אייל שני פתח מסעדה שלישית בניו יורק, אין מקום עד סוף יולי
נפתחה מסעדת "הסלון" של אייל שני ושחר סגל בניו יורק. זה המקום השלישי של השניים במנהטן, והשני שנפתח בחודש האחרון. כל המקומות מוזמנים עד סוף חודש יולי
מסעדת "הסלון" של השף אייל שני ושותפו, הבמאי שחר סגל, נפתחה ביום חמישי האחרון במנהטן, והערב לפני שעון ניו יורק, תתקיים בה מסיבת הפתיחה הרשמית.
המסעדה, שפתוחה רק שלושה ערבים בשבוע - חמישי, שישי ושבת - הייתה מלא עד אפס מקום ביומיים האחרונים, וכל המקומות בה מוזמנים עד סוף חודש יולי. השותף המקומי של שני וסגל בסלון ניו יורק הוא היזם מיוש זיו.
על המטבח אחראי השף יובל לשם, יד ימינו של אייל שני, שהיה שף מסעדת "הסלון" בתל אביב בשבע השנים האחרונות. לפתיחה גוייסו גם טבחי מסעדת "הסלון" מהעבר ומהווה. אבל לא רק טבחים מתל אביב גוייסו לפתיחה, אלא גם צוות בכיר מאנשי הקבוצה.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
הכרובית של אייל שני זוכה להכרה בינלאומית
השפית מיקה שרון: "מאוכזבת מהאוכל בניו יורק"
מסעדת תמנע בניו יורק נסגרה באופן מפתיע בשל חובות
המחירים במקום נעים מ-38-24 דולר למנות של ירקות (90-140 שקלים) ועד לשישליק-קבב בסינייה עשוי בטאבון (89 דולר, כ-330 שקלים) וסטייק כשר ב-150 דולר למנה, כ-555 שקלים למנה).
זה המקום השני שפותחים שני וסגל בני יורק בחודש האחרון: בסוף חודש מרץ פתחו השניים סניף שני ל"מזנון" במנהטן. הקבוצה מחזיקה גם בסניפים נוספים של "מזנון" בעולם, כמו פריז, וינה ומלבורן.
שחר סגל תיקלט בסוף השבוע, ובהמשך עמרי אנגל יהיה אחראי על המוזיקה. בין השירים שהתנגנו בערב הראשון לפעילות המסעדה, היה, באופן סימלי, שירו של פרנק סינטרה, "ניו יורק ניו יורק" (צפו בסרטון בראש הכתבה).