צילום: Shutterstock

למה מותר לאכול (כמעט) הכול? פרופ' מריון נסל מסבירה

האם סוכר לבן הוא באמת רעל, למה כולם אומרים שצריך להפסיק לאכול פחמימות ומהו המזון שצריך להוציא מהתפריט? פרופ' מריון נסל, מומחית לתזונה, עונה כבר זמן רב על שאלות בתחום שהפך מבלבל ומורכב מרוב המלצות ומחקרים. עכשיו היא גם עושה זאת בספר Let's Ask Marion


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?