שתף קטע נבחר

קבאג' באג'י: תבשיל כרוב הודי

השפית רינה פושקרנה חוזרת עם מתכון הודי מסורתי, והפעם קבאג' באג'י: תבשיל כרוב הודי מהיר, קל להכנה ושופע ארומה. להגיש כתוספת למנה עיקרית או כארוחה קלה

 

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)

 

רוצים עוד אוכל הודי ממטבחה של רינה?

 

קבאג' באג'י – תבשיל כרוב 

המרכיבים:

1 כף שמן זית

1 כפית גרגירי חרדל

6 עלי קארי

1 כפית זנגביל

2 פלפל צ'ילי אדום מיובש (למעוניינים במנה חריפה)

1 כף עדשים צהובים

1 כרוב רחוץ וקצוץ

1 כפית מלח (ניתן להוסיף או לגרוע לפי הטעם)

1/2 כפית כורכום

לקישוט:

1 כף שברי בוטנים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק.
  2. מוסיפים את גרגרי החרדל ומטגנים, עד ששומעים אותם מתפצפצים.
  3. מוסיפים את העדשים ומערבבים כדקה.
  4. מוסיפים זנגביל , צ'ילי, עלי קארי ומערבבים.
  5. בקערה נפרדת שמים את הכרוב, מוסיפים מלח, כורכום ומערבבים.
  6. מוסיפים את תכולת הקערה לסיר, ומקפיצים לסירוגין, במשך כ-8 דקות.
  7. לפני ההגשה מקשטים בשברי בוטנים.

 

רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת "טנדורי "

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים