שתף קטע נבחר

משחק עם אוכל: בישול מולקולרי

צ'יפס נענע בחנקן נוזלי, רכבת הרים עם מנה אישית, גספצ'ו בכוסית ומבחנות מלאות בכל טוב - אלכסנדר לחניש (זונדר), האמן המולקולרי שמשתמש במעבדה במקום במטבח כדי לפרק מאכלים ולהרכיב אותם מחדש, מסביר איך בדיוק הוא עושה את זה. צפו

 

כשהיינו צעירים ההורים תמיד אמרו לנו שאוכל זה לא משחק, אבל אלכסנדר לחניש כנראה לא הקשיב בשיעור הזה, והיום הוא אמן מולקולרי שמפרק אוכל לגורמים והרכבתו מחדש בתנאי מעבדה.

 (צילום: שי פרנקו) (צילום: שי פרנקו)
(צילום: שי פרנקו)

כל מה שהוא מכין מתאים לאכילה, בין אם ממבחנה, פיפטה או בקופסאות פופקורן קטנות שמחביאות הפתעות טעימות.

אימא, מי שם לי לגו בצלחת?! (צילום: אלכסנדר לחניש) (צילום: אלכסנדר לחניש)
אימא, מי שם לי לגו בצלחת?!(צילום: אלכסנדר לחניש)
 

אוכל זה לא משחק? המעבדה של אלכסנדר לחניש ב"מטבחי סמל" (צילום: שי פרנקו) (צילום: שי פרנקו)
אוכל זה לא משחק? המעבדה של אלכסנדר לחניש ב"מטבחי סמל"(צילום: שי פרנקו)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שי פרנקו
מי אמר שלא משחקים באוכל?
צילום: שי פרנקו
מומלצים