שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    השווארמה החדשה של מושיק רוט ועוד מקומות חדשים בארץ
    אחרי רשת ההמבורגר הזולה שהקים, מושיק רוט עבר למכור שווארמה בשמונה שקלים, וגם: רשת "עד העצם אקספרס" פותחת סניף כשר ברעננה, רשת "דרבי בר דגים" מגיעה לאשקלון, ברחוב דיזינגוף בתל אביב נפתח בר חדש עם תפריט ים-תיכוני ובחיפה נפתחה המזללה המקסיקנית הראשונה בעיר. כל המקומות החדשים בארץ שכדאי לכם להכיר

    שווארמה שמונה

    אחרי רשת ההמבורגר הזולה שביססה את מעמדה בערים ברחבי הארץ, השף מושיק רוט לא נח לרגע ומשיק את רשת ה"שווארמה-שף" שגם היא, בדומה לרשת ההמבורגרים שלו, מציעה מנות כשרות ומוזלות במחיר אחיד של שמונה שקלים בלבד למנת שווארמה. כמו כן, מציעים ברשת החדשה שירות משלוחים וארוחה עסקית שכוללת שתי מנות שווארמה בפיתה, תוספת וגזוז ב-26 שקלים.

    רק שמונה שקלים. השווארמה של השף מושיק רוט (צילום: יח"צ)
    רק שמונה שקלים. השווארמה של השף מושיק רוט(צילום: יח"צ)
     

    בתפריט של רשת הלואוקוסט החדשה מציעים שווארמה עגל או פרגית בפרנה, שווארמה טבעונית מסויה וישנה גם אפשרות לקבל שם מנות ללא גלוטן המוגשות על ירקות שורש במקום על פיתה. כמו כן, יש שם רטבים לבחירה - שלושה סוגי טחינה, עמבה והריסה, ואפשרות להזמין תוספות כמו תפוח אדמה אפוי או בטטה אפויה (גם הם בעלות של שמונה שקלים), צ'יפס, גלגולי פירה, טבעות בצל, סלט ירקות או סלט בתוספת מנת שווארמה שעלותו 16 שקלים (מנה כפולה).

     

    בגזרת הקינוחים, מציעים ברשת קינוחי פרווה, שגם הם בעלות של שמונה שקלים בלבד: צנצנת מנגו עם קרם נוגט, קרם מנגו וקרם שוקולד לבן ופירות יער; עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל וציפוי של גנאש שוקולד, מלבי על בסיס חלב קוקוס עם מי ורדים ושבבי אגוזי לוז מסוכרים ועוד.  

    השף מושיק רוט. מהמבורגר לשווארמה (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    השף מושיק רוט. מהמבורגר לשווארמה(צילום: יח"צ)
     

    הסניף הראשון של רשת השווארמה הוקם באבן גבירול בתל אביב ומתחיל היום (24 בדצמבר) את פעילותו, ובימים אלו ממש סניף נוסף נמצא בשלבי הקמה במודיעין. כאמור, סניפי השווארמה פועלים תחת קבוצת "שמונה" שהוקמה בתחילת 2016 ובבעלותה 21 סניפים פועלים, חלקם מיועדים למגזר החרדי בהכשר בד"צ ועוד ארבעה סניפים נמצאים כעת בשלבי הקמה.

     

    אבן גבירול 25 תל אביב, ראשון-חמישי 02:00-10:00, שישי 10:00- עד שעה לפני כניסת השבת, שבת 02:00-20:20, כשר

     

    עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:

     

    פורט 19

    צילום: AP Madia

    צילום: AP Madia

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    מזללת נקניקיות הבוטיק מרחוב קינג ג'ורג' בתל אביב, שהייתה בעבר בבעלותו של השף והשרקוטייר אלן טלמור, הפכה לפני שנה למזללת המבורגרים המגישה יצירות אמיצות ומקוריות. כיום היא מתרחבת ופותחת סניף שני, מרווח יותר, הפעם ברחוב חשמונאים בעיר. את הסניף החדש פתחו ברק קדמי (לשעבר מנהל קצביית "סוד הבשר" בראשל"צ), המסעדן איציק דגמי ומשווק הבשר אורן ליפשיץ. השלושה מתכננים כי הסניף החדש יתחיל להציע בקרוב גם שירות משלוחים. 

    חגיגת המבורגר. "פורט 19" (צילום: אריאל עוזרי) (צילום: אריאל עוזרי)
    חגיגת המבורגר. "פורט 19"(צילום: אריאל עוזרי)
     

    בתפריט של הסניף החדש יהיו שלושת ההמבורגרים המוכרים והאהובים: "פורט קצבים קלאסי" מנתחי שפונדרה שמנמנה, אנטרקוט ונתח קצבים (38 שקלים), "פורט קצבים שוויצרי" עם גבינת אמנטל ושבבי בצל קריספיים (42 שקלים) ו"פורט קצבים מקסיקני לוהט" עם צ'יפוטלה, חלפיניו ליים חריף, שעועית מקסיקנית ושבבי בצל (42 שקלים). כמו כן, מדי חודש יתווסף לתפריט המבורגר ספיישל מיוחד. כעת, עד סוף חודש דצמבר, זהו המבורגר פורט קצבים עם רוטב סרטנים ווויסקי (68 שקלים).

