שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    קלאסיקה בצלחת: רוטב שמנת ופטריות

    קלאסיקה שאין לה תחליף - רוטב שמנת ופטריות קטיפתי, איכותי ומעובה כמו במסעדות, שניתן למזוג אותו על בבית תפוחי אדמה מבושלים, אורז ופסטה.

     

     

    המרכיבים:

    50 גרם חמאה

     

    3 בצלים בינוניים, קצוצים דק

     

    3 שיני שום קצוצות

     

    300 גרם פטריות שמפיניון קצוצות (2 סלסלות)

     

    מלח ופלפל שחור גרוס

     

    1 כוס שמנת מתוקה

     

    כמו במסעדה. רוטב פטריות ושמנת (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
    כמו במסעדה. רוטב פטריות ושמנת(צילום: shutterstock)

     

     

     

    אופן ההכנה:

     

     

    1. ממיסים את החמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל שקוף. 
    2.  מגבירים את האש ומוסיפים את הפטריות והתבלינים. מאדים כ 7 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון שחום.
    3. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב נזהרים לא להביא את הרוטב לרתיחה מתקנים טעם ומגישים.

     

     

     


    פורסם לראשונה

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: shutterstock
    רוטב שמנת פטריות
    צילום: shutterstock
    מומלצים