סיגר במילוי מסקרפונה לוטוס

ענת אלישע ("ANAT ELISHA KITCHEN") מכינה סיגר במילוי מסקרפונה לוטוס

ביקשנו מהבלוגריות המובילות לבחור את הקינוח המושלם שלהן לחג. התוצאה - קינוחי לוטוס עשירים, מפנקים ומרגשים, כדי שגם אתם תוכלו להתפנק עם השילוב המושלם בין לוטוס לחג הלבן. והפעם: ענת אלישע, בעלת הבלוג: "ANAT ELISHA KITCHEN - דמיון ויצירה במטבח"

ענת אלישע, מוגש מטעם לוטוס
פורסם:
הגרסה המקוצרת והקלה שלי לקנולי הקלאסי וזאת גם הסיבה שאני אוהבת להכין אותם כקינוח לארוחת החג. זה קינוח שמקצר תהליכים ובטוח יגנוב את ההצגה ובמינימום עבודה.

קל | 12 יחידות | 15 דקות הכנה
המרכיבים:
  • 6 יחידות דפי פילו
  • 50 גרם חמאה, מומסת
  • גלילי מתכת לאפייה
לקרם המסקרפונה והלוטוס:
  • 1 גביע גבינת מסקרפונה
  • 3 כפות ממרח לוטוס
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט הסיגר:
  • 6 עוגיות לוטוס
  • 2 כפות פיסטוקים טריים
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות במצב של חום עליון ותחתון.
2. מניחים דף פילו לאורך על משטח העבודה ומברישים בחמאה מומסת. מניחים מעליו דף פילו נוסף ומברישים גם אותו בחמאה.
3. בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה מחלקים את הדפים ל-3 חלקים שווים לאורך, כך שיתאימו לרוחב הגליל.
מניחים גליל בקצה דף הפילו ומגלגלים באופן צמוד עד הסוף כך שיעטוף את הגליל.
מברישים שוב עם מעט חמאה מומסת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים באותו האופן להכנת יתר הקנולי.
4. אופים בתנור כ-12 דקות, עד להזהבה, ומוציאים מהתנור לצינון.
5. מחלצים בעדינות את סיגר הפילו מגליל המתכת ומניחים בצד.
6. קרם המסקרפונה והלוטוס: בקערת מיקסר מניחים את המסקרפונה ומקציפים במהירות גבוהה כדקה. מוסיפים את ממרח הלוטוס, השמנת והאינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר ומניחים בצד עד לשימוש.
7. הכנת הקישוט: מניחים במעבד מזון את עוגיות הלוטוס והפיסטוקים וטוחנים בפולסים למרקם גס. מעבירים לקערית עמוקה.
8. לפני ההגשה: ממלאים את הסיגרים בקרם הלוטוס וטובלים את הקצוות בתערובת העוגיות והפיסטוקים. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button