שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    חיים כהן יאכיל את אנשי מיקרוסופט

    פרסום ראשון: השף חיים כהן ועמית קאופמן יאכילו את 2,500 עובדי מיקרוסופט בבניין החדש בהרצליה, עם שישה מתחמי אוכל - מסושי ועד גריל בר על הגג עם נוף לים. מקורב לעסקה: "אין כסף בעולם המסעדנות, ופה חיים בתפקיד של סטאר, הוא לא צריך לדאוג לטבחים ולשוטפי כלים, אבל בכל הקשור לתפריט ולאוכל הוא מעורב מאוד בהכל"

    בעוד אתם שולפים מהתיק את קופסאות הפלסטיק עם האוכל שנשאר משבת שישמש אתכם כארוחת צהריים בעבודה, כדאי שתדעו מה קורה בינתיים בתחום הקולינריה בהיי טק: 2,500 עובדים של מיקרוסופט יאכלסו בקרוב את הבניין החדש בהרצליה, שהולך ומקבל צורה ואמור להתאכלס כבר בחודשים הקרובים. 

    עמית קאופמן (מימין) והשף חיים כהן ()
    עמית קאופמן (מימין) והשף חיים כהן
    ובהיי טק כמו בהיי טק - הדרך ללב העובדים עוברת בקיבה - ל-ynet נודע כי השף חיים כהן ואיש העסקים עמית קאופמן מבעלי הקייטרינג "טעם וצבע" יהיו אלה שידאגו ללא פחות מששה מתחמי אוכל שונים שיפתחו בבניין לרווחת העובדים, כולל שני בתי קפה.

     

    בכל אחת מהמסעדות יוצע לעובדים תפריט אחר - פיצריה, סושי בר, גריל בר על הגג עם נוף לים התיכון, דלי ניו יורקי ועוד. אחד מבתי הקפה ימוקם על הגג, והשני בקומת הכניסה. בכל מסעדה יהיו גם מנות טבעוניות, מנות נטולות גלוטן, מנות ללא סוכר, מנות צמחוניות ועוד. המתחמים יהיו פתוחים מהבוקר ועד הערב.

     

    הבניין הוא בניין ייעודי למייקרוסופט, ויאוכלס רק בעובדי החברה. השירות במסעדות בבניין יינתן גם על ידי שילוב של בעלי מוגבלויות, ויהיה מונגש.

    בניין מייקרוסופט ()
    בניין מייקרוסופט
      

    המלחמה על הצלחת

    המגמה של הסעדה בהיי טק ברורה: בקרב על העובדים חשוב לכל חברה לספק מכלול של תנאים ופינוקים כאלה ואחרים, שיגרו את טובי המוחות לעבוד דווקא אצלם. האחים יורם וארי ירזין כבר עושים את זה בהצלחה בשנים האחרונות עם גוגל ופייסבוק, ועכשיו מיקרוסופט במהלך הזה מכוונת הכי גבוה שאפשר - השף הלאומי חיים כהן.

    חיים כהן (צילום: טל שחר)
    כמו טייס אף-16, חיים כהן(צילום: טל שחר)
     

    "זה לא סוד שאין כסף בעולם המסעדנות", מסר מקורב לעסקה. "ולחיים כהן משתלם להגיע לפרויקט הזה, כי חיים מגיע כמו טייס אף-16, הוא מגיע רק עם הסרבל שלו והמפתח של המטוס. חיים נמצא בתפקיד של סטאר, הוא לא צריך לדאוג לטבחים ולשוטפי כלים כמו במסעדה, אבל בכל השאר וכמובן באוכל ובתפריטים הוא מעורב מאוד, הוא האושייה הקולינרית מאחורי כל הסיפור הזה. כמובן שמדובר כאן בסוג אחר של התמודדות כי בצהריים הם יצטרכו להאכיל 2,500 איש ולא 120 כמו במסעדה".

      

    השותף של כהן הוא עמית קאופמן, הבעלים של קבוצת "טעם וצבע", חברת קייטרינג וותיקה בת למעלה מ-20 שנה, המחזיקה בין היתר גם בקייטרינג "מזל טלה" ובעסקים נוספים בחו"ל.

    עמית קאופמן ()
    עמית קאופמן
       

    מחברת מיקרוסופט נמסר בתגובה: "חברת מייקרוסופט בחרה בקבוצת השף חיים כהן ועמית קאופמן מבעלי חברת הקייטרינג 'טעם וצבע' בהובלת הקו הקולינרי ותפעול המסעדות של הקמפוס החדש של מיקרוסופט, שמוקם בימים אלו בהרצליה. קבוצת חיים כהן ו'טעם וצבע' יהיו אחראים לשישה מתחמי אוכל ושני בתי קפה, שיהיו פתוחים מהבוקר ועד הערב. מערך ההסעדה כולו יהיה מונגש, וישים דגש על שילוב אוכלוסייה מגוונת בתעסוקה (ובכלל זה תעסוקת בעלי מוגבלויות, גם כאלו שאינן נראות לעין). בנוסף, נבנו במיקרוסופט מתקנים לטובת גינון אורגני ב-3.5 דונם של גינה לרווחת העובדים, ומערך ההסעדה יעשה בהם שימוש לטובת מיחזור אורגני כחלק מתפיסת הקיימות בחברה".

     

    מחיים כהן נמסר בתגובה: "נבחרנו להוביל את מיזם האוכל המורכב במתחם החדש של מייקרוסופט יחד עם 'טעם וצבע'".

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים