חיתוכיות קורנפלקס פריכות

חיתוכיות קורנפלקס פריכות שמכינים תוך דקות וכיף לנשנש

הן קראנצ'יות ונהדרות ולוקחות רק 10 דקות הכנה. אפשר לקחת אותן לבית הספר או למשרד, והן לגמרי סוגרות פינה

פורסם: 12.05.22, 09:21
  • לגרסה ללא גלוטן משתמשים בקורנפלקס ובשיבולת שועל ללא גלוטן
המרכיבים (תבנית בגודל 20X20 ס"מ)
  • 100 גרם חמאה, מומסת ומצוננת
  • 1/4 כוס (90 גרם) דבש
  • 1/3 כוס דחוסה (80 גרם) סוכר חום כהה
  • 1 ביצה בגודל M או L
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1 כוס (60 גרם) שיבולת שועל מהירת הכנה (כמו קוואקר)
  • 2 כוסות (80 גרם) קורנפלקס
  • 1/4 כוס (50 גרם) שוקולד צ'יפס או צימוקים
ההכנה
1. מחממים את התנור ל־170 מעלות (אין צורך בטורבו). מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2. שמים בקערה את החמאה, הדבש והסוכר ומערבבים למרקם אחיד. מוסיפים את הביצה, המלח והקינמון וטורפים היטב. מוסיפים את שיבולת השועל, הקורנפלקס והשוקולד צ'יפס (או הצימוקים) ומערבבים לעיסה אחידה.
3. יוצקים את העיסה לתבנית, מחליקים את פניה בכף, מניחים עליה נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה. מסירים את הנייר העליון.
4. אופים כ־20 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מוציאים ומניחים לצינון מלא.
5. מחלצים את המאפה מהתבנית וחותכים למלבנים. מגישים.

זמן הכנה: כ־10 דקות, לא כולל אפייה
דרגת קושי: קל
איך שומרים: בכלי אטום, עד שבוע בטמפרטורת החדר או עד 3 חודשים במקפיא. אפשר לאכול קפוא.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.