בחמאה חומה עם טימין לימוני, קרם אפונה וקצף סרטנים (52 שקלים) ומבחר יינות משגעים.

 (צילום: חיים יוסף) (צילום: חיים יוסף)
(צילום: חיים יוסף)

אלון 16 מעלות תרשיחא, 04-9574477 , שני-חמישי 22:00-19:00, שישי 22:30-18:30, שבת 16:00-13:00, 22:00-19:00, לא כשר

 

בלה

מסעדת שף איטלקית בסגנון כפרי שפועלת בבית שערים, ומציעה את האווירה המושלמת לערב רומנטי, השייכת לעידן ליפשיץ וליאור גולן (שמחזיקים גם מסעדה ביעד רומנטי לא פחות - טולום).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

 (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

המסעדה, שמעוצבת באלגנטיות קלילה מבפנים ועם הרבה ירוק מבחוץ, מציעה מנות כמו פרפדלה סטרוגנוף שכוללת רצועות סינטה ורוטב של חמאה לבנה עם ציר בקר וכמהין (104 שקלים), ניוקי ערמונים מעולה (78 שקלים) וקרפצ'יו מושלם שמוגש עם צנימי בריוש הנאפים במקום ופרמז'נו רז'יאנו (53 שקלים).

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

בית שערים, 04-9830730‏, ראשון, שלישי-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

רוטנברג

מסעדת שף קטנה ומסקרנת, המבוססת על גישת ה-Farm to table שאימץ לפני כמה שנים השף והבעלים, יזהר סהר. המסעדה פועלת בתוך מבנה היסטורי וישן בגשר הישנה, והעיצוב והאווירה שבה יגרמו לכם להרגיש כמו במסעדה קטנה באזורים נידחים באחת ממדינות אירופה.

 (צילום: חיים יוסף) (צילום: חיים יוסף)
(צילום: חיים יוסף)

 (צילום:  בן יוסטור)
(צילום: בן יוסטור)

חומרי הגלם מהם מורכבות המנות המוגשות כאן מקומיים, וחלקם נוצרו כתוצאה ממחקר קולינרי שנעשה באזור. המלצה שלנו: אל תוותרו על מנת החזה ברווז המעושן שמוגש לצד קרם סלק ואניס (42 שקלים) ועל מנת הקלמרי הסגול אותו תקבלו עם תבשיל של תרד בר (109 שקלים).

 (צילום: יזהר) (צילום: יזהר)
(צילום: יזהר)

גשר הישנה, 04-6752237, שני-חמישי 22:00-12:00, שישי 23:00-10:00, שבת 24:00-10:00, לא כשר

 

בנג'ולינה

מסעדת שף קטנה ואינטימית שפועלת בקרית שמונה והוקמה על ידי בני הזוג בן וענת קנור, הוא אחראי על תפריט השף המהודק והיא על האירוח.

 

השירות האישי וחלל העץ הכפרי בו ממוקמת המסעדה, הופכים אותה לפנינה רומנטית שמתאימה לאירוע זוגי ואינטימי כמו ערב הוולנטיין.

 (צילום: ענת קנור)
(צילום: ענת קנור)

גם התפריט במקום מציע מנות שכיף לחלוק עם מישהו שאוהבים כמו מנת שרימפס ואווז, פטה כבד בעל מרקם של חמאה וריזוטו אלוהי עם שרימפס. על המנות הראשונות תשלמו כאן בין 59-36, והמנות העיקריות יעלו לכם בין 149-59 שקלים.

 

נופית חרמון קרית שמונה, 04-6600876‏, שני-חמישי 21:30-12:00, שישי 22:00-12:00 שבת 21:00-12:00, לא כשר

 

מל ומישל

המסעדה הפכה בעיני רבים לשם נרדף למושג "רומנטיקה תל אביבית", בעיקר בשל העובדה שמהרגע בו נפתחה הצליחה להתחבב על זוגות רבים שראו בה את המקום המושלם לאכול בו ארוחה זוגית.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

המסעדה פועלת בחלל קטנטן למדי, ומציעה אווירה אינטימית ותפריט איטלקי שכולל מנות מנות כמו קרודו סקאלופ עם גרניטה בזיליקום (64 שקלים), ניוקי פריזאי בקרם פטריות כמהין לבנות (84 שקלים) ופסטה די מארה בציר סרטנים עם שרימפס קריסטל ומולים שחורים (128 שקלים).

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בן יהודה 156 תל אביב, 03-5293232‏, שני-חמישי 24:00-18:30, שישי 24:30-18:30, שבת 16:00-12:30, 24:00-18:30, לא כשר

 

בסטה

מסעדת שוק קטנה המתפקדת גם כבר יין ששם דגש מיוחד על יינות מעניינים, ועל אוכל ששם במרכז את חומר הגלם. 

