שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    כמעט כמו בפריז: איפה נמצאים הקרואסונים הטובים בארץ?
    עזבו אתכם מט"ו בשבט ומפורים, החג השווה באמת הוא חג הקרואסון שנחגג היום ברחבי העולם. יצאנו לבדוק איפה מסתתרים הקרואסונים המושלמים והמושחתים ביותר בארץ

    צילום: ירון ברנר

    צילום: ירון ברנר

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     (  )
     

     (  )

    שרויטמן

    אשף הבצקים, הקונדיטור והשף ערן שרויטמן, פתח לאחרונה מאפיית לחמים בשכונת נחלת יצחק בתל אביב, ובה הוא מתמקד במה שהוא הכי אוהב - אפייה של מיני מוצרים בצקיים. לאחר תקופת הרצה קצרה שהוקדשה נטו ללחמים, מוכרים כעת במאפייה גם קרואסונים נהדרים. המבחר צנוע וכולל קרואסונים במילוי חמאה ושוקולד, אך אל תיתנו לזה להטעות אתכם, שכן כל קרואסון הוא יצירת אומן ששרויטמן בעצמו חתום עליה. מחיר הקרואסונים נע בין 14-12 שקלים.

    ערן שרויטמן (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    ערן שרויטמן(צילום: יח"צ)
     

    נחלת יצחק 30 תל אביב, 03-6917767‏, ראשון-שישי 15:30-7:00, לא כשר

     

    בולונז'רי 96

    בבולנז׳רי החדש של ערן שוורצברד מציעים קרואסונים עצומי ממדים בגרסאות הקלאסיות עם חמאה, שקדים ושוקולד. לאניני הטעם מציעים כאן גם קרואסון במילוי שוקולד ואגוזים וקרואסון מלוח עם זיתים (16-10 שקלים). מדי פעם אפשר למצוא במקום גם קרואסונים מיוחדים ביותר, למשל קרואסון עם עשבי תיבול וירקות, ובחשבון האינסטגרם של שוורצברד אף נצפה קרואסון שחור (!).

     (צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של ערן שוורצברד)
    (צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של ערן שוורצברד)
     

    יגאל אלון 96 תל אביב, 03-9620245, ראשון-חמישי 20:00-7:30, שישי 14:00-7:30, לא כשר

     

    פופ אפ קרואסונים ב"לחמים" 

    במאפיית "לחמים" לוקחים ברצינות את יום הקרואסון ולרגל המאורע משיקים בסניף הראשי ברחוב החשמונאים פופ אפ קרואסונים. במקום יוצעו קרואסון מלבי במילוי קרם פטיסייר ומי ורדים בציפוי קוקוס, פיסטוק ופטל טרי (28 שקלים); קרואסון שוקולד תפוז; קרואסון תותים בשמנת ממולא בקרם פרש ותותים טריים (28 שקלים); קרואסון מרנג לימון במילוי קרם לימון ובציפוי מרנג איטלקי (28 שקלים); וקרואסונים נוספים במילויים מתוקים ומלוחים.

     (צילום: אתיאל ציון) (צילום: אתיאל ציון)
    (צילום: אתיאל ציון)
     

    בנוסף יציעו שם כריכי קרואסון יצירתיים, כמו כריך קרואסון פתוח עם פרוסות אבוקדו, גבינת פטה מגורדת, ירוקים וצ'ילי (32 שקלים) וכריך קרואסון חם עם גבינה ועלי תרד (32 שקלים). הפופ אפ יפעל החל מ-30 בינואר עד -9 בפברואר בשעות 14:00-10:00.

    החשמונאים 103 תל אביב, 03-5618111, כשר

     

    לחמנינה

    מוסד תל אביבי שידוע במאפים הייחודיים שלו, בסלטים ובכריכים. הקרואסונים שמציעים כאן מגיעים בגרסתם הקלאסית - חמאה (12 שקלים), שוקולד (14 שקלים) ומילוי פיסטוק משובח (16 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    • קרמניצקי 14 תל אביב, 03-744-8088, ראשון-חמישי 22:0007:00, שישי 16:00-7:00, כשר ללא תעודה
    • מרמורק 4 תל אביב, 03-5362124, ראשון-חמישי 23:00-7:00, שישי 17:00-7:00, כשר ללא תעודה
    • האורגים 12 חולון, 03-6761799, ראשון-חמישי 18:30-7:30, שישי 14:00-7:30, כשר ללא תעודה

     

    עוד כתבות שיכולות לעניין אותך:

     

    רביבה וסיליה

    בממלכת האפייה שייסדה הקונדיטורית רביבה אפל מציעים קרואסונים קלאסיים - חמאה, שוקולד ושקדים, וכל כל מילה נוספת מיותרת. בנוסף מציעים כאן מנה של טוסט קרואסון (52 שקלים) עם חביתה, גבינת מנצ'גו ועגבנייה.

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    • המייסדים 1 רמת השרון, 03-5400179, ראשון-חמישי 23:00-8:00, שישי 16:00-8:00, שבת 23:00-10:00, לא כשר
    • ניסים אלוני 10, G צמרת תל אביב, 03-5466090, ראשון-חמישי 23:00-8:00, שיש 16:00-8:00, שבת 23:00-10:00, לא כשר
    • הפיצריה: ניסים אלוני 10, G צמרת תל אביב, ראשון-חמישי 23:00-12:00 (הזמנה אחרונה בשעה 22:30), שישי 15:00-10:00 (הזמנה אחרונה בשעה 14:30), לא כשר

     

    בר לחם

    במאפייה-בית הקפה הזה מגישים מלבד קרואסון החמאה הקלאסי גם קרואסון שוקולד ולרונה (14 שקלים), קרואסון חלווה ושוקולד (16 שקלים) וקרואסון שקדים ודבש (16 שקלים). ביום שישי מגישים כאן גם את הקרואסון הכי מדהים ומיוחד - חלת קרואסון (32 שקלים) - שהוא, כפי שוודאי אפשר להסיק משמו, שילוב של חלה וקרואסון. הצורה כשל חלה, הטעם כשל קרואסון, והוא פריך, קראנצ'י ואוורירי ועשוי מחמאה מיוחדת שמגיעה מהכפר אשירֶה (Echire) שבצרפת.

     

    משה ברזני 4 תל אביב, 03-6313077, ראשון-חמישי 21:30-6:30, שישי 16:30-6:30, כשר

    קהילת סלוניקי 7 נאות אפקה, 03-6480055, ראשון-חמישי 21:30-6:30, שישי 16:30-6:30, כשר

     

    רולדין

    פחמימה חדשה להתמכר אליה ברשת רולדין: "קרולדינים", קרואסונים חדשים טעימים במילוי פיסטוק, פטל וחמאה, שנרקחו לכבוד יום הקרואסון הבינלאומי. עוד בקולקציה: קרולדין במילוי קפה אמרטו, "קרולדין" פיסטוק, "קרולדין" שוקולד ו"קרולדין" במילוי קרם פטיסייר ושוקולד לבן. מחיר כל הקרולדינים הוא 8 שקלים ליחידה.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    להשיג בכל סניפי הרשת

      

    לחם וחברים

    זוהי ממלכת הבולנז'רי של זוג עולים חדשים מצרפת, שהתחילו את דרכם ברחוב בוגרשוב בתל אביב. כמצופה מהצרפתים יש שם גם קרואסונים מעולים של חמאה ושוקולד, שתהליך ההכנה שלהם כולל כמות נכבדת של חמאה, כמיטב המסורת הצרפתית הקלאסית.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    בוגרשוב 27 תל אביב, 03-5256611‏, ראשון-חמישי 24:00-7:00, שישי 17:00-7:00, כשר

    קרליבך 13 תל אביב, 054-9138558‏, ראשון-רביעי 16:00-7:30, חמישי 15:00-7:30, כשר

       

    לה מולאן

     

    צילום – יוגב אטיאס

    צילום – יוגב אטיאס

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:


    מוטי חיימוביץ' החל לאפות קרואסונים צרפתיים אמיתיים במאפייה הקטנה שלו ברחוב בוגרשוב בתל אביב כבר לפני עשור, הרבה לפני עידן הפטיסרי שכבש את תל אביב. תמצאו כאן קרואסוני חמאה, במילוי שוקולד, עם שקדים וגם עם קקאו, וניל וצימוקים. כל הקרואסונים מיוצרים בשיטה צרפתית קלאסית ובעבודת יד.

     (צילום: עידו ארז) (צילום: עידו ארז)
    (צילום: עידו ארז)
     

    בוגרשוב 72 תל אביב, 077-5311110‏, ראשון-חמישי 21:00-7:30, שישי 17:00-7:30, לא כשר

        

    פטיסרי רחובות

    הקרואסון הכי טעים (והכי גדול) ברחובות נמצא בממלכת הפטיסרי הזו, שבה מייצרים את הקרואסונים בשיטה הצרפתית. אלה קרואסונים גדולים במיוחד (בגודל צלחת בינונית) במילוי חמאה (10 שקלים), שוקולד (10 שקלים) ושקדים (14 שקלים), ואת האחרון תמצאו כאן רק בימי חמישי ושישי.

     

    אחד העם 4 רחובות, 08-9470839, ראשון-חמישי 19:30-7:30, שישי 14:30-7:30, כשר

     

     (  )

    בריוש

    הקונדיטורית חגית שטרן, שלמדה אפייה בבית הספר לקונדיטוריה "פרפיניאן" (Perpignan) בצרפת, מכינה במאפייתה הצפונית קרואסונים לפי מתכון צרפתי מסורתי שלמדה מהקונדיטורית המוערכת ג'יין בנדיט. תמצאו שם קרואסון חמאה, קרואסון שקדים וקרואסון שוקולד. מחיר כל הקרואסונים הוא 12 שקלים ליחידה. כמו כן מציעים כאן קרואסון מלוח במילוי גאודה וכדורי מוצרלה (16 שקלים).

    קק"ל 16 נהריה, 077-4260520, ראשון-חמישי 18:00-8:00, שישי 14:00-8:00, כשר

     

    גוד ברד בייקרי

    במאפייה של שאהין שאהין, הממוקמת באזור הסמטאות הציוריות של תרשיחא, תמצאו קרואסונים מופלאים שמוגשים עם ריבה וגם קרואסונים מיוחדים בציפוי שוקולד ונוגט או קרואסון במילוי פיסטוקים. מחיר הקרואסונים נע בין 12-10 שקלים.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    האומנים 1 (סמטאות השוק הישן) מעלות תרשיחא, 04-6588445 רביעי-שישי 16:00-7:00 שבת 15:00-7:00, לא כשר

     

    מקלות וניל

    באימפריית הפטיסרי של עפולה מכינים קרואסונים שיגרמו לכם לשכוח לרגע שאתם בבירת העמק ולהרגיש בפריז. הטעמים שמציעים כאן קלאסיים ממש כמו הקרואסון עצמו: חמאה ושוקולד (14 שקלים). אפשר לקנות לדרך או לשבת לאכול בבית הקפה המרווח עם החלונות האינסופיים.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    יהושע חנקין 9 עפולה, 04-6420222‏, ראשון-חמישי 23:00-6:00, שישי 15:00-6:00, שבת 24:45-20:00, כשר

     

    אלחנן תרבות לחם

    במאפייה-בית קפה שפתח אלדד שמואלי ("קלארו", "צפון אברקסס") מכינים מדי יום קרואסון חמאה ובימי שישי גם קרואסון שקדים, ומומלץ להגיע לכאן דווקא בשביל לטעום את קרואסון הכנאפה במילוי גבינת ג'יבנה, פיסטוקים קלויים ומי פריחת הדרים (24 שקלים).

     

    קיבוץ משמרות, 04-8838200, ראשון-חמישי 20:00-7:00, שישי 15:00-7:00, כשר ללא תעודה

     

     (  )

    ג'ייקובס

    בשני סניפי המאפייה המשפחתית הזאת מתמחים בלחמי בריאות ובכל סוגי המאפים ומייצרים גם קרואסונים נהדרים במגוון מילויים: שוקולד, קינמון, חמאה, שקדים, וניל-שוקו צ'יפס ופרג (14 שקלים לקרואסון). בתפריט בית הקפה של ג׳ייקובס תמצאו גם קרואסון בנדקיט עם ביצה עלומה וסלמון בעישון קר (46 שקלים).

     (צילום: אסף אמבר) (צילום: אסף אמבר)
    (צילום: אסף אמבר)

    איתן 1 (מתחם הקאנטרי החדש), קריית אונו, 03-5511333, לא כשר

    החרושת 19 רמת השרון, 03-5491000, לא כשר

     

    Mimi פטיסרי

    בפטיסרי מבית nono מציעים קרואסונים קלאסיים כמו חמאה (12 שקלים), שקדים (17 שקלים), שוקולד נוטלה (16 שקלים), קרואסון חיטה מלאה (14 שקלים) והקרואסון השווה ביותר -במילוי שוקולד ופיסטוק (17 שקלים).

     (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)
     

    ז'בוטינסקי 2 הוד השרון, 09-9662239, ראשון-שישי 22:00-7:00, שבת 22:00-8:00, לא כשר

     

    אלה פטיסרי

    בבית הקפה של אלה תמצאו מגוון מאפי פטיסרי וקרואסונים מפוארים בגרסאות הקלאסיות: חמאה, שקדים ושוקולד. בתפריט האוכל מוצע כריך קרואסון חמאה במילוי סלמון צלוי, גבינת שמנת, צלפים, בצל סגול ועלים ירוקים.

     (צילום: מתוך אוסף פרטי) (צילום: מתוך אוסף פרטי)
    (צילום: מתוך אוסף פרטי)
     

    דרך נחל אלכסנדר 5 (אזור התעשייה) עמק חפר, 04-6546155‏, ראשון-חמישי 16:00-7:30, שישי 15:00-8:00, כשר

     

    zak's

    במאפיית zak's תמצאו קרואסונים נהדרים וענקיים בגודלם כמו קרואסון חמאה (10 שקלים) וקרואסון במילוי שוקולד בלגי (14 שקלים), וגם מגוון כריכי קרואסון, כמו כריך סלק ורוקפור (24 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    החרושת 16 (אזור התעשייה) רעננה, 072-3926578, ראשון-חמישי 22:00-8:00, שישי 15:30-8:00, כשר

     

    Buy the Way

    כאן תמצאו קולקציית קרואסונים אלוהיים שעשויים מקמח וחמאה המיובאים מצרפת. מלבד הקרואסונים הרגילים, שכוללים קרואסון במילוי חמאה (14 שקלים), שוקולד (16 שקלים) ושקדים (17 שקלים), בסניף שבכפר סבא מגישים גם קרואסון במילוי גבינת גאודה וקורנביף (36 שקלים לצד מיץ פירות סחוטים במקום או שתייה חמה).

    (צילום: יהונתן גילבורד) (צילום: שי בן אפרים) (צילום: שי בן אפרים)
    (צילום: יהונתן גילבורד)
     

    צומת רעננה מרכז, 09-7424600, פתוח 24/7, לא כשר

    שדרות מנחם בגין כפר סבא, 09-7446868, ראשון-שבת 23:00-7:00, לא כשר

     

     (  )

    Beautiful Baker

    בקונדיטורית הבוטיק הקטנה הזו שביישוב כרמי יוסף אופה מדי יום שרי לוטטי קרואסונים במילוי חמאה ובמילוי שוקולד (15-10 שקלים). בימי שישי תמצאו אצלה בנוסף לקרואסונים הרגילים גם קרואסון שקדים וקרואסון שקדים ודובדבני אמרנה (15-12 שקלים).

     (צילום: שרי לוטטי) (צילום: שרי לוטטי)
    (צילום: שרי לוטטי)

    הגפן 2 (מרכז מסחרי) כרמי יוסף, 052-2714748‏, ראשון-שני 16:00-8:30, שלישי-חמישי 19:00-8:30, שישי 15:00-8:30, כשר ללא תעודה

     

    לה בריוש

    במאפייה המיתולוגית הזו מתכנסים הפרלמנטים הוותיקים באשדוד וזוללים מאפים לצד קפה של בוקר באווירה נינוחה ולא יומרנית. ולמרות הפשטות שמאפיינת את המקום, מסתתרים כאן מאפי בריוש אלוהיים וקרואסונים מצוינים. המלצה שלנו - שדכו את הקרואסון לאחת מריבות הבית המופלאות שמכינים כאן (שימו לב, זו יכולה להיות גם ריבת נענע!).