     

    החשמונאים 95 תל אביב 03-6707929, ראשון-חמישי 24:00-12:00, לא כשר

     

    Memphis

    מסעדת "ממפיס" - שנפתחה לפני שנה ברחוב קרליבך בתל אביב - מגישה המבורגר כשר מבשר בקר טרי, שלא נופל באיכותו ובטעמיו מההמבורגרים הלא כשרים. לפני מספר שבועות התחיל לפעול הסניף השני של הרשת, והפעם בשוק "מחנה יהודה" בירושלים.

     

    התפריט בשני הסניפים זהה וכולל המבורגר בשני גדלים: במשקל 180 גרם או במשקל 250 גרם, אליו מצטרף רוטב הבית שמוכן במקום ותוספות כמו ביצת עין, חזה אווז או נתחי אנטרקוט. בנוסף להמבורגר מוגשות בסניף הירושלמי גם מנת עוף על הפלנצ'ה וכריך קריספי צ'יקן. מחיר ההמבורגרים נע בין 55-45 שקלים.

     

    אגריפס 68 ירושלים, ראשון-רביעי 24:00-12:00, חמישי 24:00-12:00, מוצ"ש-24:00, כשר

      

    עד העצם אקספרס

    הרשת, שמחזיקה בתשעה סניפים, השיקה את הסניף הכשר הראשון שלה ברעננה, ואפשר יהיה למצוא בו המבורגרים מבשר חלק (כשרות בית יוסף) עם מגוון תוספות כמו ביצת עין, בצל מטוגן וחזה אווז מעושן (5-4 שקלים לתוספת). בנוסף, מלבד הלחמנייה הרגילה, אפשר להזמין במקום גם לחמניות מחיטה מלאה ולחמניות ללא גלוטן, וגם מנות נוספות מלבד ההמבורגר כמו נאגטס, טבעות בצל וקינוח צ'ורוס ברוטב מייפל. 

    סניף כשר במחירים נגישים. "עד העצם אקספרס" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    סניף כשר במחירים נגישים. "עד העצם אקספרס"(צילום: יח"צ)
     

    למרות הכשרות המהודרת, גם בסניף הזה המנות מתומחרות במחירים נגישים: המבורגר עולה כאן 27 שקלים, ארוחת אקספרס הכוללת מלבד ההמבורגר גם צ׳יפס ושתייה קלה ללא הגבלה - 45 שקלים, וארוחת סליידר עם המבורגר שמכיל שלוש קציצות - תעלה לכם 60 שקלים.

     

    אחוזה 89 ברעננה, ראשון-חמישי 02:00-11:30, שישי 16:00-11:30, מוצ"ש-02:00, כשר

     

    דרבי בר דגים

    אחרי הסניף הכשר ברחוב יגאל אלון בתל אביב ושני סניפים נוספים ברמת אביב ובהרצליה, רשת "דרבי בר דגים" מדרימה ופותחת סניף רביעי במרינה באשקלון. כמו ביתר הסניפים גם כאן תוכלו למצוא מגוון דגים מטוגנים, צלויים או אפויים (125-99 שקלים), מנות בשר כמו קבבוני טלה (74 שקלים) והמבורגר (62 שקלים), מסחור סוגי פסטות ועוד.

    מדרימים. "דרבי בר דגים" (צילום: יח"צ)
    מדרימים. "דרבי בר דגים"(צילום: יח"צ)
     

    הנמל 9 אשקלון, 08-9309666‏, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 16:00-12:00, מוצ"ש-23:00, כשר למהדרין

     

    Aris Bar

    בר ים-תיכוני חדש נפתח במיקום מיתולוגי ברחוב דיזינגוף בתל אביב, בו פעל בעבר הפאב הוותיק Mate. המקום שייך לקבוצה נטולת שם שבבעלותה בין היתר "המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים" שבאבן גבירול, ו"ארל'ה פיצה בר" שברחוב דיזינגוף. את תפריט הקוקטיילים שמציעים כאן רקחה שחר קרייזלר - מיקסולוגית ויועצת קוקטיילים מוכרת בקרב חובבי הברים בתל אביב.

    ארוחות שישי חגיגיות לתל אביבים. Aris Bar (צילום: יח"צ)
    ארוחות שישי חגיגיות לתל אביבים. Aris Bar(צילום: יח"צ)
     

    המקום נמצא עדיין בהרצה והתפריט שלו משתנה מדי יום, אבל למרות זאת אפשר לציין כי מגישים כאן מנות שרינג, מזטים ים-תיכוניים, ובקרוב מתכננים להגיש כאן מדי יום שישי ארוחות חגיגיות. בנוסף, בקרוב מאוד המקום יפתח את שעריו בשעות הצהריים גם באמצע השבוע.