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

למעשה, אפשר לתאר את ה"בסטה" כבית למביני עניין באלכוהול וקולינריה שמחפשים אווירה קלאסית בטוב טעם, אבל לא כזו שמכבידה על הנשמה ודורשת קוד לבוש.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

בורקס סרטנים, מסעדת
בורקס סרטנים, מסעדת "הבסטה"(צילום: רינת חרמון)

לצד היינות והשמפניות, שחלקן אף נמזגות לכוסות מדי פעם, מגישים במקום גם מנות קטנות שאפשר רק לנשנש לצד היין, ולאחרונה גם לא מעט מנות הארוזות בבצק.

 

השומר 4 תל אביב, 03-5169234, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי 24:00-8:30, שבת 16:00-11:00 24:00-18:00, לא כשר

 

דלאל בנווה צדק

כבר שנים שמסעדת השף הבאה תופסת את המשבצת של אחת המסעדות הרומנטיות בתל אביב ובארץ בכלל, בעיקר בזכות העובדה שיש בה את כל הפרמטרים הדרושים לערב זוגי וקיטצ'י עם אווירה אינטימית, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים.  

   (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

   (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

"דלאל" ממוקמת במבנה עתיק בעיצוב קלאסי שנמצא בשכונת נווה צדק הרומנטית, ומציעה תפריט עונתי עליו אמון השף גולן גורפינקל שכולל סשימי טונה אדומה על קרח (68 שקלים), ניוקי עם תרד ופיקורינו (74 שקלים), נתחי בשר ודגים במגוון וריאציות וקינוחים משגעים שמכינים במקום.

  (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)
 

שבזי 10 תל אביב, 03-5109292, ראשון-חמישי 1:00-12:00, שישי-שבת 9:00- 1:00, לא כשר

 

הוטל דה ויל

ביסטרו תל אביבי שמחזיק בשיק פריזאי שעושה נעים בלב: העיצוב רומנטי ומעודן, והתפריט משלב לא מעט אפרודיזאקים במנות.

בראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: דן לב)
בראנצ'ים חדשים בארץ(צילום: דן לב)

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

התפריט, הנע על הציר שבין קלאסיקות צרפתיות למטבח הים-תיכוני המודרני, כולל מנות כמו גרטאן סרטנים (58 שקלים) ומוס כבדי ברווז ועוף שמוגש בתוך מקרון פטל (18 שקלים ליחידה).

   (צילום: בן יוסטר)
(צילום: בן יוסטר)

וטיפ שלנו: אל תשכחו ללוות את המנות המצוינות באחד הקוקטיילים היצירתיים שיצר עבור המקום המיקסולוג אריאל לייזגולד.

 

דיזנגוף 230 תל אביב, 03-9746999, ראשון-חמישי 1:00-12:00, שישי-שבת 1:00-9:00, לא כשר

 

קלמטה

המסעדה שמשלבת בין אוכל ערבי ליווני עם אלמנטים מזרח תיכוניים, פועלת בתוך מבנה אבן בן 500 שנה ביפו ששמר על האלמנטים העתיקים שלו הכוללים קשתות אבן וחלונות פנורמיים מהם נשקף נוף עוצר נשימה של ים. בקיצור, רומנטיקה בסגנון יפואי.

 (צילום: לירון אלמוג) (צילום: לירון אלמוג)
(צילום: לירון אלמוג)

ומה אוכלים כאן? מנות כמו דפי סלק ממולאים בלבנה וחצילים על טחינה שחורה (40 שקלים), סלט פירות ים קפריסאי (72 שקלים) וקבב טלה עם לבנה שמכינים במקום (78 שקלים).

 (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

כיכר קדומים 10 יפו העתיקה, 03-6819998, ראשון-חמישי 24:00-17:00, שישי-שבת 24:00-9:00, לא כשר

 

צפון אברקסס

המסעדה של השף אייל שני ברחוב לילינבלום, היא מסעדה קטנה ומטריפה עם תפריט משתנה שהוא הוד ופאר לקולינריה הישראלית.

   (צילום: יובל חן)
שף איל שני. עושה קסמים(צילום: יובל חן)

התשוקה של שני לאוכל ניכרת כאן בכל מנה ומנה, שלמרות שהן משתנות וקשה לעמוד כאן על תפריט קבוע, תמיד תוכלו לזלול כאן את הכרובית המושלמת של השף, ומנות כמו "סטייק סבידה מתבוסס בשלולית לימונים ושמן זית" ו"נתחים טובים של טבחים" (השמות היצירתיים הועתקו אחד לאחד מהתפריט של המסעדה). טווח המחירים של המנות נע בין 140-64 שקלים, ושווה במיוחד לאכול כאן ארוחת שרינג זוגית בה תוכלו ליהנות מכמה שיותר מנות פרי מוחו היצירתי של שני.