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    רוגוזין 27 אשדוד, 08-8677699, ראשון-חמישי 21:00-7:00, שישי 15:00-8:00, כשר

     

    Shay Lee

    בקונדיטוריה-בית קפה הזה תמצאו את הקרואסונים הכי טעימים בבאר שבע, שאותם אופה שי-לי על פי המסורת הצרפתית. במבחר קרואסון חמאה, קרואסון פיסטוק, קרואסון אגוזים וקרואסון שוקולד, ויש גם קרואסון ספיישל כמו קרואסון וניל, תותים ושברי פיסטוק. מחיר הקרואסונים נע בין 14-12 שקלים.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    הפועלים 23 באר שבע, 052-8005660‏, ראשון-חמישי 16:00-8:00, שישי 14:00-9:00, כשר חלבי ופרווה

     

    שוקולה

    מאפייה ובית קפה בסגנון צרפתי במרכז העיר אילת. כצפוי, לצד הכריכים, הסלטים ושאר המנות מגישים גם קרואסונים מצוינים במילויים קלאסיים כמו חמאה, שוקולד ושקדים (14-10 שקלים).

     

    גן בנימין 5 אילת, 08-6372555, ראשון-חמישי 20:00-7:00

     

     (  )
     

    Les Jumelles

    בבית קפה-קונדיטוריה הזו, שמעוצבת בחן באלמנטים מפונפנים מלאי סטייל, התאומות מעיין ורותם סוויסה מכינות פטיסרי צרפתי מעולה ומגישות מנות מדויקות להפליא. בקונדיטורי מכינים קרואסונים נהדרים (חמאה, שוקולד ושקדים - 12 שקלים לקרואסון) לפי הטכניקות הצרפתיות, ובתפריט בית הקפה תמצאו את אחד הקרואסונים היותר מפנקים - קראנץ' קרואסון (34 שקלים) שהוא, למעשה, טוסט קרואסון במילוי גבינת שמנת, בזיליקום ומוצרלה.

     (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
     

    המייסדים 1 בית נקופה, 02-9309991, ראשון-חמישי 18:00-8:00, שישי 13:30-8:00, כשר למהדרין

     

    דוד לאור

    קונדיטוריה מדהימה שנמצאת גם היא באזור ירושלים, ומוגשים בה קרואסונים מופלאים שלא מהעולם הזה: קרואסון חמאה, קרואסון שקדים במילוי קרם שקדים מרציפני וקרואסון שוקולד ממולא במקל שוקולד בלגי.

     

    היצירה 12 (אזור התעשייה) מבשרת ציון, 02-5793311, ראשון-חמישי 19:00-7:00, שישי 15:00-7:30, כשר

     

    מאפיית טלר

    במאפייה הירושלמית אופים מדי יום קרואסונים ענקיים נהדרים. המבחר כולל חמאה, שוקולד, שוקולד ואגוזים, חלווה ופיסטוק (11 שקלים לקרואסון).

     

    אגריפס 74 ירושלים, 02-6223227‏, ראשון-חמישי 20:00-6:30, שישי 14:00-6:30, כשר

     

    קפה קדוש

    אין מותג ירושלמי יותר מ"קפה קדוש", ואין ויטרינה מגרה יותר בירושלים מזו שנמצאת בבית הקפה הזה. ביקור במקום יזמן לכם תפריט שכולל קרואסונים וקראפין (שילוב בין קרואסון ומאפין), שלא תמצאו כמותו בשום מקום אחר, באחריות. הוא עגול ונימוח כמו המאפין, ממולא בקרם עשיר במגוון טעמים ועשוי שכבות-שכבות רוויות חמאה.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    אם תחליטו לזלול את המאפה שלכם בבית הקפה, אנחנו לגמרי ממליצים לשלב בין מנת "ביצי הזהב" (ביצים עלומות מטוגנות עם שערות קדאיף!) לבין קרואסון גבינת שמנת וסלמון מעושן.

