צילום: ירון ברנר

ניר צוק: "מסעדה בישראל? לא, תודה"

השף ניר צוק, מראשוני הסלבים הקולינריים שלנו, מספר בריאיון על המסעדה החדשה שהקים בניו יורק ומדבר בגילוי לב על הסגירה של "קורדליה" ועל המפלה הכלכלית שחווה בארץ. "היו שנים קשות, היה לחץ איך אעמוד בחובות ובתשלומים ומאיפה יבוא הכסף לבנק"


השף ניר צוק כבר שנה בג'ט לג. מאז שהתחיל לעבוד במסעדת Arba במנהטן, הוא חי על הקו – שבועיים כאן ושבועיים שם, מסתובב בעיר, מבשל, מכיר אנשים חדשים. ואיך אפשר לנהל כך שגרה נורמלית? הוא מעולם לא ניהל אחת כזו.

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?