צילום: אביגיל עוזי

בגיל 13 הוא כבר הכין ארוחות גורמה

אייל בן עזרא הכין ארוחות שישי מושקעות למשפחה עוד בימי בית הספר. בגיל 15 כבר הספיק לעבוד עם השף יונתן רושפלד, והיום, בגיל 21, הוא יכול לספר לנו מה למד כשהתמחה במסעדת כוכב מישלן, ומה חש ברגע שבו ניפצו בזעם מנה שלו על הרצפה. הדור הבא של השפים - כתבה שנייה בסדרה


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?