צילום: Shutterstock

המרקם, הנפח והרכיבים: איזו גלידה כדאי לאכול ומאיזו עדיף להתרחק

רגע לפני שאתם שוב שופכים רוטב בייגלה מלוח, הנה כל מה שאתם צריכים לדעת לקראת מנת הגלידה הבאה: מה ההבדל בין סורבה לשרבט? איך בעזרת נעיצת כפית אפשר לדעת אם המוצר מכיל הרבה קלוריות? ואילו רכיבים ממש לא צריכים להופיע בתווית המוצר?


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


הצטרפו עכשיו