שתף קטע נבחר

"בני הדייג" חזר לביהמ"ש - הפעם בשביל הבן

אתמול נודע כי בני רבה, בעל מסעדת הדגים מיפו, היה מעורב בסכסוך סוחרים קשה. הבוקר הוא נאלץ להיחלץ לעזרת בנו, שנעצר עם צעיר נוסף בחשד שהיכו מאבטחים בכניסה למועדון ה"אומן 17" בתל-אביב

יום לאחר שהותר לפרסום כי בני רבה, המוכר בכינויו "בני הדייג", קשור לחיסולו של חאדר דקה במסגרת מלחמות העבריינים ביפו, הגיע שוב רבה לבית משפט, הפעם על מנת לשחרר בערבות את בנו גל, שתקף מאבטחים במועדון "האומן 17" בתל אביב.

 

גל רבה בן ה-20 וחברו, איציק צוקרל, הגיעו ביום רביעי לפנות בוקר למועדון ברחוב אברבנל תל אביב. כאשר השומרים במקום לא איפשרו להם להכנס למועדון, פרצו השניים את גדרות האבטחה וניסו להיכנס פנימה בכוח. לדברי המשטרה, צוקרל אף איים על אחד מאנשי האבטחה ובאמצעות בקבוק ששבר ניסה לדקור מאבטחים אחרים. אחד מהם אף נפצע בראשו ופונה לבית חולים לקבלת טיפול רפואי.

 

גם בנו של בני הדייג לא טמן את ידו בצלחת ולטענת המשטרה תקף את המאבטחים באמצעות מפתח שהחזיק בידו. במהלך מעצרו תקף את אחד השוטרים וכך עשה גם כאשר הובא לתחנת המשטרה.

 

פרקליטו של גל רבה, עורך הדין בני נהרי, אמר בדיון היום בבית המשפט המחוזי בתל אביב כי מדובר בצעיר שהינו "חייל טוב בצה"ל" וטען
כי אין כל טעם להמשיך ולהחזיקו במעצר.

 

השופט, דורון אביחי, ציין בתשובתו לבקשת המשטרה להאריך את מעצרם של השניים, כי לא ניתן להחזיקם כבני ערובה עד אשר יאותר חשוד נוסף אשר זהותו אינה ידועה. הוא הורה לשחרר את רבה וצוקרל למעצר בית בן שלושה ימים, בערבות עצמית של 3000 שקלים. כמו כן אסר השופט על השניים להימצא בטווח של כ-500 מטרים ממועדון "האומן 17" למשך חודש ימים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בני רבה. משפחה בכותרות
בני רבה. משפחה בכותרות
צילום: אבי כהן
ניידת בכניסה ל"אומן 17" (ארכיון)
ניידת בכניסה ל"אומן 17" (ארכיון)
צילום גלי תיבון
מומלצים