צילום: Shutterstock

מבשלים לאינסטגרם: כיצד הפכו שפים לסלבריטיז הנחשבים ביותר בישראל?

זה היה העשור של ריאליטי האוכל בישראל, התוכניות שכבשו את הטלוויזיה המסחרית ובראו מעמד חדש ־ הסלבריטי־שף המקומי. פעם הם היו טבחים, היום כשחיים כהן הולך ברחוב, ילדים בני ארבע רוצים לגעת בו. עומר מילר מעלה סטוריז מחדר הלידה של אשתו. ואייל שני הפך לתחפושת פופולרית בפורים. התהליך הושלם: כך הכוכבים החדשים של המסך והמסעדות הפכו למותגים


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?