צילום: shutterstock

"ספר הבישול הטוב ביותר שיצא אי פעם"

כך כינה "ניו יורק טיימס" את הספר "מלח, שומן, חומצה, חום" של סאמין נוסראת, שהטירוף סביבו חוצה את גבולות עולם הבישול. ליקטנו עבורכם מספר עצות מהספר - שיהפכו את האוכל שלכם לטעים ובריא יותר


אף אחד לא זוכר מתי פורסם ספר בישול שזכה לכל כך הרבה תשומת לב, שבחים ופרסים.
premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?