שתף קטע נבחר

המסעדות שכדאי להכיר באזור פרדס חנה וכרכור

זה זמן שיגעון: שף שהקים מטבח לחם, שפית המכינה רק יום בשבוע פיצות טבעוניות במשלוח, מסעדה איטלקית מדוברת ובר מדליק שבו כולם מכירים את כולם - מאז ימי הפלאפל של דבורה הרבה קרה בפרדס חנה וכרכור. אלה הם בתי האוכל שכדאי שתכירו באזור

פרדס חנה התחילה כמושבה שלווה במיוחד עם אווירה כפרית. היא הייתה נטולת פוזה קולינארית, וכל מה שאפשר היה לאכול שם מחוץ לבית זה הפלאפל המיתולוגי של דבורה. אבל אז התחולל שינוי גדול בחסות יוקר המחיה, שגרם לצעירים לנהור אל המושבה הירוקה מכל קצוות הארץ, כשהם מחפשים יעד איכותי לחיים ברי השגה.

כשהכפר והעיר נפגשים. רוברטה וינצ'י  (צילום: יח"צ)
כשהכפר והעיר נפגשים. רוברטה וינצ'י (צילום: יח"צ)

זה קרה לפני כשש שנים ומאז המושבה התפתחה ללא היכר: הכביש הראשי סואן, ובתי המושבה העתיקים הפכו לבתי קפה, כריכיות, מעדניות וברים שעמוסים עד אפס מקום בשעות הערב.

 

הצעירים הנועזים, שאחראים על תפעול הקולינריה המקומית, עושים את שלהם תוך כדי שהם מכבדים את המקום ושומרים על הייחודיות שלו, ושזירת אבני היסוד למושבה מתפתחת. התוצאה המבורכת של התהליך הזה משתקפת בתוך המקומות שרובם כשרים, ואם לא, הם סגורים בשישי בערב מפאת כבוד למקום. הופתענו גם למצוא לא מעט אפשרויות צמחוניות וטבעוניות בתוך המושבה הפסטורלית.

 

המקומות שכדאי להכיר באזור פרדס חנה כרכור:

אז אם אתם מגיעים לאזור, תוכלו לאכול כאן ממש טוב ומאוד בריא, תוכלו גם לקנות דברים טעימים הביתה ולשתות קפה באווירה לא מחייבת, ואם אתם צעירים או צעירים ברוחכם, תוכלו גם לצאת לבילוי לילי עם קוקטיילים ממש כמו במקומות הכי שווים בארץ. אספנו עבורכם את רשימת המקומות שכדאי לכם להכיר באזור פרדס חנה-כרכור.

פרדס חנה: יעד לבילוי לילי (צילום: אורי תאר) (צילום: אורי תאר)
פרדס חנה: יעד לבילוי לילי(צילום: אורי תאר)
 

רוברטה וינצ'י

מסעדת שף מדוברת, שבה מגישים תפריט איטלקי מקורי ופיצות שנאפות בטאבון אבן מיוחד. המסעדה התמקמה בבניין שבסמוך אליו ישנה חצר ירוקה עם עצי פקאן, והחלל הפנימי שלה מעוצב בסגנון עירוני שיגרום לכם לשכוח שאתם בעצם נמצאים באזור כפרי.

 

התפריט במקום מציע את הקלאסיקות האיטלקיות כמו פולנטה עם פטריות (56 שקלים), ריזוטו פטריות (58 שקלים), מבחר עשיר של פיצות (44-62 שקלים), מנות פסטה סטנדרטיות לצד מנות פסטה מקוריות כמו לינגוויני סרדינים (62 שקלים) ומנות מיוחדות שיוצאות מהטאבון כמו מוסר ים (110 שקלים). יש במקום גם בראנצ'ים מפנקים וארוחות צהריים עסקיות במחירים ידידותיים למדי (59-75 שקלים).

