שתף קטע נבחר

חוויה על גזייה: פונדו שוקולד ופירות

תיכננתם פיקניק, השקעתם בעיקריות, אבל לקינוח חשבתם רק על פירות? הוסיפו שוקולד, שמנת מתוקה וקצת דבש ויש לכם פונדו שוקולד מושקע שהופך כל פיקניק לחגיגה

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

פונדו שוקולד

המרכיבים: 

300 גרם שוקולד מריר או חלב (או שילוב של שניהם)

200 מ"ל שמנת מתוקה

שוט ויסקי (לא חובה)

קורט מלח  

1 כף דבש

פירות העונה: אפרסק, בננה, אגס, דובדבן, אננס, חתוכים לקוביות גדולות

אגוזים מועדפים או תערובת אגוזים טחונים: מלך, לוז, קשיו, פקאן

שיפודים

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מרתיחים את השמנת.
  2. מפוררים את השוקולד לקוביות, כשהשמנת רותחת מוסיפים את השוקולד לסיר עם קורט מלח ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לתוך השמנת ונוצרת בלילה אחידה.
  3. מוסיפים את הדבש והוויסקי ומערבבים שוב.
  4. מנמיכים את האש.
  5. משפדים את הפירות ומניחים בתוך השוקולד, מגלגלים בתוך האגוזים ואוכלים מיד.

 

  • סבינה ולדמן היא השפית של מסעדת רוטשילדס קיטשן (שדרות רוטשילד 73, תל אביב)

 

עוד מתכונים על גזייה:

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים