
מרק קר: גספאצ'ו עם תפוחים, תרד וזוקיני
(צילום: בועז לביא, סגנון: ענת לבל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
תפוחים מזן גרני סמית, מגולענים
200
גרם
תרד
1/2
צרור פטרוזיליה
עלים מ־6 גבעולי נענע
עלים מ־6 גבעולי בזיליקום
4
מלפפונים
1
פלפל ירוק
1/2
פלפל ירוק חריף
2
שיני שום, קלופות
1
פרוסה לחם לבן
1/4
כוס שמן זית
מיץ וקליפה מגוררת מ־1 לימון
1
כף דבש
1/2
כוס
מיץ תפוחים טבעי
מלח, פלפל שחור
שמן זית
להגשה:
1
זוקיני קטן, פרוס דק בקולפן
1
קישוא, פרוס דק בקולפן
מיץ מ־ 1/2 לימון
1/2
שן שום, כתושה
:רשימת קניות עבור המתכון
גספאצ'ו עם תפוחים, תרד וזוקיני
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/laisha/article/byhrtb0yleההכנה
1. קוצצים גס את כל הירקות (מגלענים לפי הצורך). שמים אותם בקערת מעבד המזון או הבלנדר ומוסיפים את כל שאר מרכיבי המרק. טוחנים למרקם חלק.
2. מסננים את המרק וסוחטים היטב את הנוזלים בעזרת גב מצקת או כף כנגד המסננת. מאחסנים את המרק במקרר שעה לפחות (אפשר להכין עד יום מראש).
3. ההגשה: שמים בקערת ערבוב את הזוקיני, הקישוא, מיץ הלימון, השום ומלח ומערבבים.
4. מניחים בכל קערת הגשה 5-4 פרוסות של קישוא וזוקיני. יוצקים עליהן מהמרק. מזליפים מעט שמן זית ומגישים.
- איך שומרים? במקרר, עד 3 ימים








