כליל כנעני יעמוד בשער מכבי חיפה
עקב פציעותיהם של ניר דוידוביץ' ואבי פרץ, ככל הנראה יעמוד בשער הקבוצה במשחק נגד הפועל פ"ת ביום ראשון, שוער קבוצת הנוער, כליל כנעני. דוברת הקבוצה: "נבדוק מחר את מצבו של דוידוביץ' ונחליט סופית"
מכבי חיפה מכשירה את שוער הנוער שלה, כליל כנעני כדי שיעמוד בין הקורות במשחק הליגה ביום ראשון מול הפועל פתח תקווה שייערך בקריית אליעזר. כנעני אמור לשחק עקב פציעתו של השוער הראשון, ניר דוידוביץ, באימון הנבחרת אמש (ב') בגרוזיה.
דוידוביץ' נפצע לאחר שנתקל ביניב קטן ונקע את הקרסול. בקבוצה מקווים שיוכלו להכשיר אותו עד יום ראשון, כדי לא לשחק עם שוער הנוער.
שוערה השני של הקבוצה, אבי פרץ, נפצע אף הוא באימון השבוע. פרץ עיקם את הקרסול וצפוי להעדר שבוע.
השבוע אמר פרץ בראיון לאתר האינטרנט הרשמי של המועדון, שכל הפציעות מהם הוא סובל הם ככל הנראה מעודף מוטיבציה שלו באימונים. פרץ הוסיף שהוא מנסה להוכיח למאמן אברהם גרנט שהוא צריך לשחק בהרכב הראשון.
נירה אלון, דוברת הקבוצה: "דיברנו עם ניר. הוא סיפר לנו שהוא קיבל מכה חזקה ברגל ונקע אותה. אנחנו רוצים לבדוק אותו בארץ מחר, כדי שנוכל להעריך האם הוא כשיר או לא למשחק שייערך ביום ראשון".
איגביני יעקובו, שחקנה הניגרי של הקבוצה לא הגיע אמש לארץ, לאחר שכל שחקני נבחרת ניגריה איחרו את הטיסה בסיירה לאונה. השחקן אמור להגיע היום.