צילום: טל שחר

השפים ממליצים: המאפיות הכי טובות בארץ

מלחמי מחמצת כפריים עם קרום פריך לפיתות רכות שנאפות בטאבון. מבאגטים שמזכירים את פריז לחלות של ויז'ניץ מבני–ברק. מלחמניות פרצעל נוטפות חמאה לבייגלה ירושלמיים שמשמיעים רעש בכל ביס. הכוכבים הגדולים של המטבח הישראלי, ביניהם חיים כהן, אסף גרניט וארז קומרובסקי, מגלים מהן המאפיות הכי טובות שיודעות לעשות קסמים מערבוב של קמח, מים ומלח


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


הצטרפו עכשיו