שתף קטע נבחר

הזוג שדחה חתונה פעמיים: "רק מחשבים הפסדים"

לקראת הדיון בקבינט הקורונה על צמצום מספר המשתתפים באירועים, אורטל כהן ואדיר נגר סיפרו באולפן ynet על החתונה שהם דחו פעמיים, ושאמורה להתקיים בשבוע הבא אם לא תידחה שוב. "קיבלנו את כל גזירות משרד הבריאות, יש גבול. הספקים מחזיקים בכספי המקדמות ששילמנו. זה מרתיח"

 

 

 

בשעה שקבינט הקורונה דן בבקשת משרד הבריאות להגביל התקהלויות ולצמצם את מספר המשתתפים באירועים - יש מי שההמתנה להחלטה ממשיכה לגרום לו הפסדים ועוגמת נפש. שניים מהם הם הזוג אורטל כהן (30) ואדיר נגר (33) ממושב אחיסמך, שאמורים להתחתן בשבוע הבא לאחר שמועד החתונה הראשון שלהם נדחה כבר פעמיים בעקבות משבר הקורונה.

 

בזמן שמגבלות מחודשות עומדות על הפרק, הם סיפרו היום (שני) בריאיון לאולפן ynet על החשש מפני ביטול נוסף - ועל הכעס: "קיבלנו כל גזירה, מהפחתת מספר המוזמנים ועד למדידות חום, אבל יש גבול. שילמנו מקדמות, אנחנו רק מנסים להבין איך לא לצאת מופסדים".

 

מנכ"ל משרד הבריאות: "איסור מפגשים עם סבא וסבתא נמצא על השולחן"

משרד הבריאות: 374 נדבקים ביממה

עימות בקבינט הקורונה: "בלי שינוי, נאבד שליטה ומאות ימותו"

 

אורטל כהן ואדיר נגר ()
אורטל כהן ואדיר נגר: "במקום לאכוף, סוגרים אולמות"
  

אורטל כהן ואדיר נגר (צילום:  שימי בר)
"אם נבטל נפסיד את כל הכסף"(צילום: שימי בר)
"החתונה הראשונה שלנו הייתה צריכה להתקיים במרץ", סיפר עדי, "עקב המגבלות דחינו אותה למאי, ואז שוב פעם דחינו ליולי. קיבלנו כל גזירה של משרד הבריאות, בין אם זה שטח סטרילי למבוגרים, הפחתת המוזמנים, שאלונים ובדיקות חום, אבל די. אנחנו לא מדברים אפילו על כיסוי החתונה, שמספר המוזמנים בה ירד מ-500 ל-250 אורחים. שילמנו מקדמות, זה פשוט מטורף".

 

- אנחנו מבינים שניסיתם לפנות לבעלי האולם ולהבין מהן ההנחיות, מה נאמר לכם?

"כרגע אין יותר מדי תשובות, כולם מחכים לקבינט. אנחנו באותו חוסר ודאות שבו היינו במרץ, כשתשעה ימים לפני החתונה החליטו שמבטלים אירועים. היינו באותו מצב גם במאי, ואנחנו בסך הכול רוצים להתחתן. הכספים מוחזקים באולם ואצל הספקים, זה לא שאנחנו יכולים לקבל את הכסף בחזרה אם נרצה לבטל. כמה אפשר עוד לדחות?"

  

 

- אתם חוששים שבאולם יגידו שהמקדמה נשארת שם והכול מבוטל?

"זה קרה פעם אחת, וזה קרה פעם שנייה. כל עוד הקורונה לא מוגדרת 'כוח עליון', האולם מבחינתו מחזיק בכספים שלנו. אם אנחנו רוצים לבטל, מדובר בסכומים של עשרות אלפי שקלים. אנחנו מתלבטים בין להפסיד על ביטול האירוע לבין להפסיד על כמות משתתפים מצומצמת. כל מה שאנחנו עושים הוא רק לחשב הפסדים".

 

- חשבתם אולי להתחתן ברבנות או במקום אחר?

"חשבנו על זה, אבל המון אנשים רוצים לחגוג איתנו ואנחנו רוצים לחגוג איתם, עם המשפחות ועם החברים שלנו. מדובר ביום שמחכים לו הרבה זמן, כל החיים. זה לא בא בחשבון כרגע, וגם אם נרצה לעשות את זה - הכספים שלנו מוחזקים כערובה אצל ספקים, אנחנו לא נקבל אותם בחזרה. הרי יש הפגנות, מועדונים פתוחים, אז למה נטפלים לאירועים? כשאין אכיפה הכי קל פשוט לסגור אולמות, במקום לאכוף כמו שצריך במקומות שבהם לא עומדים בהנחיות הבריאות. זה פשוט מרתיח".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים