קרנבל קשקבל: עוגיות מלוחות עם גבינה ופסטו
הקונדיטור אורן בקר עם מתכון לנשוש מושלם של עוגיות מלוחות עם גבינת קשקבל, פרזמן וממרח פסטו. קטנות, רכות וממכרות
עוגיות קשקבל עם פרמזן ופסטו
מתכון באדיבות אורן בקר, "בליקר בייקרי"
המרכיבים (ל-50 עוגיות):
250 גרם חמאה1 כף מלח
250 גרם גבינת קשקבל
שלוש ורבע כוסות קמח
100 גרם ממרח פסטו
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
(צילום: ירון ברנר)
אופן ההכנה:
- מרככים את החמאה עם המלח במיקסר עם וו גיטרה כחמש דקות.
- מוסיפים את גבינת הקשקבל, מערבבים מעט ומוסיפים את הקמח.
- ממשיכים לערבב כשלוש דקות נוספות, עד ליצירת בצק אחיד. מניחים את הבצק במקרר לשעה.
- מרדדים את הבצק לעובי 5 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
- מסדרים את העוגיות על מגש עם נייר אפייה, מורחים מעל העוגיות מעט ממרח פסטו ומפזרים מעט פרמזן.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
צילום: index open
מומלצים