שתף קטע נבחר

מגרה ופשוט: הפרנץ' טוסט של עומר מילר

אוי כמה שאנחנו אוהבים את הלחם המטוגן הטבול בביצה. רוצים ללמוד איך שף מיומן מכין אותו? עומר מילר מציג את המתכון הפשוט והמנצח שלו - ויש גם תותים

אמרתם ארוחת בוקר מפנקת, אמרתם פרנץ' טוסט. לחם מטוגן טבול בביצה שיכול להפוך יום עמוס ומתסכל למושלם. פרנץ' טוסט הוא אמנם מאכל פשוט מאוד להכנה, אבל אלוהים כידוע נמצא בפרטים הקטנים - ואם תקפידו על כמה כללים פשוטים תהפכו את הפרנץ' טוסט שלכם מטעים מאוד למעדן מלכים. בדיוק בשביל כך השף עומר מילר מלמד אתכם את הטיפים הקטנים ומסביר את השיטה שלו להכנת הפרנץ' הטוסט המושלם. 

עוד מתכונים של עומר מילר:

  • שניצל
  • חביתה
  • פירה
  • ספגטי
  • אורז
  • פנקייק
  • צ'יפס וקטשופ
  • שקשוקה
  • סופלה
  • מרק עוף
(עריכה ואפטר: אמיר סולומון) (עריכה ואפטר: אמיר סולומון)

המצרכים:

1/4 כוס שמנת מתוקה

1 ביצה

1 כף סוכר

2 פרוסות חלה (או בריוש) לא טרייה

1 כף חמאה

להגשה - 

חופן תותים, חתוכים (או פירות יער)

1 כפית דבש

אופן ההכנה:

  1. מוזגים לצלחת עמוקה או לקערה קטנה ורחבה את השמנת המתוקה. מוסיפים את הביצה והסוכר, וטורפים בעדינות בעזרת מזלג או מטרפה.
  2. מחממים מחבת על להבה בינונית וממיסים בה את החמאה.
  3. טובלים את הפרוסות בתערובת השמנת והביצה משני הצדדים ומעבירים למחבת.
  4. מטגנים כ-4-3 דקות מכל צד, עד שהפרוסות מקבלות צבע זהוב-חום.
  5. מעבירים את הפרוסות לצלחת הגשה, מזליפים מעט דבש, מניחים למעלה חופן תותים טריים, ומגישים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פרנץ' טוסט
פרנץ' טוסט
מומלצים