 

לילינבלום 40 תל אביב, 03-5166660‏, ראשון-חמישי 16:30-12:00 24:00-18:00, שישי-שבת 17:00-13:00, 24:00-18:00, לא כשר

 

קופי בר

ביסטרו אלגנטי מבית קבוצת r2m של המסעדנים ובני הזוג - רותי ברודו וגיא פולק, שלאורך כל שעות היממה יגרום לכם להרגיש מינימום כמו בפריז פינת מנהטן, ופחות ברחוב יד חרוצים בתל אביב.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

במקום, שהוקם לפני 25 שנים, מציעים תפריט קלאסי שכולל מנות של קריסטל שרימפס עם ברוקולי ותרד על קארי עגבניות וכוסברה (62 שקלים), קרפצ'יו עם פרמז'נו רז'יאנו (48 שקלים) וגם מנה של פילה חזיר על קרם תירס (96 שקלים).

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

יד חרוצים 13 תל אביב, 03-6889696, ראשון-חמישי,שבת 24:0012:00, שישי 24:00-9:00, לא כשר

 

קוצ'ינה הס 4

במסעדה הקטנה והסופר אינטימית של השפית תמר כהן-צדק, תמצאו את האווירה המושלמת לערב רומנטי. היא קטנה ויש בה אווירה קסומה שמתאימה לאוכל האיטלקי הצנוע שמוגש בה.

תמר כהן צדק (צילום: דוד סקורי) (צילום: דוד סקורי)
תמר כהן צדק(צילום: דוד סקורי)
 

שימו לב, בשעות הערב המסעדה פתוחה רק פעמיים בשבוע אבל כדאי מאוד לא לפספס את הימים האלה. בתפריט תמצאו מנות כמו ריזוטו אספרגוס ופטריות (48 שקלים), סלט פנצנלה (42 שקלים) וניוקי פטריות (62 שקלים).

 

הס 4 תל-אביב, 03-5551038, ראשון-שלישי 16:00-12:00, רביעי-חמישי 16:00-12:00, 23:00-18:30, שישי 16:00-8:30, לא כשר

 

ברוט

״ברוט״ היא מסעדה וגם בר יין. המקום קטן ואינטימי מאוד, ויש בו אווירה טובה לשיחה צפופה על כוס יין. אפשר לשבת על הבר ולצפות בהכנת האוכל או להתמקם על אחד מדלפקי הבר שצופים לרחוב.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

בתפריט היין תמיד יש יינות מעניינים שאפשר להזמין בכוסות ובגזרת האוכל מציעים במקום מנות למיטבי לכת כמו כמו טרטר אמריקאי (62 שקלים), סלט סשימי (88 שקלים) וחלקי פנים של טלה (86 שקלים). החודש התחילו למכור במקום יינות מהגל החדש: בקבוקים וכוסות מתוצרת מקומית חדשה יימכרו באופן בלעדי ובמחירים נגישים ללקוחות.

 

נחלת בנימין 36 תל אביב, 03-5102923, שני-שבת 24:00-19:00, לא כשר

 

אסתר

המסעדה של השף איציק בר סימן שהיה השף של מסעדת ״קלודין״ היא פנינה קסומה שלא מצפים לפגוש ביהוד. מדובר על מסעדת שף עם מפות לבנות ועל השירות אחראית אשתו של השף, טלי. התפריט מציע מנות כמו כרוב ממולא אורז וצימוקים אוזבקיים (39 שקלים), מחבת שרימפס פפריקה מרוקאית (90 שקלים) וטלה צלוי על העצם עוכף (90 שקלים).

 

דרך העצמאות 8 (בחצר) יהוד, 03-6325852, ראשון-חמישי 22:45-9:30, שישי 15:30-8:00, 22:45-17:45, שבת 15:45-9:30, כשרות: אין

 


 (  )

טלביה

בר היין של קבוצת ״מחניודה״ הוא ההפך המוחלט ממסעדת הדגל כי הוא שקט, רומנטי ויש בו פינות ישיבה אינטימיות בסגנונות שונים. התפריט מציע מנות מלאות סקסאפיל כמו סלקים, מסקרפונה כמהין, אספרגוס, ברוקולי (44 שקלים), סרטנים כחולים ומולים בנוסח פרובאנס (96 שקלים) וסלט קיסר עם שרימפס (54 שקלים).

