שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    מסעדת בשר חדשה, משלוחי מרק סודיים: מקומות חדשים שכדאי להכיר

    במסעדת בשר חדשה בתל אביב בלוגרים קבעו את התפריט, בצד אחר של העיר עושים משלוחי מרקי פו ויטנאמי סודיים בוואטסאפ, מעדנייה חדשה ברחוב הכי יפה בבנימינה, מתחם פוד טראקס הוקם ליד הכנסת בירושלים ובינתיים בברלין אביב משה פתח מסעדה: מקומות חדשים שכדאי לכם להכיר

    צילום: אבי חי

    צילום: אבי חי

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    צפו: משפיעני רשת שבחרו תפריט למסעדת הבשרים החדשה 

     

    טקסס ברביקיו

    בתוך מתחם רביעיית פלורנטין, נפתחה טקסס ברביקיו, מסעדת המבורגרים ובשר לחובבי הז'אנר – בלי גינונים מיותרים ואפילו בלי מלצרים. מי שהשם הזה מצלצל לו מוכר, לא טועה: המסעדה עברה לשכונת פלורנטין אחרי שנתיים בצד השני של תל אביב – מתחם רמת החייל. התפריט בנוי על המבורגרים וכריכים מושחתים ומנות קלאסיות האופייניות לדרום ארצות הברית.

    טקסס ברביקיו (צילום: בועז לביא)
    (צילום: בועז לביא)
    טקסס ברביקיו (צילום: בועז לביא)
    (צילום: בועז לביא)

    במטבח האחורי יש מעשנה גדולה ומתוחכמת ובמטבח שבפרונט מהונדסות כל המנות. נתחי הבשר נמשחים בתערובת תבלינים ואחר כך נכנסים לעישון וצלייה איטית בטמפרטורה נמוכה במעשנה. באירוע לחברי קהילות הבשר השונות בפייסבוק, שנערך במקום, נבחרו בעזרתם מנות לתפריט: סלט טקסס עם אסאדו (63-46 שקלים), עוף קריספי ברוטב סרירצ'ה על וואפל בלגי (38 שקלים), המבורגר עם ריבת בצל (58-44 שקלים), אסאדו במגש מפורק מהעצם (32 שקלים ל-100 גרם) ונקניקיית בקר מעושנת (28 שקלים). צפו בסרטון בראש הכתבה.

    דרך סלמה 43 רביעיית פלורנטין תל אביב, 03-6768661

     

    אגלי דאק

    תפריט מסתורי חדש של מרקי פו המגיעים רק במשלוח הביתה משגע את תושבי תל אביב: מדובר על מרקים ארומתיים עם ציר עשיר, המזכירים מרק ראמן ומלאים בהפתעות. במרקים של "אגלי דאק" יש שלושה סוגי ציר בבישול ארוך - ציר ברווז המבושל במשך 6 שעות, ציר בקר המבושל במשך 12 שעות וגם ציר טבעוני. לתוך הקערה מוסיפים אטריות, כיסונים ממולאים והרבה ירקות. בסוף המרק הזה מקבל גם תערובת של שבבי שום קלוי עם סלרי, והוא מגיע עם עשבי תיבול בצד, לימון וסרירצ'ה חריף, כך שכל אחד יכול לשחק עם הטעמים לפי העדפותיו, וליצור את המרק המושלם.

    מרק פו ()
    מרק פו
     

    בתפריט שישה מרקי פו וייטנאמים (68-72 שקלים), עשירים בכל טוב: מרק עם בשר צלעות מעושן אסאדו מפורק ואטריות ביצים, מרק עם צלע בקר מעושנת וכיסון אסאדו, מרק עם פרוסות חזה ברווז ונתחי שוק ברווז קונפי בציר ברווז עם פטריות טמפורה, מרק עם שוק ברווז וכיסון ברווז, מרק צמחוני עם פטריות וירקות שורש וגם מרק "סופרפוד" עם שעועית ירוקה, באק צ'וי, ברוקולי ואטריות מקמח מלא.

     

    המשלוחים מתקיימים כל השבוע בצהריים 15:00-12:00 ובערב 22:00-18:00 (או עד שנגמר). ההזמנות מתבצעות רק דרך הוואטסאפ. ובמילה אחת: וואוו.