     

    דיזינגוף 226 תל אביב, 054-7829742‏, ראשון-חמישי 17:00-01:00, שישי 01:00-13:00, שבת 01:00-15:00, לא כשר

     

    Taco Slash

    מזללה מקסיקנית חדשה (והיחידה עד כה בעיר הצפונית) נפתחה לפני מספר ימים בחיפה. המקום שייך לבן ריפתיק, הבעלים של "פיצה לינגה" שממוקמת בעיר התחתית ולזוגתו מאשה קושל, שפית בעלת רזומה עתיר מקומות נחשבים. מדובר למעשה במזללת טאקוס עם בר אלכוהול, המגישה תפריט אוכל מקסיקני בסגנון קליפורני, מארחת תקליטנים ומוכרת תקליטים. המקום עצמו קטן ומכיל רק 15 מקומות ישיבה, אבל יש לו גם רחבה חיצונית מגניבה עם כמה עשרות מקומות ישיבה נוספים.

     

    בתפריט ההרצה יש טאקוס (28 שקלים ל-2 יחידות), בוריטו עם עוף אורגני או עם תבשיל כתף חזיר (37-32 שקלים), קסדיה (28 שקלים), נאצ'וס - טורטייה צ'יפס המוגשת עם גבינה מותכת, חלפיניו כבוש, פיקו דה גאיו, שמנת חמוצה, גוואקמולה וסלסה רוחה (33 שקלים) וסלט וואחאקו עם גבינת וואחאקו מקסיקנית (28 שקלים). אל המנות הללו מתווספים מדי יום ספיישלים תלוי מזג אוויר ומצב רוח.

     

    לצד האוכל מגישים כאן גם בירות, מרגריטות ומשקה היביסקוק מקסיקני הנקרא "חמייקה", אותו אפשר בקלות ובהצלחה להפוך למשקה אלכוהולי עם תוספת של רום או טקילה.

     

    שער פלמר 2 חיפה, 04-6340799‏, ראשון-חמישי 01:00-18:00, שישי-שבת 03:00-18:00, לא כשר

     

    רובע תל אביב

    ביסטרו בר חדש שהוקם על ידי הצוות שהקים את הבר Fasada בתל אביב, שפועל במרחק כמה בניינים מהמקום. בבוקר מציעים כאן מגוון ארוחות בוקר (כ-69 שקלים לארוחה), בצהריים יש עסקית עם בופה ותבשילים משתנים שמחירה נקבע על פי המנה העיקרית או התבשיל שבוחרים (כ-60 שקלים בממוצע), ובערב המקום הופך לבר עם תפריט מהודק שיצרה השפית אמיליה גולדברג, ובו מנות כמו בוריק פטריות כמהין וגבינת עזים (39 שקלים), קרם שקדים וכבד קצוץ (24 שקלים), מנות נשנוש ליד הדרינק כמו ממרח שקדים, שום ולימון (17 שקלים) ועוד.

    ביסטרו בר. "רובע תל אביב" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    ביסטרו בר. "רובע תל אביב"(צילום: יח"צ)
     

    לרעבים קצת יותר, התפריט מציע גם מנות בשר, דגים ופירות ים כמו קלמרי ממולא באורז, עשבי תיבול ופרמזן (46 שקלים), פלאפל ממולא בבשר טלה (41 שקלים) או פיתה שטייל (52 שקלים). במידה שתגיעו למקום בין השעות 20:30-17:00, תוכלו ליהנות גם ממשקה וסף על חשבון הבית על כל משקה אלכוהולי שתזמינו. המקום מכיל 120 מקומות ישיבה, בפנים, בחוץ, למטה ולמעלה, כך שמקום יש פה בשפע.

    מנות שרינג וגם תפריט לרעבים (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    מנות שרינג וגם תפריט לרעבים(צילום: יח"צ)
     

    דיזינגוף 192 תל אביב, 050-6712522‏, ראשון-שבת 02:00-09:00, לא כשר

     

    Fantasia

    בית קפה ובר שוקולד חדש נפתח במתחם "מול זכרון", שבסמוך למושבה זכרון יעקב. התפריט במקום מציע מבחר ארוחות בוקר כמו ארוחת בוקר סקנדינבית (58 שקלים) עם סלמון מעושן ו"קרוק מדאם" (55 שקלים). בנוסף, יש כאן סלטים כמו "סלט איזבלה הכחולה" עם אנדיב, לבבות חסה, סלק, אגס שיכור, יוגורט, דבש ואורוגולה (59 שקלים); כריכים, טוסטים, פיצות ועיקריות קלאסיות כמו שניצל (59 שקלים) ופיש&צ׳יפס (62 שקלים).