 (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

אחוזה 43 פרדס חנה כרכור, 04-6037377, לא כשר

 

תטה

המסעדה של השף ניר פרומר שפועלת במקום כבר שבע שנים, ומציעה תפריט פשוט וקולע ובו מנות כמו חציל בגריל (21 שקלים) סלט סלמון (58 שקלים), רביולי (62 שקלים) ושניצל עגל (69 שקלים). בשעות הצהריים מוגשות במקום עסקיות במחיר 59, 69 או 79 שקלים.

אוכל פשוט. תטה (צילום: אגמדיה)
אוכל פשוט. תטה(צילום: אגמדיה)

דרך פיק"א 1 (כביש 650), 04-6376401 , לא כשר

 

המזווה

מעדנייה כשרה השייכת לשני קרניבורים, שבימי חמישי ושישי מפעילים את המעשנת שעומדת בחוץ. המקום מתמחה בעישון וכבישה של בשרים ונקניקים, ובקרוב ניתן יהיה לרכוש בה גם בשר טרי.

 

מלבד הנקניקים הנמכרים לפי משקל, הדליקטסים הכשרים, היינות, הדגים המעושנים והכבושים, הזיתים ומוצרים נוספים שהם בגדר חובה בכל מזווה ביתי, מציעים כאן גם גבינות של מחלבת ברקנית (ארוזות בוואקום) ותפריט צנוע אך ידידותי לפלאוליטים שכולל פלטת בשרים (15 שקלים ל-100 גר׳), כריכים בשריים שמוגשים בתוך ג'בטה מחמצת, וסלטים שמוגשים עם ערימות של בשר במשקל.

לקרניבורים. המזווה (צילום: לין לוי)
לקרניבורים. המזווה(צילום: לין לוי)

הסלטים מגיעים בשלושה גדלים (26-40 שקלים), והמקום מכיל 5 שולחנות שמיועדים למנשנשים במקום וויטרינה עמוסה במבחר נקניקים שמוכנים להיכנס לתוך כריך או להיפרס לפי משקל בשביל לקחת הביתה. אפשר להזמין במקום בשרים מעושנים לאירועים או סתם לארוחה משפחתית.

 

המושב 42, 04-6017040‏, כשר

 

החסידה

המקום הראשון שנפתח לפני שש שנים במושבה, והיה זה שהתחיל את הגל החדש של עסקי המזון שצומחים כאן כמו פטריות אחרי הגשם. מה שהתחיל במקור בתור שווארמה ופלאפל בתוך מבנה נטוש שהיה מיועד להריסה, הפך תוך שנה לפאב כשר עם הופעות חיות ו-17 ברזי בירה.

 

כיום המקום מוגדר כבורגר בר-שווארמה-פאב שבנוי מכמה חללים, ויש לו חצר חיצונית שמעוצבת כקן ציפורים. בימי שישי מתקיים במקום ליין מצליח בשם "שישי שכונה" עם אוכל ביתי, ערק, אוזו, מוזיקת טברנות, שש בש, טאקי ונרגילות. בימי שני יש ליין מוצלח נוסף של "בירה ונשירה".

סיפור הצלחה. החסידה (צילום: לין לוי)
סיפור הצלחה. החסידה(צילום: לין לוי)

תפריט השווארמה מציע, בין השאר, גם שווארמה טבעונית מסייטן וטופו (28 שקלים בפיתה, 32 שקלים בלאפה ו-42 שקלים בצלחת עם סלטים ואורז). בנוסף, יש במקום ארוחות עסקיות שכוללות שווארמה, שניצלונים, קבב, חזה עוף ופלאפל (16-50 שקלים).

 

לצד אלו, התפריט של הבר כולל סלטים (39-46 שקלים) מנות בר מטוגנות, המבורגרים - החסידה (56 שקלים), מקסיקני (61 שקלים), צרפתי (61 שקלים), הוואי (61 שקלים) וטבעוני (49 שקלים) ויש גם כריכים וקינוחים.

