צילום: רותי רוסו

מלח בפסטה, מי קרח בטחינה: הטיפים של השפים לבישול מושלם

העצה הפשוטה של חיים כהן לבישול יעיל ומהיר יותר, הסוד של בינו גבסו לשדרוג הקבב, הטריק שארז קומרובסקי עושה עם התבלינים שלו, והמרכיב המפתיע שנוף עתאמנה מוסיפה לקובה שלה. השפים הכי בכירים בישראל נותנים 101 טיפים קלים שכל אחד יכול ליישם בבית


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?