צילום: אבי מועלם

"השלב הבא בתעשיית המזון הוא דג עשוי מהצומח"

ד"ר תום בן אריה, מדען צמחוני, מבקש לצמצם את פגיעת תעשיית הבשר, ומלבד תחליף להמבורגר הוא עובד גם על דג מן הצומח. "אפשר כיום להרביץ לדג למוות ברחוב ואף אחד לא יגיד כלום, זה נחשב בסדר. צריך למצוא פתרונות אחרים ולספק לצרכן טעם, נגישות ומחיר", הוא מסביר בריאיון


"המזון שאנחנו אוכלים עתיד להשתנות, זאת עובדה. השאלה היא איך עושים את השינויים האלה", אומר ד"ר תום בן אריה בתחילת השיחה עימו. כמדען יש לו גם תשובה לשאלה הזו: טכנולוגיה.
premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?