צילום: shutterstock

תעשו כבוד לטבע: היכרות עם המזון הביודינמי

הטרנד העולה בתחום המזון מבקש לשים את הדגש על חומר הגלם - גם אם זה אומר שהשף של המסעדה מתאם את התפריט מול גנן. מה תרוויחו מזה? מזון תוסס וטעים, יין נקי ונטול כימיקלים, דבש טהור לגמרי ועוד


דמיינו מצב שבו התפריט העונתי של מסעדה נכתב רק אחרי שהשף נפגש עם גנן ומחליט עימו מה לזרוע. 

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?