שתף קטע נבחר

מתכון למשה בתיבה

הקאמבק של משה בתיבה: מאפה נוסטלגי, קל להכנה ואידיאלי לאירוח - נקניקיות עטופות בבצק עלים

משה בתיבה

המצרכים:

1 חבילה בצק עלים פרווה

24 נקניקיות מיני (או נקניקיות שלמות חתוכות)

2 כפות חרדל דיז'ון

1/4 כוס מיונז

 

לציפוי -

1 ביצה

שומשום

שומשום שחור

 

להגשה -

ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי

משה בתיבה (צילום: שני הלוי)
משה בתיבה(צילום: שני הלוי)
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. בסך הכל מתקבלים 8 משולשים גדולים.
  3. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.
  4. מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.
  5. מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
  6. מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערית.

 

המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני הלוי
נוסטלגי. משה בתיבה
צילום: שני הלוי
מומלצים