    להזמנות: 052-5574434

     

    אקסודוס - אביב משה בברלין

    בכיכר הנמצאת ברחוב Bleibtreustrasse בברלין נפתחה השבוע מסעדת אקסודוס, של השף אביב משה.

    אביב משה במטבח של אקסודוס, ברלין
    אביב משה במטבח של אקסודוס, ברלין

    משה, שנפרד לפני חודשים ספורים ממסעדת "מסה" בתל אביב, שם כיהן כשף ושותף במשך 15 שנה, פתח את המסעדה יחד עם שותף מקומי, ומגדיר את התפריט כ"ישראלי מודרני". בתפריט: מחריימה ועד פיתה עראייס עם טחינה. 

     

    ריגרס בר

    בר שכונתי משפחתי שפתח איש חיי הלילה רובי ריגר, יחד עם אביו פרשן הכדורסל שימי ריגר, ואליהם מצטרף פעמיים בשבוע גם האח העיתונאי יונתן ריגר. מדובר על בר נסתר מהרחוב, שפתוח במהלך השבוע ובימי שבת החל מ-17:00 ובשישי החל מ-12:00 ועד כניסת השבת.

    רובי ריגר (מימין) ושימי ריגר (צילום: נועם בן גוריון)
    רובי ריגר (מימין) ושימי ריגר(צילום: נועם בן גוריון)
     

    הוא ממוקם בבית פרטי עם חצר אחורית ויש בו חדר פרטי עם 20 איש. המקום נעים וקווזי והמוזיקה שלו מדברת בשפת הפאנק. בימים אלה המקום נמצא בהרצה שקטה, אז אפילו שלט אין לו, אבל בוודאי תשמחו לדעת שהגישה שמנחה את משפחת ריגר היא לספק מקום משתלם ולהיות הבר הכי זול בתל אביב.

    שיפוד בריגרס (צילום: נועם בן גוריון)
    שיפוד בריגר'ס(צילום: נועם בן גוריון)
     

    ומה זה אומר? זה אומר שהיינות שבתפריט מתומחרים ב-29-28 שקלים, על ריוחה תשלמו 38 שקלים לכוס ודרינק של פינלנדיה יעלה לכם 22 שקלים. בגזרת האוכל רובי מציע סלטים, שיפודי בשר וכמה מנות מטוגנות. כך למשל תמצאו בתפריט שיפוד לבבות (21 שקלים), שיפוד פרגית, שיפוד אדום ושיפוד מתחלף מדי יום בהתאם למה שיש אצל הקצב. אם אתם לא אכלני בשר תוכלו להזמין שיפוד שרימפס, חלת בצל, ירקות מטוגנים או מיקס שרימפס וקלמרי.

    ירמיהו 54 תל אביב, 054-4748586‏, לא כשר

     

    MUNICIPAL

    קבוצת אבידן של האחים אבידן פותחת מקום חדש, הפעם בר קוקטיילים בהרצליה מתחת לבניין העירייה, בשיתוף עם הקבוצה של הדולי פרטון. עבור אחים אבידן זהו העסק התשיעי שנוסף לרשימת העסקים שבבעלותם הכוללת ברים בתל אביב, בגבעתיים ובאזור השרון. "דולי פרטון" הוא בר  בבעלותם של חברי ילדות מאור ציוני וניב ברנשטיין, ויחד הם יצרו בר קוקטיילים עם תפריט שמציע סשימי טונה (52 שקלים), צ’יפס פולנטה (48 שקלים) וגם באן בורגר (58 שקלים) ופילה בקר (68 שקלים).

    בן גוריון 22 הרצליה, כשר ללא תעודה (או, אם תרצו, כושר פרנדלי)

      

    הכנעני

    חומוסיה חדשה בנס ציונה ובה מציעים מנות חומוס המתחלקות לשתי קטגוריות - "שורשי" (28 שקלים) או "עכשווי" (36 שקלים). המנה הראשונה היא למעשה מסבחה עם פול, גרגירים וטחינה, והשנייה עם חציל, פיצוחים, שקשוקה או פטריות ובצל. חוץ מחומוס יש גם מנת "מעורב" עם סויה וצ׳אטני שקדים קלויים ובצל עם סומק. התפריט מציע גם ארוחת חומוס בשם "קומבינה בקטנה" עם חומוס, פלאפל, מג'דרה, סלט ושתיה ב-39-45 שקלים, וגם ארוחת "קומבינה לשניים" ב-78 שקלים.