     

    אבל עם כל הכבוד לתפריט האוכל המגוון, גולת הכותרת כאן היא, כמובן, השוקולד, ממנו מכינים מבחר משקאות (31-28 שקלים) כמו "קוקו חלבה" המוגש עם קרם חלבה ושוקולד לבן קפוא, ומגוון קינוחי שוקולד יחודיים כמו "פונדו רושר" (66 שקלים), מנת טעימות זוגית הנקראת "פנטזיה זוגית" (92 שקלים), מבחר ואפלס מושחטים, סושי שוקולד (48 שקלים) ועוד.

     

    מתחם "מול זכרון" זכרון יעקב, 04-9914409‏, ראשון-חמישי 23:00-08:30, שישי 24:00-08:00, שבת 24:00-09:00, לא כשר

     

    לודנס אקספרס

    הסניף הראשון של רשת המזון המהיר והטבעוני נפתחה בעיר התחתית בחיפה, והיא כוללת 40 מקומות ישיבה ומתפרשת על פני 100 מטרים. בעוד כשבוע ייפתח סניף נוסף של "לודנס אקספרס" ברחוב אחוזה ברעננה, ובסוף החודש ייפתח סניף נוסף במתחם שרונה בתל אביב. בכל סניפי הרשת יימכרו המנות העיקריות ב-25 שקלים, וארוחה עסקית תעלה 36 שקלים בלבד.

     

    על תפריט הרשת אמון היועץ הקולינרי ושף הרשת גל ברזילי, ששילב מנות כמו בוריטו שווארמה -נקניקייה מחלבון אפונה וקציצת פלאפל המוגשים בטורטייה, בלחמנייה מחיטה מלאה או בלחמנייה נטולת גלוטן. במסגרת העסקית המנות הללו מוגשות יחד עם תוספות כמו אורז, פוטטו או מרק. כמו כן, אפשר יהיה להזמין במסעדה סלט בהרכבה אישית, תבשילים ומרקים משתנים, מיצים סחוטים, שייקים ואפילו אייס קפה טבעוני. בנוסף, הסניף יפעיל שירות משלוחים ברחבי חיפה.

     

    נתנזון 22 חיפה, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 16:00-10:00, כשר

     

    ‏‏‎Street michlen‎‏‏

    רשת חדשה שמביאה את הקונספט "שף בפיתה" לרחובות. הסניף השני של הרשת עתיד להיפתח בעוד כחודשיים ברחוב רוטשילד בתל אביב. התפריט של המקום, אותו יצר השף נדב קמפ, מכיל שבע מנות המוגשות בפיתת "על קרע" או בפרנה עבה ונימוחה: מנה טבעונית של קציצות ירק שמנמנות ופריכות עם קרם גוואקמולי וחמוצים יפניים המוגשים בפיתה מחיטה מלאה (25 שקלים); סנדוויץ' "מסחאן" עם סטייק פרגית קצוצה, בצל מטוגן, צנוברים, חמוציות ועשבי תיבול (37 שקלים); סנדוויץ' אנטרקוט (39 שקלים) וסנדוויץ' סינייה טלה שמכיל קציצות קבב מפורקות על הפלנצ'ה (37 שקלים).

     

    בנוסף, יש במקום מנה טוניסאית (27 שקלים), סביח עם חומוס ביתי שנטחן יחד עם ירקות שורש (25 שקלים)  וכריך עם שניצל (30 שקלים), המוקדש לזכרה של השניצלייה המיתולוגית שפעלה במקום במשך 40 שנה. לצד הכריכים תוכלו להזמין צ'יפס (8 שקלים), קוביות תפוחי אדמה (15 שקלים) ונשנוש בטטה (12 שקלים). כמו כן, מציעים גאן בירת "הייניקן" ו"מלכה" מהחבית ובירות בוטיק ישראליות בבקבוק.

     

    הרצל 188 רחובות, 052-5551139‏, ראשון-חמישי 21:00-09:00, שישי 14:00-09:00, כשר

     

    ופל בר

    רשת Waffle Bar פותחת סניף חדש ב"קניון לב הפסגה" שבשכונת פסגת זאב בירושלים. זהו הסניף ה-19 של רשת הקינוחים המושחתים שהוקמה ב-1999, וגם בו יגישו לכם מגוון ארוחות בוקר עם או בלי הוופל במדובר, שקשוקות שונות וקינוחים המבוססים על ופל ומגוון רטבי שוקולד, חמאת בוטנים, גלידה, פירות וקצפת.

     

    שדרות משה דיין 106 ("קניון לב הפסגה") ירושלים, 02-672070, ראשון-חמישי 23:00-09:00, שישי 14:00-09:00, מוצ"ש-23:00, כשר

      

    Kiyoshi – Sushi & Bar

    מסעדה אסייתית כשרה נפתחה במתחם הקניות שבכניסה לקיבוץ גבעת ברנר. על פתיחת המקום אחראי שי אטיאס, יזם קולינרי ומי שעמד מאחורי "סושי בר בזל" המיתולוגי בתל אביב, ואליו חברו עדי מלמד, בעל ניסיון רב במטבחים אסייתים ונאור מלכה, שיהיה אחראי על בר הלילה של המסעדה ועל הכנת הקוקטיילים. המקום יפעל כמסעדה אסייתית במהלך כל שעות היום, והחל מחצות האווירה במקום תהפוך לאווירת בר והתפריט יוחלף בתפריט לילה.

