צילום: Shutterstock

זה לא כל כך נעים לראות בר סגור: מדריך להכנת קוקטיילים בבית

סגרו לכם את הבר? הזדמנות מצוינת ללמוד להכין קוקטיילים בבית. ערן שיפרמן, מנהל בר 'הסילון' המיתולוגי בתל אביב, ארגן עבורכם את המדריך המלא, ממתחילים ועד מתקדמים, להכנת משקאות מרעננים שמשמחים לבב אנוש


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?