    ההדרים 13 נס ציונה, כשר

     

    MeatKitchen

    המסעדה והשף נדב נצר עברו לחלל חדש בנמל תל אביב. המסעדה שוכנת בחלל עצום שבו 350 מקומות ישיבה, יש במקום גם חדר פרטי ומרפסת המשקיפה על הים. בתפריט מנות כמו מסבחה שקדי עגל עם גרגירי חומוס (76 שקלים), סינטה צרובה על קרם ארטישוק ירושלמי עם ביצת שניצל וקונפי פורטבלו (64 שקלים) וטורנדו רוסיני (197 שקלים).

    יוסף יוקתיאל 4, ביתן 27 נמל תל-אביב, כשר

     

    פיצה 85

    רוני חברוני, אושיית פיצה ירושלמית, הגיע לאזור מדרחוב נחלת בנימין בתל אביב, ופתח מעין מסעדה איטלקית שהיא יותר פיצרייה, יחד עם הבת שלו. השניים מכינים פיצות מבצק שעשוי מתערובת של שלושה קמחים העובר התפחה של יומיים. מלבד הפיצות מגישים במקום גם בוראטה (42 שקלים), ארטישוק א-לה רומנה (24 שקלים) ואנשובי אורטיז (29 שקלים). בגזרת הפיצות יש פיצה בין השאר פיצה עם גבינת חלומי, בצל אדום, בטטה אפויה ושום קונפי (59 שקלים), ופיצה מתוקה עם תאנים, גבינת עזים ודבש (59 שקלים).

    מוהליבר 43 תל אביב, 03-7599759, כשר

     

    בזאר 32

    במסגרת ההתעוררות הקולינרית שעוברת בחודשים האחרונים על הצפון הישן של תל אביב, נפתחה מסעדה חדשה נוספת באזור. את המקום הזה פתחו שני סו-שפים לשעבר של קבוצת "משייה" זיו מנשה ואמרי בריל, יחד עם שלומי בונפיל ("ספייסהאוס", "הונולולו"). מדובר על בר-מסעדה שהתמקמה בחלל שאיכלס את "פו סושי" (שעברה כמה מטרים משם).

     

    תפריט האוכל מחולק לארבע קטגוריות: חיטה, דגים, ירקות, בשר ופירות ים, ויש בו מנות כמו סוכריית בוריק עם ברווז, תפוח אדמה ואיולי אריסה (40 שקלים), פטריית מלך היער עם תירס גילי, קייל חרוך וגאודה מעושנת (58 שקלים), שקדי עגל עם עדשים שחורות וארטישוק ירושלמי (68 שקלים) וטרטר מוסר ים עם עגבניות שרי, זיתי טאסוס ויוגורט (48 שקלים).

    בזאר 32 ירמיהו 32 תל אביב, 03-5460777, לא כשר‎

      

    משק עפאים

    מעדנייה המתפקדת גם כבית קפה נפתחה בבנימינה ושייכת למשק המקסים של הדיי עפאים. במקום תוכלו לטעום את הבורקסון המפורסם, פודינג לחם ושקשוקה לבנה, כריכים, ארוחות בוקר, סלטים ולזניה.

    בורקס, משק עפאים (צילום: אסף קרלה)
    (צילום: אסף קרלה)

    על המדפים תמצאו מוצרי חלב של המשק, מוצרי בוטיק אורגניים וגם לחמים, ירקות, ממרחים וביצי חופש. לעומת הסניפים האחרים של המותג, יש במקום החדש גם קונדיטוריה המספקת לחנות עוגות ומאפים בינהם טארט אגסים ושקדים.

    המייסדים 6 בנימינה, כשר ללא תעודה

     

    פיתוש

    מקום חדש של פיתות נפתח בקריות, ובו מציעים פיתות עמוסות בכל טוב באווירה ממותגת וצעירה. את המקום הזה פתחו שלושה צעירים שבבעלותם מסעדה מרוקאית באזור בשם "טרומפטה".

