צילום: יובל חן

דיוויד פרנקל: "הגשנו פיצות שהתביישתי למכור"

השף הידוע מפרונטו שחוגגת 30 מספר בפתיחות על הכישלון של הפיצרייה בשוק צפון, על הפרידה מהשותף רפי אדר ("הוא הפך למעמסה") ועל התקרית המפורסמת שבה סילק את נוחי דנקנר מהמסעדה שלו ("הצטיירתי כאדם יהיר, ואני לא כזה")


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?