צילום: AFP

האיש מאחורי המסעדה הטובה בעולם

בשביל להזמין מקום ב"מיראזור" שנמצאת על גבול צרפת ואיטליה, צריך להזמין מקום שנה מראש ולהיפרד מ-260 יורו (לא כולל טיפ ואקסטרות). אחרי שזכתה במקום הראשון ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם, כולם כבר מכירים את השף שלה מאריו קולגרקו - נכד של סנדלר שדובר חמש שפות והגיע בכלל מארגנטינה


שף ארגנטינאי בעל שורשים איטלקים שנשוי לברזילאית עסיסית שמנהלת את עסקיו, מבשל בצרפת ועולה לבמה בסינגפור כדי לחגוג את זכיית המסעדה שלו "מיראזור", במקום הראשון ברשימת "50 המסעדות הטובות בעולם". לא, זו לא התחלה של 80 יום מסביב לעולם פינת משחקי הרעב, אלא סיפור חייו של השף מאריו קולגרקו, שכאשר עלה על הבמה לקבל את הפרס היוקרתי, המקביל לכוכב מישלן, הוא הניף ארבעה דגלים: צרפת, ארגנטינה, איטליה וברזיל.

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?