    פיתה בפיתוש (צילום: מיכאל טומרקין)
    (צילום: מיכאל טומרקין)
     

    במקום החדש הם מציעים פיתה עם קבב, סביח, מרגז, כבדים, מעורבב ונתח קצבים (55-30 שקלים), ואת מנת הדגל שנקראת "הגברת הראשונה" ומחירה 55 שקלים והיא מכילה אנטרקוט וכבד אווז באותה הפיתה. בנוסף למנות בפיתה מציעים במקום גם מנות ראשונות כמו סיגר שקדי עגל ועראיס.

     

    בימי שישי במקום פיתות תמצאו כאן כריכי שישי בתוך חלה אישית עם קציצות מרוקאיות מבקר או מדגים (32 שקלים). יש גם כריך חלה עם שניצל וחציל מטוגן הנארזים לתוך החלה יחד עם מטבוחה, פשטידה מרוקאית וירקות גריל (30 שקלים למנת יחיד או 65 שקלים למנה זוגית) וכדי לעשות שמח בלב ובנשמה מחלקים צ'ייסרים של ערק ודואגים לאווירה של קבלת שבת.

    אח״י אילת 19 קרית חיים, 04-8186184‏, כשר

     

    גל בכפר

    מעדניה, מאפיה ובית קפה התמקמה בכניסה לקיבוץ עין כרמל, במקום שבו פעלה בעבר חומוסיית "רייצ׳ל". את המקום הזה פתח גל ידיד, הבעלים של המאפיה החיפאית "לחם גל", יחד עם בת זוגתו ענבל אלנקווה. במקום החדש הם מציעים לחמים ומאפים שמגיעים ממאפיית האם, וגם מוצרי מעדניה כמו יינות של בוטיק, ליקרים, פסטות, סיידר אלכוהולי וריבות מיוחדות שענבל מלקטת מיצרנים קטנים בארץ.

    כריך גל בכפר (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    לעומת המאפיה החיפאית כאן יש גם תפריט ישיבה במקום ממנו אפשר להזמין ארוחת בוקר וכריכים וגם מרקים וסלטים. מהטאבון האיטלקי שמוצב במרכז המטבח יוצאיות פיצות ופוקאצ'ות ויש גם קלצונה תרד.

    תחנת דלק דור אלון בכניסה לקיבוץ עין-כרמל, לא כשר

     

    Fomo

    מעדנייה חדשה שפתחו לבון וטלי פייבוש ברחוב הכי יפה בבנימינה, טלי למדה עיצוב אופנה ועסקה במשך שנים בניהול מסעדות, ולבון מגיע מעולם התכנות - היא גדלה בגרמניה והוא בארמניה, ושניהם מאוד אוהבים אוכל.

    כריך במעדניית פומו (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    במקום החדש שלהם הם יצרו אווירה שכונתית: יש שם כוורת עליה אפשר להשאיר את הספל האהוב עליכם, ובהזמנת קפה תקבלו 10% הנחה. על המדפים של המעדנייה תמצאו מעדנים מיובאים כמו פסטות ורטבים וגם נקניקים וגבינות לא כשרות. יש שם גם סלמון מעושן ושרימפס קפוא, לחמים (22-16 שקלים), מאפים, יין ועוד.

     

    תפריט האוכל שאפשר להזמין במקום מושתת על עונתיות ויש בו שלושה סוגים של סלטים כמו סלט גריסי פנינה (39-31 שקלים) וכריכים. את הכריכים מגישים בלחם מלא או בג'בטה עגולה ויש גם כריך קפרזה, כריך סלמון מעושן עם חזרת, כריך האם אנד צ'יז, כריך עם חזה הודו וצ'דר, וגם כריך קרואסון עם חזה אווז מעושן (33-16 שקלים). בימי שישי מתווספים לתפריט עוגות שישי וכריכי ספיישל משתנים עם בריסקט, עם נקניקיות אמנטל או עם קורנביף. בגזרת המתוקים מציעים במקום ברד פודינג ועוגת גבינה ללא גלוטן.

    המייסדים 20 בנימינה, 054-5240761‏, לא כשר

     

    טעימות

    לא עובר שבוע מבלי שבשוק תלפיות שבחיפה יצוץ מקום חדש. גם השבוע התבשרנו על הפתיחה של מסעדה חדשה, טבעונית-צמחונית שמציעה אוכל ביתי ותפריט משתנה על בסיס יומי. את המקום פתח ערן אור בן הרוש בפסאז' צדדי, ושם הוא מציע תבשילי פתיליה כמו קובה (35 שקלים) וגם קציצות, מרקים וממולאים המתומחרים כולם ב-35 שקלים.

