שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מיכל אנסקי הולכת על סנדוויץ'
    מיכל אנסקי לא עוצרת בגורמה: לקראת החזרה ללימודים פגשנו את אשת הקולינריה וקיבלנו ממנה מתכונים מנצחים להכנת כריכי בריאות לילדים. תופתעו לגלות מה אפשר לעשות משאריות עוף בתנור או מבננה

    ביס, מישהו? מיכל אנסקי ב"שוק צפון" (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    ביס, מישהו? מיכל אנסקי ב"שוק צפון"(צילום: ירון ברנר)

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    כריך "טרטור"

    המרכיבים:

    לחם מלא פרוס

    2 כפות גבינת באפלו למריחה או גבינת שמנת

    1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות  או מגורר על פומפייה (על החורים הגדולים)

    2 גבעולי שמיר טריים, שטופים וקצוצים

    מעט כרוב סגול, חתוך לפרוסות דקיקות

    מלח ים

    פלפל שחור גרוס

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    אופן ההכנה:

    1. מורחים על שתי הפרוסות את הגבינה.
    2. מניחים מעליה את המלפפונים, השמיר והכרוב ובוזקים מעט מלח ופלפל.

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    לקראת החזרה ללימודים - מיכל אנסקי מכינה כריכים ב"שוק צפון":

    צילום: ירון ברנר

    צילום: ירון ברנר

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    כריך ביצה קשה ואבוקדו

    המרכיבים:

    לחם מלא פרוס

    כפית מיונז איכותי

    ביצת חופש קשה

    1/2 אבוקדו בשל פרוס

    מלפפון חמוץ, פרוס לפרוסות דקות

    מלח ים

    פלפל גרוס

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    אופן ההכנה:

    1. מורחים מעט מיונז איכותי על פרוסה אחת ומניחים עליה את פרוסות הביצה, האבוקדו והמלפפון החמוץ.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    2. בוזקים מלח ופלפל לפי הטעם.

    מיכל אנסקי והכריך  (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    מיכל אנסקי והכריך (צילום: ירון ברנר)
     

    כריך סלט

    המרכיבים:

    לחם מלא פרוס

    1/2 אבוקדו פרוס לפרוסות דקיקות

    1/2 גזר חתוך למקלות דקים

    מלפפון, פרוס לפרוסות דקות

    1/4 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות

    2 עלי חסה

    מעט נבטי חמנייה

    1 עגבנייה, פרוסה לפרוסות דקות

    1 כף מיונז איכותי

    1 כפית חרדל דיז'ון

    1/2 לימון חתוך לפילטים דקיקים

    מלח ים

    פלפל גרוס

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    אופן ההכנה:

    1. מורחים את המיונז והחרדל על שתי הפרוסות.
    2. מניחים שכבות: שכבות של כל הירקות ושל הלימון, בוזקים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)

     

    סנדוויץ' עוף

    המרכיבים:

    לחמנייה מקמח מלא

    1 כף מיונז איכותי

    1 כפית חרדל דיז'ון

    שאריות עוף בגריל או עוף בתנור או שניצל פרוס לפרוסות דקות

    1/4 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות

    מלפפון חמוץ, פרוס לפרוסות דקות

    מעט נבטי חמנייה

    מלח ים

    פלפל גרוס

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    אופן ההכנה:

    1. חוצים את הלחמנייה, מחלצים מעט בצק מלחי הלחמנייה ויוצרים "עמק".
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    2. מורחים את שני החלקים במיונז וחרדל ומפזרים על צידה האחד את קרעי העוף באופן אחיד.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)

       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    3. מניחים מעליהם את פרוסות המלפפון והבצל ומפזרים מעט נבטי חמנייה.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    4. בוזקים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)

    כריך בריאות מתוק

    המרכיבים:

    לחם מלא פרוס

    1/2 בננה פרוסה

    1 כף טחינה גולמית איכותית

    חופן פקאנים

    חופן גרעיני דלעת

    1 כפית דבש או סילאן

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    אופן ההכנה:

    1. מורחים טחינה גולמית על שתי הפרוסות.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    2. מניחים את פרוסות הבננה, הפקאנים וגרעיני הדלעת.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)

       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)
    3. מזלפים מעל הכל דבש או סילאן לפי הטעם.
       (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
      (צילום: ירון ברנר)

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    הלחם והלחמניות באדיבות "מאפיית אנג'ל". הצילומים נערכו ב"שוק צפון" ברמת החייל

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: ירון ברנר
    מיכל אנסקי מכינה כריכים לבית הספר
    צילום: ירון ברנר
    מומלצים