שנת הלימודים נפתחת ביום ראשון (כנראה) ולכבודה פנינו לכמה שפים שיציעו לנו שידרוגים לכריכים שהם אהבו בתור ילדים - בלי
כל הלחמים, כל התוספות, כל הממרחים, כל המילויים וכל מה שביניהם - כך תכינו לילד את הכריך המושלם לבית-הספר
אם חשבתם שניר צוק יספק מתכונים שגרתיים לכריכים של הפסקת עשר, אתם כנראה לא מכירים אותו היטב, לדעתו, קציצות בשר זה מה
לקראת החזרה לספסל הלימודים ביקשנו משפים אהובים להחליט איזה כריך היו לוקחים איתם לספסל הלימודים, אם היו חוזרים אליו
יום הלימודים יכול להיראות אחרת לגמרי, כשהוא מלווה בכריך טעים וריחני. לרגל פתיחת שנת הלימודים אספנו שש הצעות
למקורותיו ההיסטוריים יש גרסאות שונות, אבל סביב הצלחתו העולמית מאוחדים כולם: הסנדביץ', המאכל בעל אלף הפנים שכלוא בין
קרוק מסייה, קרוק מדאם, פריקסה וכריך ג'בטה חם. דרור פינטו נזכר בארוחת עשר שאמא הכינה לבית ספר ומהנדס ארבעה סנדביצ'ים