צילום: צביקה טישלר

מיקה שרון: "מאוכזבת מהאוכל בניו יורק"

אחרי הסגירה של המסעדות שלה והמעבר לניו יורק - השפית מיקה שרון כבר לא מעוניינת לחזור למטבח. "להתחנן לשוטפי כלים שיגיעו לעבודה ולריב עם פקחים זה לא בשבילי, אין לי סבלנות", היא אומרת בריאיון. את השפים הישראלים היא מעריכה ואפילו מעריצה, אבל היא עצמה מעדיפה לעבוד עם צמח הקנאביס


היא הגיעה לתל אביב בסערה בסוף שנות ה-90, בדיוק כשהעיר הייתה בשלה להכיל אותה וצמאה למשהו חדש. היא הייתה האישה הראשונה שעשתה כאן משהו משמעותי בקולינריה, שיצרה שפה חדשה, סטייל חדש ודרך חדשה להסתכל על מסעדנות ואוכל. לא בכדי, "זובי לחם" הייתה הכותרת הראשונה שזכתה לה כשהחלו להתפרסם כתבות על מיקה - המסעדה והאישה.

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?