שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    משקשקים מקור: 8 מתכוני שייקים רעננים

    מתעוררים לבוקר של בריאות: שמיניית מתכוני שייקים מעוררים ומלאי ויטמינים, מינרלים וכל הדברים הטובים שיש בפירות וירקות. בתפריט: שייק סלק, גזר ומנדרינות, ספרילונה ועוד

    מיצי ירקות ופירות שופעים בויטמינים, בינהם גם כלורפיל וחומרים שמסייעים לחיזוק מערכת החיסון, ניקוי רעלים וכן תומכים בריפוי של מחלות שונות. לכל אלו מצטרפת גם ההרגשה המרעננת בשתייתם.

     

    עוד מתכונים בערוץ האוכל:

    עולה עולה: סופלה גבינה פריזאי

    מלא בכל טוב: מתכוני בשר ממולאים

    אלגנטי בצלחת: עוף בשמפניה

     

    מיץ גזר, מנדרינות ושורש כורכום

    עשיר בבטא קרוטן, מרגיע ומפחית תסמיני מתח וחרדה וכמובן נוגד חמצון מצויין, מחזק את הדם וטוב לסובלים מאנמיה. ניתן להוסיף מים או קרח וגם סילאן ואגבה (לפי הטעם - מומלץ לא יותר מכף).

     

    המרכיבים:

    2 גזרים

    2 מנדרינות

    1 כפית שורש כורכום מגורד 

    1/4 בטטה

    50 מ"ל אגבה

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד.

     

     (צילום: יחסי ציבור)
    (צילום: יחסי ציבור)

     

    מיץ תפוחים ואגסים עם תרד ופטרוזיליה

    טעים להפתיע ועשיר בכלורפיל ובמרכיבים אנטי דלקתיים. ניתן להוסיף מים או קרח וגם סילאן ואגבה (לפי הטעם - מומלץ לא יותר מכף).  

     

    המרכיבים:

    1 תפוח גרנד סמיט

    1 מלפפון

    צרור פטרוזיליה

    1 אגס

    חופן עלי תרד

    50 מ"ל מיץ לימון

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים לבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד.

     

     (צילום: יחסי ציבור) (צילום: יחסי ציבור)
    (צילום: יחסי ציבור)

     

    מיץ סלק ושזיפים

    עשיר בנוגדי חמצון ומחזק דם. יעיל במצבי אנמיה ובהפחתת רמות כולסטרול בדם. ניתן להוסיף מים או קרח וגם סילאן ואגבה (לפי הטעם - מומלץ לא יותר מכף).

     

    המרכיבים:

    1 סלק טרי

    2 גבעולי סלרי אמריקאי (רק הגבעולים)

    2 אגסים

    2 שזיפים

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד. 

     

     (צילום: יחסי ציבור)
    (צילום: יחסי ציבור)

     

    מיץ עגבניות וגמבה

    המשקה האדום עשיר בליקופן, מגן על ההלב וכלי הדם ומפחית כולסטרול רע. ניתן להוסיף מים או קרח וגם סילאן ואגבה (לפי הטעם - מומלץ לא יותר מכף).

     

    המרכיבים:

    3 עגבניות טריות - למתיקות נוספת ניתן להחליף חלק מעגבניות בעגבניות שרי

    1 גמבה אדומה

    3 גבעולי סלרי

    1 גזר

    מלח, פלפל

    צ'ילי חריף - לפי הטעם

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד.

     

     (צילום: יחסי ציבור)
    (צילום: יחסי ציבור)

     

    שייק ספירולינה

    אצת ספירולינה מכילה חלבון צמחי, ויטמינים וחומצות אמינו נחוצות. שתייה קבועה של ספירולינה מעלה את יכולת הספיגה של מערכת העיכול ועל הדרך גם מעניקה תחושת שובע. ניתן להוסיף מים או קרח וגם סילאן ואגבה (לפי הטעם - מומלץ לא יותר מכף).

     

    המרכיבים:

    4 גרם אצת ספירולינה

    1/2 תפוח גרנד סמיט

    2 גבעולי סלרי

    1 תמר מהג'ול

    חופן פטרוזיליה

    200 מ"ל מים

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד.

     

    סמוזי תפוז, גזר עם גוג'י ברי וזרעי צ'יה

    בכוס התמימה הזו יש מעל ל-20 ויטמינים ומינרלים. שייק מעולה למי שמעוניין לשפר את הזיכרון.

     

    המרכיבים:

    100 מ"ל גזר

    20 גרם גוגי ברי

    10 גרם זרעי צ'יה

    צרור נענע קטן

    10 מ"ל אגבה

    15 קוביות קרח

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד.

     

    רוזטת בריאות - שייק שקדים ותרד

    שייק מעורר אנרגיה ותורם לבריאות הלב, משביע ומפחית את רמת הכולסטרול בדם. ניתן להוסיף מים או קרח וגם סילאן ואגבה (לפי הטעם - מומלץ לא יותר מכף).

     

    המרכיבים:

    50 גרם שקדים

    חופן עלי תרד

    1 בננה קפואה

    1 כוס מנגו או אננס, קצוצים גס

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד.

     

    שייק מלפפון, נענע, קוקוס וקשיו

    המלפפון והתרד משפרים את יכולת הספיגה של מערכת העיכול, והמשקה עצמו מצויין לניקוי רעלים ומעורר חילוף חומרים. ניתן להוסיף מים או קרח וגם סילאן ואגבה (לפי הטעם - מומלץ לא יותר מכף).

      

    המרכיבים:

    3 מלפפונים

    4 עלי נענע

    חופן עלי בייבי

    חופן עלי תרד

    100 מ"ל מי קוקוס

    50 מ"ל אגבה 

    50 גרם אגוזי קשיו

    100 מ"ל מים

    10 קוביות קרח

     

    אופן ההכנה:

    טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך. מגישים מיד. 

     

     (צילום: יחסי ציבור)
    (צילום: יחסי ציבור)
     

     

     

    אוהד קורי הוא השף של רשת "קפה לואיז", שם גם ניתן להשיג את כל השייקים

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: shutterstock
    בריאות! שייק ירוק
    צילום: shutterstock
    מומלצים