בכל שנה שמסתיימת בא לי לחגוג במטאלי, אבל השנה יותר מתמיד. אני מרגישה שצלחנו פה משהו כל כך גדול יחד, שדרוש פה גם סיום אופנתי הולם – ומה הולם יותר מלבוש שמנצנץ אותך למרחקים? אין לי מושג איך הרגישו בני ישראל כשחצו את ים סוף, אבל לדעתי זה הרגיש פחות או יותר ככה. נכון, עדיין לא הגענו לחוף מבטחים (היוש חות'ים, יש מצב שאתם מפסיקים להעיר אותנו באמצע הלילה? השעות לא כל כך נוחות לי), אבל אנחנו בדרך לשם. אנחנו חייבים להיות - בעיקר בשביל כל אלו שהקריבו את חייהם כדי שאנחנו נוכל להמשיך מהנקודה שהפסיקו.
"להיות ראויים". כמה פעמים הביטוי הזה נאמר השנה, אה? תארו לכן שלצד סיכומי השנה (החשובים!) של ספוטיפיי, גלגל"צ ואפילו וולט (שאלוהים יעזור לי, מביך מה שהלך אצלי בסיכום של וולט), מישהו היה מצליח גם לסכום כמה פעמים צמד המילים הזה נאמר השנה. סליחה עם מי שסבורה אחרת, אבל אני לא באמת מאמינה שאי פעם נצליח להיות ראויים לכל ההקרבה האדירה שהייתה כאן. מה נותר לנו לעשות, אם כן? להיות טובים אחד לשני, לחפש את הניסים הקטנים שקורים כל יום (כי הם קורים), להסתכל כל הזמן מסביב כדי לזהות את המצוקה של הזולת, לדאוג לבריאות שלנו ושל היקרים לנו – ולנסות ליהנות מהרגע, כי לכו תדעו.
אז אם בליהנות מהרגע עסקינן, קבלו את המדריך המקוצר ללבישת פריטים מטאליים:
1. איזונים: כדי למנוע מראה עמוס, שלבי פריט מטאלי אחד עם פריט ניטרלי אחר. אופציות לשילובים: חצאית מטאלית עם חולצה לבנה, חולצת כסף מטאלית עם מכנסי ג'ינס בגזרה ישרה וכיו"ב.
2. גוונים: מטאלי זה ממש לא רק כסוף, ישנם גוונים מטאליים לא פחות שיקיים, כמו זהב, ברונזה או סגול. בחרי בגוון שמתאים יותר לצבע עורך (זהב, למשל, יתאים לגוני עור חמימים, כסף לגון עור בהיר וברונזה נהדר לגוני עור ניטרליים וכהים).
3. אביזרים: אם את לא בטוחה מאיפה להתחיל, תמיד טוב לברוח לאזור האביזרים. תיק כסוף קטן או נעליים זהובות לגמרי יעשו את העבודה.
4. שילובים: לבוש מטאלי ממש לא חייב להיות חלק - מיטיבות הלכת יכולות להעז בפריטים עם טקסטורה מעניינת, זה יוסיף עומק ותחכום למראה.
5. איפור/שיער: כשאת לובשת מטאלי, עדיף שבגזרת האיפור/שיער תשמרי על שקט יחסי - אנחנו לא רוצות שהאיפור יתחרה באאוטפיט.