שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    מבחן טעימות הקרמבו: מי הקרמבו המנצח?

    עונת הקרמבו החלה ואנחנו בדקנו - האם באמת יש הבדל בטעם של המותגים השונים של הקרמבו? התוצאות לפניכם

    צפו: מבחן הקרמבו של ynet

     

    החורף כבר רשמית פה. סידרנו חורף-קיץ בארון, הכבישים רטובים וריח הגשם באוויר. אבל מה יותר חורפי מריח של גשם? קרמבו, כמובן.

     

    כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:

    כך תכינו קרמבו בבית

    ביקרנו במפעל לייצור קרמבו

     

    אז לכבוד הגעתו של הקינוח הרשמי של החורף אל החנויות, החלטנו לבדוק אחת ולתמיד – איזה קרמבו הכי טעים והאם באמת יש הבדל בטעמם של המותגים השונים?

    מבחן טעימות קרמבו (צילום: ירון שרון)
    (צילום: ירון שרון)

    ביקשנו מששה אנשי מערכת ynet לטעום טעימה עיוורת של קרמבו מארבע חברות שונות: שטראוס, פלדמן, ריאו וקרמבולי. ביקשנו מהם לבחון את איכות השוקולד, את מרקם הקצפת ואת פריכות העוגייה. והתוצאה? לפניכם בסרטון.

        (   )
     

    קרמבו במספרים

    הישראלי הממוצע אוכל כעשרה קרמבואים בשנה. שוק הקרמבו בישראל מגלגל כ-40 מיליון שקל בשנה, 50 מיליון קרמבואים נמכרים בארץ בכל שנה, ובשיא העונה מיוצרים כאן כ-400 קרמבואים בדקה. 60 אחוזים מהמכירות הן של קרמבו וניל.

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: ירון שרון
    מבחן טעימות הקרמבו: האם באמת יש הבדל בין המותגים?
    צילום: ירון שרון
    מומלצים