 

המייסדים 26 פרדס חנה כרכור, 04-6277789‏, כשר

 

אלחנן תרבות לחם

המקום נפתח לפני 5 חודשים בתור מאפיית לחמי מחמצת, ובימים אלה ממש הוא עובר מהפך והופך למאפייה עם ״מטבח לחם״. מאחורי המקום הזה עומד השף אלדד שמואלי, אשר שימש בתור שף במסעדות ״קלארו״ של רן שמואלי ו״צפון אברקסס״ של אייל שני. 

 

במהלך השבוע תוכלו לקנות במקום לחמי שיפון, אגוזים וכוסמין במחיר 3.5 שקלים ל-100 גרם (אפשר לקנות גם חצי כיכר לחם). מלבד הלחם יש במאפיה גם טארט לימון, סטיקי באנס עם קינמון (12 שקלים ליחידה), וגם פוקאצ׳ות, קרואסונים, בבקה שוקולד של פעם (24 שקלים) ומבחר עוגיות כמו עוגיות שקדים (20 שקלים) ועוגיות שוקולד מריר ומלח.

 

תפריט הלחם שמושק בימים אלה כולל סנדוויצים מושקעים טבעוניים, וסנדוויצ'ים עם דגים ועם גבינות (18-24 שקלים), אותם מכינים מלחם מחמצת, וגם סלט עם קרעי לחם וירקות צלויים וטחינה (42 שקלים), מלנזנה פרמז׳נה מלחם (52 שקלים), תבשיל חומוס המוגש עם לחם (32 שקלים), טוסט עם גבינת גאודה ותרד ועוד. בימי שישי תוכלו לקבל כאן ארוחות בוקר של לחם ו- 7 מטבלים המוגשים עם קערה של ירקות (42 שקלים) או מארוחת בוקר מורחבת שכוללת לחם, מטבלים, מטיאס כבוש איכותי, וסלטים כמו מטבוחה וסלט ביצים (72 שקלים).

 

קיבוץ משמרות, 04-8838200, כשר ללא תעודה

 

Olio פיצה

פיצרייה שהחליפה לפני כמה חודשים בעלים, וכעת מופקד עליה השף מארק אוקסנגנדלר שעבד במטבחים של "זוזוברה", "ג'וז ודניאל" ועוד.

 

עד שהמהפך יושלם, תוכלו למצוא במקום פיצות שמיוצרות בשיטות עבודה מסורתיות מקמח איטלקי עם שני סוגי מוצרלה ותוספות מעניינות כמו אספרגוס ודוסקל פטריות.

מסורתית. פיצה Olio  (צילום: פיצה אוליו)
מסורתית. פיצה Olio (צילום: פיצה אוליו)

מלבד הפיצות שמגיעות בשני גדלים - בינונית (44 שקלים) וענקית (80 שקלים), מכינים שם גם פסטות (35-45 שקלים) וקינוח מרתק - פנקוטה וניל ופלפל שחור.

 

מרכז נווה גד, 04-8578299‏, לא כשר

 

שוק האיכרים פרדס חנה כרכור

מתחם גדול שבו מדי יום שישי מתקיים שוק איכרים עם פירות וירקות טריים ישירות מהחקלאים המקומיים. מלבד אלה, מוכרים במקום גם לחמי מחמצת, גבינות בוטיק, שמנים ועוד, הכול מיוצר בעבודת יד. במקום יש גם דוכני אוכל, הפעלות לילדים ומוזיקה חיה מלווה את חוויית הקניות.

 

המושב 46

  

קפה כרכור

בית קפה הפועל מזה חמש שנים וחצי במתחם צעיר וחדשני המשתרע על פני 180 מטרים, ולצידו פועלת גם חנות טבע. בחודשים האחרונים בית הקפה עובר שינוי קונספטואלי, ובמקום שירות של מלצרים הוא עומד להציע שירות עצמי, כשההזמנה ואיסוף האוכל יעשה מדלפק ההזמנות כמו ברשתות מזון מהיר. 