 

שופן 5 ירושלים, 02-5811927, ראשון-שבת 16:30-9:00, 24:00-17:00, לא כשר

 

מומה

במומה יש אווירה סקסית שבה לכל רהיט ולכל פריט עיצוב יש שם סיפור משפחתי יוצא דופן. התאורה העמומה, הריהוט העתיק והבר הגדול יוצרים אווירה מושלמת לחגוג בה את חג האהבה.

מסעדות רומנטיות בארץ לוולנטיין (צילום: אוהד גיגי)
(צילום: אוהד גיגי)

התפריט מציע מנות כמו פטה כבדים בקרמל ביין מבעבע וריבת תאנים (39 שקלים), קובבאס אבושדיד שהוא קובה מטוגן ממולא בשר בקר (42 שקלים) וחריימה לדינו עם מוסר ים וטחינה ירוקה המוגש עם חלה באפייה ביתית (88 שקלים).

 

קרית ענבים, 02-6459727, ראשון 23:00-18:00, שני-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

לוצ׳נה

העיצוב של המסעדה, ששוכנת במבנה עתיק בממילא, ישרה עליכם רומנטיקה בניחוח איטלקי. ריצוף צבעוני, עיטורים על הקירות, מזרקת שיש במרכז המסעדה, עצים דקורטיביים בצבעי שלכת ותאורה עמומה יוצרים יחד את האווירה המיוחדת ביותר שיש.

 

השף אבירם דותן מציע כאן מטבח איטלקי כשר למהדרין עם מנות כמו טורטליני סלק (52 שקלים) קפלטי פורצ'יני (72 שקלים) וריזוטו דגים ושורשים (78 שקלים). בסניף של לוצ׳נה שבמודיעין העיצוב גם כן איטלקי אבל אם בירושלים הסגנון הוא רומאי, העיצוב של הסניף המודיעיני מתכתב יותר עם העיר מילאנו.

 

ממילא 8 ירושלים, 02-5021000, ראשון-חמישי 1:00-9:00, שישי 17:00-8:30, שבת 1:00-20:00, כשר למהדרין

שדרות המלאכה מודיעין מכבים רעות, 08-6901111, ראשון-חמישי 23:00-8:30, שישי 15:00-8:30, שבת 23:30-20:00, כשר למהדרין

 

תמול שלשום

ב״תמול שלשום״ יש אווירה קסומה שמשלבת בין ריהוט עתיק לבין ארונות עמוסים בספרים. המקום מציע פינות ישיבה אינטימיות מסביב לשולחנות בגדלים וצורות שונות ואין אווירה יותר ירושלמית מזו שתמצאו כאן.

תפריטי חורף (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

הריצוף הצבעוני, קירות אבן, המעברים הצרים וחלונות ענקיים, לא משאירים לכם סיכוי שלא להתאהב מחדש זה בזה. התפריט מציע מנות כמו פוקצ'ה אגסים וגבינה כחולה (48 שקלים), קפלטי תרד וריקוטה עם קונפי עגבניות (64 שקלים ופולנטה עם ביצה עלומה וגילופי גבינת מנצ'גו (68 שקלים).

 

יואל משה סלומון 5, נחלת שבעה ירושלים, 02-6232758, ראשון-חמישי 23:00-8:30, שישי 15:00-8:30, מוצ"ש-24:00, כשר

 

 (  )
 

עלמה

מסעדה צעירה מלאת סקס אפיל בעיצוב צבעוני, עם בר ארוך, מטבח פתוח ותפריט שכיף לחלוק בשניים. התפריט מחולק לקטגוריות מחיר: 18, 36, 44, 56 שקלים ויש גם מנות ב-99 שקלים וב-116 שקלים. דגים הם העיקר כאן והם מגיעים בשלל וריאציות יצירתיות.

 

יונה הנביא 2 טיילת אשדוד, 072-3361152‏, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי-שבת 1:00-12:00, לא כשר

 

יקוטה

מסעדה מרוקאית ותיקה בבאר שבע שנראית יותר כמו ארמון עם ספות המרופדות בבדים מרוקנים צבעוניים ואותנטיים, שולחנות ערוכים לפי כל כללי הטקס ותאורה דרמתית. השולחנות מכוסים במפות לבנות והרצפה היא רצפת פרקט כהה ומבריקה.

 

יש במקום אוכל מרוקאי אותנטי ועיצוב סולידי, השולחנות הם זוגיים והשירות ברמה של מסעדת גורמה. התפריט מציע סלטים מרוקאיים, תבשילי טאג׳ין, פסטים ומנות בשריות. טווחה מחירים של המנות העיקריות 120-60 שקלים.

 

מורדי הגטאות 27 באר שבע, 08-6232689, ראשון-חמישי 24:30-11:30, שישי 16:00-11:00, מוצ״ש-24:00, כשר

  

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
המסעדות הכי רומנטיות בארץ
צילום: ירון ברנר
מומלצים