     

    תפריט המסעדה מכיל מנות פתיחה כמו ספרינג רול במילוי ירקות שורש (15 שקלים), גיוזה ירקות או עוף צרובים על הפלנצ'ה (32 שקלים), סלטים כמו סלט נודלס (31 שקלים) וסלט סשימי (42 שקלים), מרק מיסו (14 שקלים) ומרק ראמן (45 שקלים) ומגוון מנות מוקפצות (54-39 שקלים). בגזרת הסושי התפריט מציע מגוון רולים עם או בלי דגים (55-48 שקלים), קומבינציות סושי (החל מ-45 שקלים ליחיד ועד 162 שקלים לזוג), סנדוויץ' סושי (39-33 שקלים) ומבחר קונוסים. תפריט הלילה מציג מבחר קוקטיילים (54-48 שקלים).

     

    מתחם הקניות החדש (מאחורי תחנת דלק סד"ש) קיבוץ גבעת ברנר, 08-9330009, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי 15:00-12:00, מוצ"ש-24:00, כשר

     

    מור קאפקייקס

    קינוחי ביס מעוצבים מגיעים למתחם "שרונה מרקט" עם השקת סניף הדגל הראשון, בו אפשר יהיה לרכוש כ-40 סוגים שונים של מיני קאפקייקס, מיני קרמבואים וקינוחים טבעוניים.

    לחובבי המתוקים. "מור קאפקייקס" (צילום: דנה תמרי)
    לחובבי המתוקים. "מור קאפקייקס"(צילום: דנה תמרי)

    מאחורי המיזם עומדת מור גרטנר, שלאורך כל השנה האחרונה מכרה את הקינוחים המפונפנים בירידים ברחבי הארץ, וכעת סוף סוף עומד לרשותה מקום קבע בו תוכל למכור מקרונים בטעמים יחודיים כמו פררו רושה, רד ולווט ואוריאו; קרמבואים בטעם תותים ושמנת, מילקי, פיסטוק ופירות יער; וגולת הכותרת במקום תהיה סדרת המיני קאקפייקס (המוצעת גם בגרסה הטבעונית) עם מבחר טעמים כמו בייליס, לוטוס פירות יער, פיסטוק דובדבן, רוקי רוד ועוד.

     (צילום: דנה תמרי) (צילום: דנה תמרי)
    (צילום: דנה תמרי)
      

    מחירים: 7 שקלים ליחידה, מארז עם 6 קינוחים יעלה 35 שקלים, מארז של 12 קינוחים יעלה 60 שקלים ומארז של 24 קינוחים - מתומחר ב-100 שקלים.

     

    קלמן מגן 3 (שרונה מרקט) תל-אביב, 050-5736334, ראשון-חמישי 22:00-09:00, שישי 16:00- 09:00, שבת 22:00-09:00, לא כשר

     

    מקסיקנו

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    בר אוכל מקסיקני חדש נפתח במתחם "אושילנד" שבכפר סבא, ובו מטבח פתוח ובר קטן עם אפשרות לישיבה סביב השולחנות הרבים הפזורים במתחם. בניגוד למזללות מקסיקניות דומות, המנות ב"מקסיקנו" לא כוללות שימוש בפירות ים או בחזיר, אלא עושות שימוש בבשר בקר או בעוף בלבד.

     

    המקום יפעל במסגרת "אושימרקט" - שוק האוכל המתהווה במתחם, והוא פרי יוזמתם של קבוצת "בר-דגים". התפריט כאן מחולק לשלוש קטגוריות: נאצ'וס, בוריטו וקאסדיה. בהמשך יתווספו אליו גם מנות נוספות כמו פהיטס וקטגוריה של קערות אורז עם מגוון תוספות.

    מקסיקני בכפר סבא. "מקסיקנו" (צילום: אושרת כרמלי) (צילום: אושרת כרמלי)
    מקסיקני בכפר סבא. "מקסיקנו"(צילום: אושרת כרמלי)
     

    בימים אלה המסעדה נמצאת בעיצומה של תקופת הרצה, ולכן התפריט מוצע בתקופה הקרובה במחירים מוזלים של עד 35 שקלים. בין המנות בתפריט אפשר למצוא נאצ'וס צ'ילי קון קרנה עם צ'דר, מוצרלה, גוואקמולי, חלפיניו כבוש ושמנת חמוצה (35 שקלים), בוריטו פויו עם אורז קוקוס ליים, פריחולס, גוואקמולי ופיקו דה גאיו (35 שקלים), בוריטו קריספי פולנטה (35 שקלים), קאסדיה פולו צ'יפוטלה (34 שקלים) ולקינוח - צ'ורוס עם מבחר מטבלים.