     

    בבוקר תוכלו להזמין כאן שקשוקה (20 שקלים), מוזלי (10 שקלים) ובוריקיטו פילו (25 שקלים). בערב ערן יגיש לכם חומוס חם, לביבות ובלינצ'ס, ולקינוח בכל שעות היום תוכלו להזמין קרמשניט או מלבי. יש אפשרות לאכול במקום או להזמין משלוח. 

    סירקין 21 חיפה, 050-2626892‏, כשר ללא תעודה

     

    בופה

    מתחם אוכל חדש נפתח ב"אושילנד" בכפר סבא, ובו מעדניית אוכל מוכן שבה אפשר גם לאכול במקום וגם לקנות אוכל הביתה. בבוקר פועלת במקום מאפייה ובית קפה לצד דוכני פירות וירקות, מעדניית גבינות, קצביה, דוכני פיצוחים, יינות ותבלינים. לקראת שעות הצהריים נפתחות עמדות עם סלטים, עופות בגריל, תבשילים, שווארמה ולחמעג'ון. בימי שישי המקום הופך למעדנייה אחת גדולה של אוכל מוכן.

    מתחם אושילנד, עתיר ידע 4 כפר סבא, כשר

     

    פיצה האט

    נוסעים לאילת או לסיני ורעבים בדרך? לשלל האופציות לעצירה שנולדו בשנתיים האחרונות בדר הזאת, נוסף סניף חדש של רשת "פיצה האט", שהתמקם במצפה רמון. זהו הסניף ה-92 של הרשת והוא ממוקם במרכז המסחרי החדש על הכביש הראשי בדרך לאילת. אפשר לשבת במקום או להזמין טייק אווי של פיצה, וגם את הפיצות המיוחדות כמו צ'יזי בייטס, פיצה ללא גלוטן ועוד. בנוסף לפיצה יש בתפריט גם סלטים, טוסטים, פסטות, קישים ולחם שום.

    שדרות קק"ל כביש 40 מצפה רמון, כשר למהדרין

       

    Mimoni’s

    מקום חדש בשוק מחנה יהודה, השייך לשף רועי מימוני, המציע תפריט מצומצם של ארבע מנות שף צמחוניות בפיתה: שווארמה כרובית עם בצל מקורמל (35 שקלים), קרפצ'יו סלק עם רצועות סלק, קרמבל אגוזים, גבינת פטה ועלי רוקט (36 שקלים), חומוס ג'מבו עם תבשיל חומוס, פסטו, גרידת לימון וקרם פרש (35 שקלים) וקבב מאורז בר (39 שקלים).

    פיתה במימונ'ס (צילום: חנה טייב ושרון רביבו)
    (צילום: חנה טייב ושרון רביבו)

    יש בתפריט גם קינוחים: מלבי מפורק ופיתה עם קרם מסקרפונה ושוקולד אגוזים (22 שקלים).

    אגריפס 115 שוק מחנה יהודה ירושלים, כשר למהדרין

     

    המטבחון

    מתחם קולינרי חדש נפתח בירושלים סמוך לכנסת, ובו שלושה פוד-טראקס שיתחלפו מדי שלושה חודשים, ובהם מציעים ארוחות צהריים בטווח מחירים שבין 55-35 שקלים. המתחם הוא יוזמה משותפת של המשרד למורשת ירושלים, הרשות לפיתוח ירושלים ועיריית ירושלים. בשלושת החודשים הקרובים יפעלו במקום פוד טראקס של רשת בתי הקפה "קפית", שתציע תפריט חלבי עם מרק בצל ופוקאצ'ה ופיש אנד צ'יפס; פוד טראק של מסעדת "אנג'ליקה" שיציע קציצות בשר ואסאדו בקר; ופוד טראק של מסעדת "המוציא" של השף אבי לוי שיגיש תפריט בשרי שכולל מרק קובה סלק, סופריטו ופשטידה מרוקאית בפיתה או בצלחת. המתחם פתוח לקהל בראשון-חמישי 17:00-8:00. 

