צילום: גבריאל בהרליה

"לא פגשתי הרבה גאונים בחיי. אייל שני הוא גאון"

רגע אחרי שהמציא מחדש את ההמבורגר עבור הניו–יורקרים והאנושות כולה, אייל שני מצא את עצמו במשבר הקורונה. בריאיון משותף עם הפרטנר שלו לאימפריית המסעדות, שחר סגל, הם מסבירים למה אין פה באמת אירוע בריאותי, מדוע עוד לא הגיע הזמן של שני למות, איזה טעם יש לאלוהים ומה זורם מתחת לבית הקיט של השף בטוסקנה


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?