     

    עתיר ידע 2 (שוק האוכל, מתחם "אושילנד") כפר סבא, ראשון-חמישי 22:00-11:30, שישי 15:00- 11:00, שבת 22:00-11:00, לא כשר

     

    Barbarini

    בקצה של רחוב רוגוזין באשדוד, במיקום היסטורי בו שכנה בעבר מסעדת "קזה אונו", נפתחה לאחרונה פינה איטלקית חדשה, השייכת לשי עמר (שניהל את הפאב הוותיק "נאפו פו" באשדוד) ולגון רווה.

     

    על קיר פנימי בתוך המסעדה מתנוסס ציור קיר פסיכדלי והריהוט במקום הוא לגמרי וינטאג', אבל גולת הכותרת כאן הוא הטאבון שמפיק פיצות איטלקיות בריח שאי אפשר לעמוד בפניו. כמו כן, דרך המטבח הפתוח אפשר לראות את הבצקים שעפים באוויר, ובחוץ יש בר ישיבה עם נוף לים.

    אי אפשר לעמוד בפני הריח. Barbarini  (צילום: יח"צ)
    אי אפשר לעמוד בפני הריח. Barbarini (צילום: יח"צ)

    מלבד הפיצה מייצרים במקום גם גלידה איטלקית בטעמים לא שגרתיים כמו גלידת קורנפלקס עם חלב, גלידת במבה גלידת פיסטוק עם דובדבני אמרנה ועוד. כמו כן, בתפריט ההרצה מציעים פוקצ'ות וכרובית בטאבון, ארוחות בוקר, שקשוקות, טוסטים וסלטים, בירות קרות מהחבית וקפה איכותי. בימי שבת מגישים כאן גם  ג'חנון.

    גלידה בטעמים לא שגרתיים (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    גלידה בטעמים לא שגרתיים(צילום: יח"צ)
      

    רוגוזין 74 אשדוד, 08-8554545‏, ראשון-שבת 24:00-08:00, כשר חלבי ללא תעודה

     

    Rebecca

    קונדיטוריה חדשה שפתחה ריקי דודאי, בוגרת בית ספר גבוה לקונדיטוריה, שעבדה כקונדיטורית במלונות בנתניה. היא אף הייתה בעלת קונדיטוריה בעיר, אותה סגרה לרגל מעבר המשפחה לחו"ל. ב- Rebecca היא מכינה במהלך השבוע ולפי הזמנה מראש בלבד - מאפים, עוגות, מגוון סוגי פאי, לחמי מחמצת, לחמניות פריקסה ולחמניות רגילות. כמו כן, היא מציעה גם שירותי קייטרינג.  

    המאפים של Rebecca  (צילום: יח"צ)
    המאפים של Rebecca (צילום: יח"צ)

    בימי שישי היא פותחת את הקונדיטוריה שלה לקהל הרחב, ומגישה קפה עם בורקס טורקי שהיא מכינה במקום (17 שקלים) וגם קפה עם שטרודל במילוי תפוחים (20 שקלים). בנוסף, בימי שישי תוכלו לקנות כאן מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות, עוגיות, בראוניז, עוגות מוס ועוגות בחושות, מקרונים ועוגיות בריאות ומגוון מוצרי אפייה נוספים.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
      

    קיבוץ נירים, 052-6208526‏, שישי 14:00-08:30, כשר

       

    SABO

    אחרי כל ברי הקוקטיילים המגניבים בתל אביב, הגיע גם תורה של אשדוד להבריק: בר קוקטיילים חדש נפתח בעיר, ובכוונתו להגיש את הקוקטיילים בארץ. יומרני? אולי, אבל לא מדובר על עוד פאב או בר שכונתי אלא כזה שהקבצה סביבו כבר קהילת מרשימה, שבעניין של למצוא חווית בילוי קצת יותר מורכבת מכוס בירה.

     

    התקרה של המקום מתנשאת לגובה של שבעה מטרים, מנורות ענק יורדות מהתקרה וצנרת גסה חשופה לצד וילונות שחורים מקיר לקיר. ולתפריט הקוקטיילים: במקום קרוב ל-40 קוקטיילים שונים ומשונים, מקלאסיים ועד קוקטיילים הכוללים פירות אקזוטיים ותוספות יוצאות דופן כמו מרשמלו ופטריות כמהין. הקוקטיילים מוגשים בכוסות לא שגרתיות כמו חדי-קרן, פיות, גולגולות, ומיכלי דלק קטנים.

    בגזרת האוכל המנות מבוססות על דגים בהשפעה של מטבח איטלקי, ובמקום מבטילים גם מחירים ידידותיים.