     

    שלומציון המלכה 7 ירושלים, 02-6254210, ראשון-חמישי 24:00-7:00, שישי 15:00-7:00, מוצ"ש-24:00, כשר

     

     (  )

    אלטו

    במחלבת "אלטו" שבקיבוץ שמרת מגישים קרואסון חמאה עם תרד, גבינות של המחלבה וביצה עלומה, שמוגש לצד סלט קטן (50 שקלים), והוא לבדו שווה את הנסיעה הארוכה צפונה.

     (צילום: עדי מזן) (צילום: עדי מזן)
    (צילום: עדי מזן)

    קיבוץ שמרת, ‏04-9854802‏, ראשון-חמישי 17:30-08:00, שישי 14:00-08:00, כשר

     

    Mazungu 

    בית הקפה Mazungu (פירוש: האדם הלבן באפריקה) שבכפר סבא מעוצב בסגנון אפריקני עם תקרה מבמבוק, רהיטי עץ, ספות עור וגופי תאורה בצורת קרניים. התפריט שמגישים כאן מנוגד לחלוטין לעיצוב וכולל דווקא את הקלאסיקות של ארוחות הבוקר הצרפתיות, כמו קרואסון בנדיקט - קרואסון חמאה שנאפה במקום ומוגש עם רוטב הולנדייז עשיר, תרד חלוט, גבינת סנט מור וביצה עלומה (48 שקלים).

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    עתיר ידע 4 (מתחם ״אושימרקט״ קומה 0) כפר סבא, 073-3223223‏, ראשון-חמישי, שבת 22:00-11:00, שישי 16:00-9:00, לא כשר

     

    קפה 65

    בבית הקפה השוכן בקומת הכניסה של מלון הבוטיק ״65״ בלב שדרות רוטשילד בתל אביב מציעים ארוחת בוקר בסגנון מזנון מושקע במיוחד, והיא פתוחה לקהל הרחב ולא רק לאורחי המקום. 

     (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)

    מלבד מנות הבופה שמוגשות כאן, כל סועד יכול להזמין ״מנה עיקרית של בוקר״ מהתפריט שכולל גם טוסט קרואסון חמאתי ומתפצפץ עם חמאת שקדים עשירה ועליה גבינת גאודה, תרד מאודה וביצת עין. מחיר הארוחה אחיד ועומד על 105 שקלים, והיא מוגשת בימים ראשון עד חמישי בשעות 11:30-6:30, ובשישי-שבת בין השעות 14:00-6:30.

     

    שדרות רוטשילד 65 תל-אביב, 03-7677675, לא כשר

     

    ביסטרו גרינברג

    ב"ביסטרו גרינברג" באזורי ח"ן בתל אביב מגישים מנה שמשלבת בין המטבח הצרפתי לניו יורקי - כריך BLT בתוך קרואסון (!). זהו, למעשה, קרואסון חמאה עם בייקון פריך, רוטב טרטר תוצרת בית, אבוקדו וסלט עלים רענן. מחיר המנה - 56 שקלים.

     (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    אורי צבי גרינברג 25 (אזורי ח"ן) תל אביב, 03-6136132, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

     

    ביסטרו בראון

    תפריט הבוקר בביסטרו התל-אביבי, שעליו חתומה השפית מיכל לוי, מציע קרואסון חמאה פתוח ובתוכו פרוסת גאודה, עלי רוקט, רוסטביף כתף, ביצה רכה ורוטב קיסר. מחיר המנה הוא 60 שקלים, והיא מוגשת באמצע השבוע בשעות 12:00-8:00 ובשישי-שבת בשעות 13:00-8:00.

     

    ניסים אלוני 10 (מתחם G) תל אביב, 03-5444024, ראשון-שבת 23:00-8:00, לא כשר

     

    דלאל

    בתפריט הבראנץ' של ביסטרו "דלאל" נמצאת אחת ממנות הקרואסון המפוארות והמושחתות, "בנדיקט רויאל קרואסון" (56 שקלים): ביצה עלומה, גרבלקס סלמון, תבשיל תרד, רוטב הולנדייז הדרים (אותו רוטב מוכר, רק עם מיץ לימון ומיץ תפוזים) וביצי טוביקו.

     (צילום: יחירדן פרידן) (צילום: יחירדן פרידן)
    (צילום: יחירדן פרידן)
      

    מנת קרואסון נוספת ומרשימה לא פחות שאפשר למצוא כאן היא "קרואסון קרוק מדאם" (58 שקלים) עם פסטרמה תוצרת בית, גבינת אמנטל, ביצה עלומה וקציפת כמהין. כמו כן מגישים כאן קרואסון מתוק עם שוקולד, מסקרפונה ובננה מקורמלת (48 שקלים). שימו לב, המנות מוגשות בתפריט הבראנץ' של שישי-שבת בלבד.

     (צילום: יחירדן פרידן) (צילום: יחירדן פרידן)
    (צילום: יחירדן פרידן)

    שבזי 10 תל אביב, 03-5109292, ראשון-חמישי 1:00-12:00, שישי-שבת 1:00-9:00, לא כשר

     

    La Gaterie

    ב"לה גטרי" יחכה לכם קרואסון חמאה ענק עם פרוסות נקניק וגבינה (שמתחממים יחד בטוסטר אובן) ואליהם מתווספת ביצה עלומה. את הגבינות והנקניקים אתם מוזמנים לבחור מהוויטרינה: גבינות אמנטל וגאודה, שינקן וחזה הודו, גבינות כחולות וחריפות, אסאדו, נקניק סרוולד ועוד. מחיר המנה תלוי בנקניק ובגבינה שתבחרו ונע בין 29-25 שקלים.

     

    • בן יהודה 184 תל אביב, 03-5224342, ראשון-חמישי 4:00-7:00, שישי 16:00-7:00, שבת 4:00-10:00
    • קינג ג'ורג' 97 תל אביב, 03-5250350, ראשון-רביעי 1:00-8:30, חמישי 2:00-8:30, שישי 16:00-8:00, שבת 1:00-10:00, לא כשר

     

    גורדוס

    ב"גורדוס", הידוע כמעוז המנות המושחתות והמוגזמות, יש מנת קרואסון העונה לשם "או לה לה". מדובר בקרואסון שלתוכו דוחסים המבורגר במשקל 220 גרם עם חסה, עגבנייה, בצל מטוגן בצ'ילי מתוק, גבינת צ'דר, חזה אווז וסלט ביצים.

     (צילום: שי בן אפרים)
    (צילום: שי בן אפרים)

    פארק פרס חולון, 03-7733366, ראשון-שבת 2:00-12:00, לא כשר

     

    בנדיקט

    החל מ-1 בפברואר ולאורך כל החודש יגישו ברשת "בנדיקט" תפריט מיוחד שכולל שש ארוחות בוקר ממדינות שונות ברחבי העולם. בין היתר תוכלו להזמין את אחת ממנות הקרואסון המפתיעות ביותר שבהן נתקלנו: קרואסון במילוי כרע ברווז מבושל בבייקון, קוניאק וחרדל עם ביצה עלומה ורוטב הולנדייז. המנה המשוגעת הזו נקראת "בוקר צרפתי" ומחירה 88 שקלים.

     (צילום: שרית גופן) (צילום: שרית גופן)
    (צילום: שרית גופן)

    להשיג בכל במסעדות "בנדיקט" ברחבי הארץ

     

    קפה lyon

    כאן מציעים ארבעה סוגים שונים של כריכים בתוך קרואסון, והמיוחד והלא-שגרתי שבהם הוא כריך קרואסון במילוי פלפלים קלויים, עלי בזיליקום, גבינת פטה וזיתי קלמטה (32 שקלים).

     

    • הגדוד העברי 1 (מתחם גן העיר) אשדוד, 08-6322999, ראשון-חמישי 24:30-8:00, שישי 15:00-8:00, מוצ"ש-24:30, כשר למהדרין
    • ז'בוטינסקי 47 (מתחם סטאר סנטר) אשדוד, 08-8566767, כשר למהדרין 
    • דרך אריאל שרון (מתחם ביג פאשן) אשדוד, 08-6315758, ראשון-חמישי 24:00-8:00, שישי 18:00-8:00, שבת 24:00-21:15, כשר בד״צ 

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים