צילום: בן פוקס

הישראלי שזכה במישלן: "בלי הכוכב, סביר להניח שהמסעדה הייתה נסגרת"

השף גל בן-משה ממסעדת PRISM בברלין זכה לחותמת האיכות הכי יוקרתית. בראיון לרגל ההישג הנדיר הוא נזכר בימים שבהם היה מנקה דגים בנמל תל־אביב, מספר איך הגיב לבשורה על הזכייה ("שיחררתי צעקה, השוטפת כלים חשבה שמישהו מת") ומגלה למה לא פשוט לגדל ילדים בגרמניה


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?