חיים רביבו: "המטרה של אשדוד - מקומות 1-4"
קשר נבחרת ישראל קיים מסיבת עיתונאים בבית הקפה שלו בקניון באשדוד, במהלכה הצהיר: "אם הנבחרת לא תעפיל ליורו 2004, אפרוש מכדורגל"
במסיבת עיתונאים שהתקיימה בבית הקפה של חיים רביבו בקניון באשדוד, בהשתתפות עשרות עיתונאים ואוהדים, הודיע הקשר כי הוא ישחק העונה בליגת העל במ.ס אשדוד. הקפטן אלון חזן והמאמן אלישע לוי ישבו לצידו במסיבת עיתונאים, בה הסביר מדוע השהה את הודעת צירופו לאשדוד. "רציתי להרגיש שאני שלם ב-100 אחוז עם החזרה לאשדוד", אמר והוסיף: "במקביל, בדקתי נושאים שקשורים בחזרתי לארץ כגון ענייני מס. עכשיו אני יכול להצהיר בפה מלא שאני שייך למ. ס. אשדוד".
רביבו השיב לשאלה אם יפרוש בתום העונה: "במידה ונבחרת ישראל תעפיל ליורו 2004, אמשיך כנראה לשחק. במידה ולא, זו תהיה העונה האחרונה שלי כשחקן פעיל". בהתייחס למטרות של אשדוד העונה, אמר השחקן: "אני לא חושב שהמטרה היא אליפות. ננסה להיאבק על מקומות 1-4". רביבו הוסיף כי אין בכוונתו לשמש כקפטן הקבוצה: "אלון חזן הוא קפטן ראוי, וכך זה ישאר".
רביבו החמיא בדבריו למאמן אלישע לוי: "מאז שהתחלתי להתאמן באשדוד, ראיתי שיש מאמן מצוין שמתאים לקבוצה. יחד עם השחקנים הרעבים שיש בקבוצה, אנחנו יכולים לעשות עונה טובה".
לוי עצמו אמר: "בחודש שבו אני מאמן את רביבו אני נהנה מכל רגע. אני בטוח שהקבוצה תרוויח מהחלטתו להצטרף אליה".
רביבו גם הביע את דעתו על חזרתו הצפויה של איל ברקוביץ' לנבחרת: "איל שחקן מצוין ואני שמח שהוא חוזר לסגל. אני בטוח שהוא יכול לעזור לנו לנצח את סלובניה".
לגבי האפשרות שיכנס לחיים הפוליטיים בעקבות תמיכתו בחברו ג'קי בן זקן, אמר: "אין שום קשר בין חזרתי לאשדוד לפוליטיקה. כרגע אני מתרכז אך ורק בכדורגל. אחרי שאפרוש, אקדיש 100 אחוז מהזמן שלי לעסקים ולדברים אחרים".
רביבו אמור היה לחתום על חוזה לשנה ללא תשלום באשדוד, אולם בשל דרישת הרשות לבקרת התקציבים, חתם השחקן על חוזה לעוונה אחת במהלכה ירוויח 25 אלף דולר.
בשבועות האחרונים התאמן רביבו עם הקבוצה לאחר ששוחרר מקבוצתו הטורקית גלאטאסראיי, "מסיבות אישיות" כהגדרתו. רביבו, שוויתר בזמנו על חוזה של כ-2.5 מיליון דולר בקבוצה הטורקית, היה העונה אחד המשקיעים במ.ס אשדוד ומהגורמים להצטרפותם של שחקנים בכירים לקבוצה.
עם הודעתו הרשמית של רביבו, הפכה אשדוד למועמדת לגיטימית לאליפות. הרכש של הקבוצה במהלך הקיץ כולל את יוסי אבוקסיס ואסי דומב, שהגיעו מהפועל תל אביב, שוקי נגר, מגן הפועל באר שבע בעונה שעברה, וז'אן טלסניקוב, ששב לקבוצת האם שלו אחרי מספר עונות בבית"ר ירושלים. בנוסף, חתם בקבוצה השוער הפולני, ראדוסלאב מיידאן, ושני זרים נוספים צפויים להצטרף למועדון.