צילום: יובל חן

"קולגות שלי רק רוצים לברוח לחו"ל, אני מבין אותם"

כשאתה גדל עם אבא מסעדן ואימא בשלנית שגרים בקרון רכבת בדרום הר חברון, כנראה שלא תצליח לברוח מהמטבח: השף תומס זוהר מגלה את המטבח הסיאמי, מסרב בתוקף לריאליטי וזוכר לרושפלד חסד נעורים - למרות שהוא לא מאמין בשיטת העבודה שלו. ואיך זה שהביס הכי טוב בחייו היה ברכבת בהודו? הדור הבא של השפים - כתבה ראשונה בסדרה


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?