    גן הורדים מול הכנסת

     

     

    פסטיבל "יין במדבר" באילת 

    19-20/3 יתקיים באילת פסטיבל "יין במדבר", שבו ישתתפו עשרות יקבים מכל רחבי הארץ, יהיו הופעות חיות וגם יתקיים אירוע הבשר האהוב - "קרקס על גחלים" של חוות צוק. בין היקבים שיקחו חלק בפסטיבל יהיו יקב הים האדום, יקב פלטר, יקב טוליפ, יקב מאיה, יקב נטע, יקב סוסון ים, יקב רמון, יקב מוני, יקב בזלת הגולן, יקב אדיר, יקב לוריא ויקב מואה.

     (צילום: איתיאל ציון) (צילום: איתיאל ציון)
    (צילום: איתיאל ציון)

    קרקס על גחלים מגיע לחוות הגמלים באילת (צילום: איתיאל ציון) (צילום: איתיאל ציון)
    קרקס על גחלים מגיע לחוות הגמלים באילת(צילום: איתיאל ציון)
     

    האירוע יפתח ב-19/3 ויארח לצד היקבים גם דוכני אוכל. המופע המרכזי יהיה של ברי סחרוף, ובמהלך הערב תתקיים הופעת מחווה ללהקת "קווין" והופעה של ההרכב "רבע לאפריקה". למחרת יתקיים בחוות הגמלים בעיר הקרקס - חוויית בשר משגעת שהיא למעשה מסיבת אוכל ומוזיקה, עם מעשנות, גרילים, מדורות וטאבון.

    ברי סחרוף (צילום: מוטי קמחי)
    ברי סחרוף(צילום: מוטי קמחי)
     

    עוד באירוע: סדנאות והרצאות בנושאי יין מפי סומליירים ובעלי יקבים. לרשותם של באי הפסטיבל יעמוד אוטובוס חינם שייצא ממרכז תיירות אל חוות הגמלים כל 30 דקות. הפסטיבל, שיהיה ידידותי לסביבה ולא יוגשו בו כוסות פלסטיק, הוא יוזמה משותפת של משרד התיירות, תאגיד התיירות אילת, עיריית אילת והתאחדות המלונות בעיר. האירוע מתקיים במסגרת פסטיבל Winter Sun Festival.

    לפרטים והזמנות: 08-6370022

     

    סומלייה

    תערוכה סומלייה תתקיים בפעם ה-18 בתאריכים 10-11/2, והיא תהיה פתוחה לקהל הרחב בין השעות 21:30-18:00. באירוע ישתתפו למעלה מ-60 יקבים ישראלים לצד עשרות מותגי יין בינלאומיים. בחלל התערוכה יפעל גם מתחמי מזון עם דוכנים של מחלבת יעקובס, גבינות מן האדמה, באשר גבינות, דלי דלישס ושמן זית אליעד. מחיר כרטיס כניסה 150 שקלים לאדם (כולל טעימות חופשי + כוס יין במתנה + שובר בסך 50 שקלים לקניית יין).

    רכישת כרטיסים באתר התערוכה

     

    So French So Food

    שבוע הקולינריה הצרפתי "So French So Food" יתקיים בתאריכים 9-13/2. במסגרת האירוע יגיעו לארץ 18 שפים צרפתיים מאזור מאוברן רון אלפ בצרפת, אזור הנחשב ליעד קולינרי שוקק.

     

    השפים יתארחו במסעדות בתל אביב, בירושלים, בבאר שבע וגם באזור הצפון, ויכינו יחד עם השפים המקומיים תפריטים מיוחדים. בין האירועים: בית הספר של מאיר דנון יארח סדנאות בישול בהשתתפות השפים הצרפתיים; במלון קרלטון תתקיים כיתת אומן; ומכללת "רימונים" תארח גם היא חלק מנבחרת השפים.

    פרטים והזמנות באתר האירוע

     

    פסטיבל מרקים באשדוד

    עד סוף החודש (31/1) מתקיים במסעדות ברחבי אשדוד פסטיבל מרקים במסגרתו 15 מסעדות בעיר מציעות מבחר מרקים ב-10 שקלים. רשימת המסעדות שמשתתפות בפסטיבל כוללת בין השאר את המסעדה האתיופית "אדיס עלם", את מסעדת "ראיחונה" הבוכרית, את "רונג'אן" התאילנדית ואת מסעדת "ווקס" הרוסית.

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: בועז לביא
    מסעדת בשר בפלורנטין ומשלוחי מרק סודיים
    צילום: בועז לביא
    מומלצים