צילום: Shutterstock

כך הקורונה גרמה לשפים לשנות כל מה שחשבו על אוכל

הם הפכו לגמרי את התפריט, הורידו מחירים, הפסיקו לייבא חומרי גלם יקרים מחו"ל, עברו לקנות מחקלאים מקומיים, מגישים ללקוחות חורשט סבזי מבית אמא במקום סביצ'ה, ירדו מהפלצני והולכים על הפשוט. השפים מסבירים איך מסתגלים לעולם החדש והמוזר של עידן הקורונה ולמה הימים היפים של פעם (פברואר 2020) לא יחזרו כל כך מהר


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?