צילום: Shutterstock

למה מותר לאכול (כמעט) הכול? פרופ' מריון נסל מסבירה

האם סוכר לבן הוא באמת רעל, למה כולם אומרים שצריך להפסיק לאכול פחמימות ומהו המזון שצריך להוציא מהתפריט? פרופ' מריון נסל, מומחית לתזונה, עונה כבר זמן רב על שאלות בתחום שהפך מבלבל ומורכב מרוב המלצות ומחקרים. עכשיו היא גם עושה זאת בספר Let's Ask Marion


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


הצטרפו עכשיו