שתף קטע נבחר

הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    קל ופשוט: ביצת עין בתוך טורטייה
    האורחים הפתיעו? הפתיעו אותם בחזרה: מתכון פשוט, מהיר ומרשים לביצה בתוך כיס טורטייה

     

    בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

    בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    צפו: מה עוד אפשר להכין בקלות ובמהירות מטורטייה?

     

    נחתו עליכם אורחים ותפסו אתכם לא מוכנים לאירוח? קודם כל לא להילחץ - הם בטח לא בונים על זה שתגישו להם עכשיו ארוחה בת שבע מנות. אבל בכל זאת, נחמד יהיה אם תפתיעו אותם בחזרה עם מתכון פשוט ומיוחד ממצרכים שאת רובם יש בכל בית.

    ביצת עין בטורטיה (צילום: נמרוד סונרס)
    ביצת עין בטורטיה(צילום: נמרוד סונרס)
     

    בשלנים והורים מנוסים כבר גילו את נפלאות הטורטייה במטבח - היא יכולה לשמש במקום לחם או פיתה ואפשר לגלגל בה מה שרוצים, והיא גם יכולה להיות בסיס מושלם לפיצה. הפעם אנחנו מציעים שימוש אחר באותה טורטייה - מתכון שנראה מושקע ומרשים אבל הוא בעצם מהיר וקל. אגב, המנה הנפלאה הזאת יכולה גם לככב כפינוק בבוקר שבת לכל המשפחה. 

     

    מתכון לביצת עין בתוך טורטייה

    המצרכים (ל-4 מנות):

    4 טורטיות גדולות

    1 כף שמן

    1/2 בצל, חתוך לחצאי טבעות

    1/2 שיני שום

    1 חבילה עלי תרד

    1/4 כפית מלח

    1/4 כפית פלפל שחור

    4 פרוסות גבינה צהובה

    4 יח' ביצת עין מטוגנת

    להגשה -

    חופן בצל ירוק חתוך לטבעות

    1 כוס קפה

    1 כוס מיץ תפוזים

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

    2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

    3. מוסיפים את השום, התרד והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מורידים מהמחבת לצלחת ושומרים בצד.

    4. באותה המחבת מחממים קלות את הטורטיות, כ-30 שניות כל אחת.

    5. מרכיבים את המנה: שמים את הטורטיות על גבי התבנית, מניחים במרכז של כל אחת מהן פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל שוברים בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. מהדקים את קצוות הטורטייה כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה ומברישים אותן בשמן.

    6. אופים בתנור במשך 5 דקות.

    7. מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.

     

    המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים