שתף קטע נבחר

מכבי תל אביב ברבע גמר גביע המדינה

לא התקשתה לנצח היום (ג') את מכבי אחי נצרת 0:3 ולהבטיח את מקומה בהגרלה, שתערך ביום ה' הקרוב

מכבי תל אביב העפילה היום (ג') לרבע גמר גביע המדינה, לאחר שניצחה את מכבי אחי נצרת מהליגה הלאומית בתוצאה 0:3.

גיא צרפתי, שמילא את מקומ של אבי נימני הפצוע בקישור הקדמי, היה האיש המרכזי במשחק והוביל בליץ תל אביבי שנמשך 14 דקות והכריע את המאבק. בדקה ה-18 הוא השאיר את רודריגו גולדברג לבדו מול עבדול קאדר, שוער נצרת, והצ'יליאני לא התקשה לעשות 0:1 לצהובים. ארבע דקות מאוחר יותר הוכדל צרפתי ברחבה ואת הפנדל הפך טל בנין ל-0:2. בדקה ה-32 קבע ברוך דגו את תוצאת המשחק 0:3.

אמיר שלח, בלם מכבי תל אביב הוחלף במהלך המחצית הראשונה, לאחר שנפצע. חומרתה של פציעה עדיין אינה ברורה, ומחר הוא אמור להתייצב באיצטדיון רמת גן, שם תקיים נבחרת ישראל את האימון הראשון לקראת ההתמודדות נגד אוסטריה בשבוע הבא. אבי סטרול הורחק בדקה ה-75, לאחר שספג צהוב שני.

2,000 צופים חזו במשחק שנערך באיצטדיון בלומפילד.

 

ההגרלה: ביום חמישי

 

ביום חמישי הקרוב (22.3) תתקיים במשרדי ההתאחדות הגרלת משחקי רבע גמר גביע המדינה, למרות שהמשחק האחרון בשמינית הגמר, בין מכבי חיפה וצפרירים חולון, ייערך רק בחמישה באפריל.

הקבוצות שכבר העפילו הן מכבי תל אביב, הפועל תל אביב, מכבי נתניה, מכבי פתח תקווה, עירוני ראשון לציון, הפועל באר שבע ועירוני קרית-אתא.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גיא צרפתי. בתפקיד נימני
גיא צרפתי. בתפקיד נימני
צילום: דודו פריד
מומלצים