עומר מילר מלמד להכין צ'יפס וקטשופ

זה לא ג'אנק פוד, זה מעדן. השף עומר מילר מסביר איך מכינים בקלות צ'יפס פריך מבחוץ ורך מבפנים - שממש לא נראה כאילו יצא עכשיו ממקדונלד'ס. ויש גם בונוס: קטשופ ביתי שמשדרג את המנה


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?