     

    הטיילת 5 אשדוד, 054-4779251, ראשון-חמישי 03:00-18:00, כשר

     

    פופ-אפ שטרודל וינאי

    האופה של מאפיית "תשבי" - יובל אלחדף, והשף של מסעדת "תשבי" - גונטר בידרמן, משיקים פופ-אפ חורפי בטעם וינאי, שמוקדש כולו לשטרודל הווינאי שנאפה בתנור אבן מיוחד על פי מתכון מסורתי.

    הבצק הדק של השטרודל שהשניים מכינים כאן מיוצר בשיטה ידנית מיוחדת שכוללת את מתיחתו על גבי הסדין. לאחר מכן, מניחים עליו מליות כמו תפוחים וצימוקים, גבינה ודובדבנים, שוקולד, פרג ועוד.

    קלאסי או עם מילוי מיוחד? שטרודל וינאי (צילום: דני גולן) (צילום: דני גולן)
    קלאסי או עם מילוי מיוחד? שטרודל וינאי(צילום: דני גולן)
     

    בנוסף לגרסה הקלאסית עם מלית תפוחי עץ, צימוקים ואגוזים - יוגשו בדוכן הפופ-אפ גם גרסאות חדשות ויצירתיות כמו שטרודל שוקולד ולרונה, שטרודל אגסים ופקאן, ו״קופפן״ - שטרודל עם גבינה.

    מחירו של חצי שטרודל כאן הוא 50 שקלים ואילו שטרודל שלם יעלה לכם 100 שקלים. מנה אישית של שטרודל תוגש במסעדת היקב לצד גלידת וניל במחיר של 25 שקלים. הפופ-אפ הזה יפעל במהלך חודש ינואר מדי יום שישי בין השעות 14:00 -08:00 במתחם מרכז המבקרים של י"קב תשבי".

     

    מתחם תשבי כביש 652, בין זכרון לבנימינה, 04-6288195, כשר

      

    פופ-אפ "שמפניה בשוק"

    פופ-אפ שמפניות ייחודי במינו, שיפעל בין 31-26 בדצמבר במתחם "שרונה מרקט" בתל אביב, ויציע למעלה מ-40 (!) סוגי שמפניות ויינות מבעבעים מרחבי העולם במחירי מבצע של עד 20% הנחה. כמו כן, מדי יום החל מהשעה 19:00 בערב, יתקיימו במקום טעימות של כ-10 סוגי שמפניות נוספות.  

     

    בימי שלישי, חמישי ושבת יתקיימו בדוכן סדנאות קוקטיילים על בסיס שמפניות ממותגות ואיכותיות בהנחיית מיקסולוג מקצועי. שמפניה בכוסות תימכר בטווח מחירים שבין 39-10 שקלים. מחיר ההשתתפות בסדנת טעימות הוא 49 שקלים למשתתף וברישום מוקדם בטלפון: 03-6440202.

     

    קלמן מגן 3 (שרונה מרקט) תל-אביב, 03-6242424, 31-26 בדצמבר בין השעות 22:00-10:00

     

     (  )
     

    Susu & sons

    סניף חדש לרשת ההמבורגרים של השף עומר מילר שייפתח בקרוב ביפו. הפעם מצטרף למילר שותף ערבי תושב השכונה - השף עבד אבו קוטוב, שהקים את הסניף ברחוב רוטשילד ומשמש כשף התפעולי של הרשת.

    "אבו סוס" מבית Susu & sons  (צילום: אינסטגרם) (צילום: אינסטגרם)
    "אבו סוס" מבית Susu & sons (צילום: אינסטגרם)
     

    זה יהיה הסניף הרביעי של הרשת שצומחת במהירות האור במוקדים הכי נחשקים ברחבי תל אביב ויפו, והוא יפעל צמוד למאפיית "עבולאפיה". בהתאם לאופי של המיקום, שמו של הסניף יהיה "אבו סוסו"  ויוגשו בו מנות ספיישל שלא תמצאו בסניפים אחרים כמו "סוסו עראייס", "קבוברגס", ,סוסו טבעוני פלאפל" ועוד. הפתיחה ב-25 בדצמבר.

     

    יפת 9 יפו

     

    COCO BAMBINO

    ב-3 בינואר צפויה להיפתח מסעדתו השמחה והתוססת של זוכה העונה השישית בתוכנית הריאליטי "מאסטר שף" - טום אביב, אליו הצטרף גם אורי רז, הבעלים של ה"סושיאל קלאב", "ריפאבליק" ו"פיאצה".

    פותח מקום חדש. טום אביב (צילום: ניר קידר) (צילום: ניר קידר)
    פותח מקום חדש. טום אביב(צילום: ניר קידר)
     

    המקום מעוצב וממותג בסגנון Dinner party וישתלבו בו מנות חלוקה בסגנון איטלקי וים-תיכוני.  המסעדה אמנם טרם נפתחה, אך במידה שאתם מעוניינים לשריין בה שולחן, תוכלו לעשות זאת דרך מערכת הזמנת מקומות עתידית באתר.

     

    הלל הזקן 12 תל אביב, 054-3377667, ראשון-שבת 02:00-19:00

     

    Nagisa

    רשת המסעדות האסיאתיות הוקמה ב-2008 בכפר סבא, וכיום היא מונה שבעה סניפים בפריסה ארצית. בימים אלו הרשת משיקה את הסניף הראשון שלה בתל אביב, שיתפרש על פני 100 מטרים ויהיה בו מטבח פתוח.

    ברוכה הבאה לתל אביב. Nagisa  (צילום: בן יוסטר)
    ברוכה הבאה לתל אביב. Nagisa (צילום: בן יוסטר)
     

    בנוסף להשקת הסניף החדש, הרשת משיקה תפריט חורף בכל סניפיה (וגם בשירות המשלוחים) המציע מגוון מנות חדשות בכל הקטגוריות שבתפריט. בין המנות החדשות: באן פרגית עם בטטה קריספי; פיש דיש - תחתיות כרוב סיני ממולאות בדניס טמפורה; סלט מיאזאקי עם נתחי עוף או עם דג לבן; ספייסי ביף עם אטריות אורז; סושי רול אקא עם טונה, אבוקדו, בוטנים ושיטאקה עטוף בטונה אדומה עם שבבי סלמון טמפורה ומנות נוספות. מחירי המנות הראשונות נעים בין -50-40 שקלים, מחיר המנות העיקריות נעים בין 60-50 שקלים. הפתיחה בעוד כשבועיים.

     

    בני אפרים 280 תל אביב, 077-7000333, ראשון-חמישי 24:00-11:00, כשר

     

    יודל'ה בגבעה

    זהו הסניף השלישי של רשת הברים, ששני הסניפים הנוספים שלה פועלים בראשון לציון ובחולון. הסניף השלישי ייפתח ביום שלישי הקרוב בקיבוץ גבעת ברנר ויציע משקאות אלכולוהיים במסלולים, פעם בשבוע הופעת סטנד אפ, ערבי במה פתוחה והופעות אקוסטיות. בעתיד המקום יפעל גם בצהריים של שישי ושבת, וגם  בהם יוצע תפריט אוכל מורחב.

     

    למזמינים את אחד ממסלולי האלכוהול תינתן הנחה בהזמנה מנות האוכל (כך, למשל, ההמבורגר יעלה 39 שקלים במקום 45 שקלים). מלבד ההמבורגר, תפריט האוכל של הבר מציע פיצות ומגוון מנות נשנוש שמתאימות ליד האלכוהול.

     

    גבעת ברנר 03-5281158‏, ראשון-שבת 04:00-20:30, לא כשר

     

    Roku

    סושי בר חדש עומד להיפתח בעיר התחתית בחיפה, בבניין הכי יפה בשכונה, איפה ששכן בעבר מועדון ה"חורבה". על פתיחת המקום אחראי קובי שנאן, בעל ניסיון רב במטבחי מסעדות (״צפרירים 1״, ״דרך הגריל״) שאת השנה האחרונה הקדיש להעברת סדנאות סושי, הכנת מגשי סושי למסיבות והפעלת דוכן סושי באירועים.

    רק סושי. Roku  (צילום: סיוון מולכו)
    רק סושי. Roku (צילום: סיוון מולכו)
     

    כעת החליט שנאן להתמקם ולהתמקד בסושי בלבד, ובבר החדש שלו יוגש סושי שהכנתו תתבצע מול עיני הלקוח. בנוסף, הוא מבטיח כי ייתן במה ליקבי בוטיק ישראלים ויגיש קפה איכותי בלבד. הפתיחה בעוד כחודשיים.

     (צילום: סיוון מולכו)
    (צילום: סיוון מולכו)
     

    הנמל 10 חיפה, 054-3043437

     

    מפגש ברלינזה

    בקרוב ייפתח בירושלים מקום ידידותי לחולי צליאק שבו 90% מהתפריט יהיה נטול גלוטן. המקום יציע פלאפל, מעורב ירושלמי, צ׳יפס ללא גלוטן, קובה נטולת גלוטן, גולש, מקלובה ועוד כמה מנות טבעוניות. התפריט במקום יתמקד באוכל ביתי ובנוסף למנות נטולות הגלוטן, הוא יכלול גם פיתות, בגט ושתי מנות קובה רגילות.  הפתיחה בעוד שלושה שבועות.

    ידידותי לנמנעים מגלוטן, אבל לא רק. "מפגש ברלינזה" (צילום: יח"צ)
    ידידותי לנמנעים מגלוטן, אבל לא רק. "מפגש ברלינזה"(צילום: יח"צ)
     

    ברלין 1 (פינת עזה) ירושלים, 054-4566587‏

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "השווארמה החדשה של מושיק רוט ועוד מקומות חדשים בארץ"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: אריאל עוזרי
    יצירות אמיצות ומקוריות לצד ההמבורגרים האהובים. "פורט 19"
    צילום: אריאל עוזרי
    מומלצים