שתף קטע נבחר

מי ירכוש את הרדור? שתי הצעות הוגשו למפרק

חברת ארונות ההזזה נקלעה לחובות של כ-40 מיליון שקל וביהמ"ש אישר להוציא אותה למכירה; ההצעות ניתנו על ידי מנהלה לשעבר גיל ויינרב וחברת "מפעלי בית הספה ייצור ספות"

שתי הצעות הוגשו למפרק הזמני של חברת הרדור, המתמחה בהרכבת ארונות הזזה, לרכישת נכסיה והמוניטין שלה. חברת "מפעלי בית הספה ייצור ספות" מציעה עבור הרדור 3.7 מיליון שקל.

 

ביהמ"ש אישר להוציא את חברת הרדור למכירה

70 עובדי חברת הרדור הגישו בקשה למינוי מפרק זמני

שתי חברות רהיטים נסגרו בשבוע אחד: צרכנים שקנו בשתיהן איבדו עשרות אלפי שקלים

 

הצעה נוספת היא של גיל ויינרב, מנהל הרשת לשעבר שאינו נמנה עם בעליה, במשותף עם בא כוח החברה לשעבר בן ציון אדורם. לפי הצעתו, תמורת הממכר ישולם שיעור של 25% מכלל הנשייה כפי שתאושר על ידי המפרק, או שמונה מיליון שקל לפי הנמוך מבין השניים. ההצעה כוללת העסקת 60 עובדים מתוך 94 עובדי החברה.

 

>> לסיפורים הכי מעניינים והכי חמים בכלכלה - הצטרפו לערוץ הטלגרם שלנו

הסניף הסגור בנתניה ביום שישי (צילום: איריס ליפשיץ־קליגר)
(צילום: איריס ליפשיץ־קליגר)
 

המפרק, עו"ד יצחק יונגר, הוציא בינואר את החברה למכירה באישור בית המשפט. מהדוח עולה כי למפרק הזמני פנו כ-12 מתעניינים, אולם בסופו של דבר הוגשו שתי הצעות והמפרק הזמני מבקש לקיים דיון בבית משפט ולקבל את עמדת הנושים המהותיים. בית המשפט קבע דיון ל-20 בפברואר.

 

השופטת עירית וינברג נוטוביץ אישרה בינואר למפרק של חברת הרדור לפעול למכירת פעילות החברה, נכסיה והמוניטין שלה. מדוח ראשוני שהגיש לאחרונה עו"ד יונגר עולה כי חובות החברה כ-40 מיליון שקל. עוד עולה כי לחברה קיימות הזמנות של 800 לקוחות שלא סופקו. לחברה שמונה סניפים ברחבי הארץ.

 

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: איריס ליפשיץ־קליגר
רשת הרדור
צילום: איריס ליפשיץ־קליגר
מומלצים