 

התפריט החדש יהיה קבוע לשבוע ימים ויכיל מבחר מנות טבעוניות, מנות ללא גלוטן ומנות צמחונית עם מכנה משותף אחד - את כולם יכינו מהמוצרים האורגניים שנמכרים בחנות הטבע שליד. ויתור על שירות המלצרים גורר גם הוזלה של המחירים, שלאחר המהפך יתומחרו במחיר אחיד של 25 שקלים. הקפה במקום יימכר ב-5 שקלים בלבד, ומי שירצה להעשיר את הארוחה - יכול יהיה לעשות את זה עם מקבץ תוספות שמחירן 5 שקלים - טופו, נבטוטים וגבינת כבשים (לסלט), אורז בסמטי או קרוטונים (למרק).

 

בגזרת השתייה מציעים במקום קפה תמרים, שמשמש תחליף מעולה לקפה נטול קפאין, משקה row קקאו מחלב שקדים אורגני, שייקים עם סופר פודס (28-24 שקלים) ומיצים סחוטים.

 

ביום שישי פועל במקום בר עם 15 סוגי סלטים אורגניים, שנמכרים במשקל (60-90 שקלים לק"ג), ואפשר לזלול אותם גם בישיבה במקום, כשהם מוגשים בכלים מתכלים עם שייק ולחם בריא. מלבד הסלטים, מוכרים כאן בימי שישי גם חמין טבעוני וסינייה טבעונית.

 

המייסדים 54 פרדס חנה כרכור, 04-6275451, כשר

 

soul פיצה

קייטרינג פיצות של בחורה בשם שירה שחם, שעבדה במשך עשור במסעדות תל אביב, ולבסוף החליטה להשתקע בפרדס חנה. בימי חמישי שחם נחה מהאירועים שהיא עושה, ובין השעות 17:00-22:00 היא מכינה פיצה ביתית שאפשר להזמין בטלפון ולבוא לקחת, או לקבל במשלוח עד הבית.

פיצה עם נשמה. soul פיצה (צילום: סול פיצה)
פיצה עם נשמה. soul פיצה(צילום: סול פיצה)
  

הפיצה מגיעה בגודל אחיד - משפחתית עם שמונה משולשים (60 שקלים) - והיא נאפית מבצק איטלקי בתנור אבן מקצועי. את רידוד הבצק שירה עושה לא על קמח אלא על סולת, מה שמוסיף לתחתית הבצק קריספיות של פיצות איטלקיות אמיתיות.

 

מלבד הפיצות הרגילות, שירה מכינה גם פיצות מקמח כוסמין אורגני (תוספת של 10 שקלים) ופיצות טבעוניות (תוספת של 10 שקלים), בהן היא משתמשת בתערובת של שתי גבינות - אחת משקדים והשנייה מקשיו, כשאת שתיהן היא מכינה בעצמה.

 (צילום: דני גולן)
(צילום: דני גולן)

הרוטב של הפיצה עשוי מעגבניות טריות בלבד (ללא הקליפה וללא הגרעינים), וכל פיצה מקבלת תוספת של כוסברה וצ'ילי או פטרוזיליה ושום. והצ'ופר האמיתי - לא משנה כמה תוספות תבקשו - זה לא ישפיע על מחיר הפיצה.

 

בנוסף לתוספות הסטנדרטיות, אפשר להזמין גם פיצה עם ברוקולי ולימונים כבושים, תרד עם פרמזן, פטריות במיסו ועוד מיני המצאות.

 

טלפון להזמנות: 054-7674345 (רק במשלוחים)

 

המרפסת

סנדוויץ' בר השייך לשני זוגות - ענת ואבי מגל ושירי וינאי פרסמן, ונפתח לפני שלוש שנים וחצי בבית הישן של המושבה, אותו הם שיפצו בכוחות עצמם תוך כדי שימור המאפיינים הקיימים. על המטבח אחראי השף גל בן שושן, שבין השאר בישל באוטולנגי בלונדון.

 

את הסנדוויצ'ים המיוחדים מכינים כאן בשילוב של 15 ממרחים שונים שמכינים במקום, אליהם מתווספות 15 תוספות שונות. יש במקום גם כריכים טבעוניים וצמחוניים וגם כריכים בשריים, כולם מגיעים בגרסה קלאסית או בגרסה נועזת, ואפשר להוסיף להם סלט ירקות קטן (12 שקלים) או תוספת קורנביף (15 שקלים ל-100 גר׳). 

 

לצד הסנדוויצ'ים, ניתן ליהנות במקום גם מארוחות בוקר (17-49 שקלים), מסלטים מיוחדים (42-46 שקלים) כמו סלט אטריות ויאטנמי וסלט עם גבינת גורגונזולה, וגם שקשוקה.

מקום קסום. המרפסת (צילום: אלונה להב)
מקום קסום. המרפסת(צילום: אלונה להב)
 

בשעות הצהריים מציעים במקום עסקיות (14:00-17:00), ובין השעות 18:00-20:00 אפשר ליהנות כאן גם מעסקיות ערב. ומה עם הילדים? עבורם נבנה כאן תפריט ייחודי שכולל מנות כמו "כריך עוף מפורק" (38 שקלים), "צלחת מחייכת לארוחת ערב" (29 שקלים) הכוללת ביצה, ירקות וגבינה ו"טוסט שילדים אוהבים" (32 שקלים). לצד כל אלה יש במקום גם מנות צמחוניות וטבעוניות שמשתנות מדי יום ומחירן 46 שקלים.

 

המייסדים 27 פרדס חנה כרכור, 04-6357775, לא כשר

 

Yo Yo`s sushi

מסעדה אסייתית שנפתחה לפני שלוש שנים על ידי שני מושבניקים, שאחד מהם התגורר מספר שנים בתאילנד ונשבה בקסמיו של המטבח התאי ולמד את רזי הבישול שלו.

 

במקום מציעים מנות אסייתיות כמו מרקים (19-39 שקלים), מנות פתיחה, סלטים, מנות ביניים, מנות מוקפצות והרבה סוגי סושי.

 (צילום: יו יוס סושי)
(צילום: יו יוס סושי)

כמו גם, מציעים כאן תפריט מכובד לילדים שכולל בין השאר עסקיות ילדים (35 שקלים), מקבץ רחב של קומבינציות סושי (48-301 שקלים) וגם מגשי אירוח. בשעות הצהריים (וגם בימי שישי) מגישים במקום ארוחות עסקיות.

 

בימי שישי פועל מחוץ למקום דוכן המציע דים סאם ממולאים בירקות או בבשר, הנמכרים ביחידות (3 ב-25 שקלים, 5 ב-38 שקלים, 8 ב-52 שקלים) או במצב קפוא, אז מקבלים על המחיר הרגיל 10% הנחה. בשורה התחתונה: מדובר במסעדה עצמאית קטנה עם שירות לבבי ותפריט אסייתי המבוסס על דגים טריים.

 

נחילות 2 פרדס חנה כרכור, 04-6200600, לא כשר

 

אצל חנה וטל - אהבה בטעם ביתי

חנה וטל הם אח ואחות שפתחו לפני 3 שנים מסעדה בשרית כשרה שמגישה אוכל ביתי לצד אוכל עדכני.

 (צילום: אצל חנה וטל)
(צילום: אצל חנה וטל)

חנה אהבה כל החיים לבשל ומאז הילדות היא אוספת ספרי בישול. היא גם למדה ב"תדמור" ועבדה במלונאות. למקום הזה היא הגיעה לא לפני שהפעילה קייטרינג לאלפיון העליון, עד שהאח טל שיכנע אותה הם בנו קונספט שנועד לענות על הצורך.



 (צילום: אצל חנה וטל)
(צילום: אצל חנה וטל)

במהלך השבוע מגישים במקום תפריט רגיל ותפריט מצומצם של מאכלים ביתיים שניתן לקנות במשקל הביתה, וביום שישי כל המסעדה הופכת לבופה ענקי עם אוכל לקחת הביתה שרובו טבעוני. מחיר הסלטים 48-55 שקלים לק"ג. מחיר המנות הבשריות 80-120 שקלים לק"ג.

 (צילום: אצל חנה וטל)
(צילום: אצל חנה וטל)

נחילות 2 כרכור, 04-8668266‏, כשר

  

הכהן

בר קטן של שני בני דודים - ניר ושי כהן - שהגיעו מתחום חיי הלילה, ובחרו לקרוא למקום שלהם על שם הסבא.

 

המטבח במקום חלבי כשר, ומציע טאפאס כמו פטריות ממולאות גבינה, סינייה פטריות, בורקס גבינה ופיצה הכהן (26 שקלים) שהיא מנת הדגל של המקום. בגזרת האלכוהול מציעים במקום קוקטיילים (28-40 שקלים), 5 סוגים של בירות מהחבית שנמזגות בכוסות של רבע ליטר (19 שקלים) או בכוסות של חצי (26 שקלים) ועוד 17 בירות בבקבוק.

 (צילום: הכהן)
(צילום: הכהן)
 

הליין המוזיקלי של המקום הוא פאנקי גרובי משולב עם להיטים. האווירה במקום אינטימית, ויש תחושה שכולם מכירים את כולם.

 

המייסדים 47 פרדס חנה כרכור, 050-7171752, כשר חלבי

  

חמסה חומוס

חומוסיה הפועלת מזה 6 שנים ומציעה מנות חומוס עם בשר כמו חומוס עם כבש טחון (45 שקלים) חומוס עם פרגית טחונה גס (38 שקלים) או חומוס עם פטריות טריות. את החומוס הרגיל אפשר להזמין במנה קטנה (20 שקלים) או במנה רגילה (27 שקלים), ובשני המקרים הוא יוגש לשולחן עם חמוצים, מטבלים ופיתות. בימי שישי מתקיימת במקום קבלת שבת עם הופעה חיה והרבה ערק.

 (צילום: חמסה חומוס)
(צילום: חמסה חומוס)
 

המייסדים 48 פרדס חנה כרכור, 04-6275566‏, כשר למהדרין

 

גזוז

פלאפליה שמגישה פלאפל ״של פעם״ נטול יומרות והמצאות חדשניות ועם מבחר תוספות: חצילים, כרוב לבן, כרוב כבוש, טחינה, מלפפון חמוץ וסחוג ביתי. מחיר המנה 15 שקלים, מחיר המנה בפיתה מקמח מלא 17 שקלים, ומחיר המנה בפיתה ללא גלוטן 18 שקלים. גם האווירה במקום מזכירה את ישראל של פעם, והיא מגובה במוזיקה ישראלית. הכול לכאורה פשוט, אבל מי שמכין כאן את הפלאפל הוא בוגר תדמור שעבד 10 שנים בתור שף בשלל מסעדות.

 (צילום: גזוז)
(צילום: גזוז)
 

המעלה 17 פרדס חנה כרכור, 052-6020505, כשר

 

חומוס יוסף

חומוסיה שבה מגישים חומוס שמבושל על פי מתכון מקורי שמתבסס על שיטת ההכנת של הממרח המקסיקני פריכולס. גרגרי החומוס עוברים השרייה ארוכה, שלאחריה מתבשלים במים מינרלים.המרקם של החומוס הוא משחה קלה, המונחת על הצלחת ללא הסיבוב המפורסם. מחיר המנה 25 שקלים, תמורתם מקבלים גם ירקות, בצל, רטבים, פיתות, קפה שחור וריפיל חופשי של החומוס.

 (צילום: חומוס יוסף)
(צילום: חומוס יוסף)

מי שרוצה לטעום הכול מהכול יכול להזמין את מנת ה״קומפלט של יוסף״ שכוללת טעימות מכל מיני סוגי חומוס כמו חומוס פול, משוושה עם שקדים מטוגנים ועוד (30 שקלים). בנוסף לחומוס מכינים במקום גם 30 סוגים של סלטים,ללא שימוש בחומרים משמרים.

 

את הסלטים מוכרים הביתה בקופסאות של 270 גרם (10 שקלים), והמבחר כולל סלט עדשים, סלט שעועית וסלטים כמו חציל בלאדי, חציל במיונז, גזר מרוקאי, מטבוחה, עמבה ועוד. בנוסף לסלטים מוכרים במקום גם לימונדה טבעית (8 שקלים לכוס, 10-19 שקלים לבקבוק לקחת הבית).

 

חרובים 7 פרדס חנה כרכור, 04-6274647‏, כשר

 

פלאפל דבורה

הפלאפל המיתולוגי של המושבה שכל ילד שגדל בה מכיר מרגע שצומחות לו השיניים. הפלאפל מוגש בפיתה אוורירית, לתוכה מוכנסים כדורים פריכים של פלאפל עם סלטים, חמוצים וטחינה סמיכה. מחיר חצי מנה 9 שקלים, מנה שלמה 15 שקלים.

 

המייסדים 30 פרדס חנה כרכור, 04-6372366, כשר

 

גבריאלה ורות

בית קפה ביתי שכונתי וחברתי שמעוצב בסגנון חופשי עם רהיטים ואביזרים משנות ה-60. אם תהיתם איפה אוכלים, שותים ונפגשים האנשים הכי שווים של המושבה, תמצאו אותם כאן שותים קפה, מאכילים את הילדים ובעיקר שמחים לפגוש זה את זה.

 

בימי שישי מתקיימות במקום קבלת שבת שמחה עם תושבי האזור, שמתקבצים כאן על מנת ליהנות מהופעות חיות. בתפריט מרקים, תבשילים, מנות צמחוניות וטבעוניות ויחד עם הקפה תוכלו לנשנש מאפה טרי או עוגה ביתית.  

 

חרובים 10 פרדס חנה כרכור, 04-6377077, לא כשר

 

גיא ויעל

בית קפה שכונתי נוסף אותו פוקדים אנשי הישוב שמחפשים אוכל עם נשמה, אווירה שכונתית וגישה שמכתיבה נינוחות. גיא הוא קונדיטור ביישן ואשתו יעל היא מלצרית מלידה. את המקום הזה הם פתחו כדי שיהיה לאנשים איפה לשבת לשתות קפה ולאכול משהו טוב. תוכלו לאכול כאן, ארוחות בוקר או ארוחת צהריים שתתחיל ממרק או סלט עם לחם ומטבלים ותמשיך בתבשיל ביתי (כמו אורז וירקות בחלב קוקוס או פלפל ממולא באורז ועדשים) ומיץ סחוט (55 שקלים).

 

נעורים 27 פרדס חנה כרכור, 04-6461506‏, לא כשר

 

איפה כדאי לאכול בערים אחרות? הנה עוד כמה המלצות:

טעימה מאשדוד - סיור קולינרי בעיר

מודיעין - כבר לא עיר מנומנמת 

התעוררות קולינרית בבקעת אונו

המסעדות הטובות בבאר שבע

המסעדות הטובות בצפון

המסעדות הטובות בדרך לאילת

המסעדות שחייבים להכיר בירושלים

מסעדות שכדאי להכיר ברעננה

סיור קולינרי בעמק האלה

סיור קולינרי בפתח תקוה

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: גזוז
המקומות שכדאי להכיר באזור פרדס חנה כרכור
צילום: גזוז
מומלצים